Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

φαγητα υγιεινησ διατροφησ

Από την έκθεση προκύπτει πως η Ελλάδα έχει την υψηλότερη ανεργία στον ΟΟΣΑ με ποσοστό 21,5%, ενώ ακολουθούν η Ισπανία με 17,2%, η Ιταλία με 11,2%, η Τουρκία με 10,9%, η Γαλλία με 9,4% και η Πορτογαλία με 9%. Το ποσοστό εκείνων που είναι άνεργοι για διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών ως ποσοστό του συνόλου των ανέργων διαμορφώνεται στην Ελλάδα στο 72,8%, όταν το 2007 ήταν στο 49,7%. Δηλαδή 7 στους 10 ανέργους είναι άνεργοι πάνω από ένα χρόνο, όταν ο μέσος όρος στις χώρες του ΟΟΣΑ είναι στο 31%.


φαγητα υγιεινησ διατροφησ

τζακια φυσικης ροης

Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ οι μερικώς απασχολούμενοι στην Ελλάδα ως ποσοστό των πλήρως απασχολουμένων διαμορφώθηκαν πέρυσι στο 11%, όταν το 2007 ήταν μόλις στο 7,7%. Μάλιστα, το 62,5% των μερικώς απασχολουμένων στην Ελλάδα είναι γυναίκες!


Τα στοιχεία δείχνουν πως ο αριθμός των Ελλήνων που επιθυμούν να εργαστούν περισσότερες ώρες από όσες είναι διαθέσιμες για εκείνους, ήτοι τελούν σε καθεστώς αναγκαστικής μερικής απασχόλησης είναι στο 6,6%, όταν το 2007 ήταν στο 2,4%. Αυτό όταν ο μέσος όρος των αναγκαστικά υποαπασχολούμενων στον ΟΟΣΑ είναι στο 3,3% του συνόλου των εργαζομένων, ήτοι ο μισός από ότι στην Ελλάδα. Το ποσοστό της «αναγκαστικής» μερικής απασχόλησης είναι 4,9% για τους άνδρες και 9,1% για τις γυναίκες, γεγονός που δείχνει το πόσο πιο δύσκολη είναι η ανεύρεση εργασίας για τις Ελληνίδες.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ όσοι αναγκάζονται να εργαστούν ως μερικώς απασχολούμενοι στην Ελλάδα παρά το ότι ζητούν πλήρη απασχόληση ανέρχονται στο 69,5% των μερικών απασχολουμένων ποσοστό που είναι το μεγαλύτερο στον ΟΟΣΑ, όπου ο σχετικώς μέσος όρος είναι στο 16,2%.


φαρμακευτικη αγωγη για ελικοβακτηριδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου