Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ακιλιζ 29 φορτουνα σιταρντ

«Στόχος μας είναι να ακούσουμε και όχι να προκαταβάλουμε τη συζήτηση», τόνισε στην αρχή της συνεδρίασης ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, υπενθυμίζοντας ότι το πλέγμα των τεσσάρων θεμάτων (δύο τελευταίες τάξεις του λυκείου, εθνικό απολυτήριο, εισαγωγικές εξετάσεις και πρώτο έτος του πανεπιστημίου), είναι σύνθετο και ότι στόχος είναι να υπάρξει ένα πόρισμα, το οποίο θα συζητηθεί στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο, πόσες θα είναι συνολικά οι συνεδριάσεις.


«Κανείς δεν έχει την απόλυτη αλήθεια. Προσπαθούμε να βρούμε τους κοινούς τόπους για την επόμενη τριετία», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιάννης Παντής και υπενθύμισε ότι θα πρέπει να υπάρξουν το συντομότερο συμπεράσματα. Προανήγγειλε, δε, νομοθετικές πρωτοβουλίες από το υπουργείο μέσα στο επόμενο διάστημα.


ακιλιζ 29 φορτουνα σιταρντ

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Γεράσιμος Κουζέλης, από την πλευρά του, υπεραμύνθηκε της διατήρησης της εξέτασης τεσσάρων αντικειμένων πανελλαδικά.


σουηδια ομαδες ποδοσφαιρου

χρωμα μαλλιων για αντρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου