Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

μοντέλα άντρες

Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος η εξέλιξη αυτή οφείλεται στη βελτίωση κυρίως του ισοζυγίου υπηρεσιών και δευτερευόντως των ισοζυγίων πρωτογενών και δευτερογενών εισοδημάτων, η οποία υπεραντιστάθμισε την αύξηση του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών.


μοντέλα άντρες

Η διεύρυνση του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών είναι αποτέλεσμα κυρίως της αύξησης του ελλείμματος του ισοζυγίου καυσίμων. Επισημαίνεται ότι οι εξαγωγές αγαθών αυξήθηκαν κατά 13,6% και 3,5% σε τρέχουσες και σταθερές τιμές αντίστοιχα και οι αντίστοιχοι ρυθμοί ανόδου για τις εξαγωγές χωρίς καύσιμα ήταν 9,3% και 6,4%.


Η αύξηση του πλεονάσματος του ισοζυγίου υπηρεσιών οφείλεται στη βελτίωση όλων των επιμέρους ισοζυγίων. Ειδικότερα, όσον αφορά το ταξιδιωτικό ισοζύγιο, οι αφίξεις μη κατοίκων ταξιδιωτών αυξήθηκαν κατά 10,1% και οι αντίστοιχες εισπράξεις κατά 10,6%.


Επιπλέον, οι εισπράξεις από υπηρεσίες μεταφορών αυξήθηκαν κατά 18,1% σε τρέχουσες τιμές. Τέλος, παρουσίασαν βελτίωση και τα ισοζύγια πρωτογενών και δευτερογενών εισοδημάτων.


προσφορες αθλητικα παπουτσια θεσσαλονικη

ολιγαρχια στην αρχαικη εποχη

Το διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2017 σημειώθηκε πλεόνασμα 362 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 639 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο του 2016. Το διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2017 παρουσίασε πλεόνασμα 1,1 δισεκ. ευρώ, κατά 49 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από εκείνο της ίδιας περιόδου του 2016.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου