Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

μπανανες με λιωμενη σοκολατα

Μια μητέρα, που είπε ότι πέρασε τις τελευταίες δύο ώρες σχεδιάζοντας την κηδεία της 14χρονης κόρης της, έκανε έκκληση στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να «αναλάβει δράση». Εξέφρασε επίσης την απορία της για το πώς είναι δυνατόν ένας ένοπλος να μπει με τόση ευκολία σε ένα σχολείο και να ανοίξει πυρ.


μπανανες με λιωμενη σοκολατα

κεντρα χαλαρωσης

Ο Κρουζ, πρώην μαθητής στο Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας που είχε αποβληθεί για λόγους συμπεριφοράς, εισέβαλε στο παλιό σχολείο του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και με μια αυτόματη καραμπίνα σκότωσε 17 μαθητές και καθηγητές και τραυμάτισε σοβαρά άλλους 15.


Το μακελειό θέτει ερωτήματα για την επάρκεια των μέτρων ασφαλείας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και δίνει και πάλι τροφή στη δημόσια συζήτηση που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και χρόνια για την ενδημική ένοπλη βία στα αμερικανικά σχολεία.


τσιπάκια

Το διαταραγμένο προφίλ του δράστη του σχολείου στη Φλόριντα, μέσα από τα social media


«Πώς επιτρέψαμε σε έναν ένοπλο να μπει στο σχολείο των παιδιών μας; Πώς πέρασε τα μέτρα ασφαλείας; Τι μέτρα υπήρχαν;» φώναζε μια μητέρα, η Λόρι Αλχάντεφ, που έχασε την κόρη της, Αλίσα. «Ο ένοπλος, αυτός ο τρελός, απλώς μπαίνει στο σχολείο, σπάει το παράθυρο στην πόρτα της τάξης του παιδιού μου και αρχίζει να πυροβολεί, να την πυροβολεί...», συνέχισε κλαίγοντας η γυναίκα.


Ο Κρουζ κατηγορείται για 17 ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης και οδηγήθηκε την Πέμπτη σε δικαστήριο όπου κρίθηκε προφυλακιστέος. «Είναι συντετριμμένος. Είναι λυπημένος, θρηνεί, έχει μετανιώσει», είπε η συνήγορός του, η Μελίσα ΜακΝίλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου