Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ενοικιασης αυτοκινητων πειραιας

Μάλιστα, το προστατευτικό δίχτυ και η σκαλωσιά που είναι τοποθετημένα στην είσοδο της Δ. Ο.Υ δεν κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία του σοβά.


νταν μπιλζέριαν facebook

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν σταματούν μόνο στα διαβρωμένα εξωτερικά τοιχώματα αλλά τίθεται και θέμα υγιεινής εντός του κτιρίου. Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει ο σύλλογος, στον 2ο και 3ο όροφο η εικόνα του χώρου έχει παραμείνει αναλλοίωτη από κατασκευής του κτιρίου, εδώ και 40 και πλέον έτη.


ενοικιασης αυτοκινητων πειραιας

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Χανίων από το flashnews.gr:


«Με την αφορμή ενός παρ’ ολίγο μοιραίου περιστατικού που έλαβε χώρα εν ώρα εργασίας μας στην Υπηρεσία, επανερχόμαστε στο θέμα των ανεπαρκών και επικίνδυνων κτιριακών υποδομών της Δ. Ο.Υ. Χανίων.


μαθαινω να παιζω ταβλι

Το ζήτημα έχουμε επανειλημμένα αναφέρει προφορικώς και εγγράφως. Ενδεικτικά, πρόσφατα με το με αριθμ. πρωτ. 198/8-2-2017 έγγραφό μας, απευθυνόμενοι στους προϊσταμένους μας, εκθέσαμε αναλυτικά την κατάσταση την οποία βιώνουμε καθημερινά. Στο ως άνω έγγραφο επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά τον ορατό κίνδυνο για εργαζόμενους, φορολογούμενους και διερχόμενους από τα διαβρωμένα εξωτερικά τοιχώματα του κτιρίου που αποκολλώνται σταδιακά, αλλά και από το ανθυγιεινό εσωτερικό περιβάλλον των β΄ και γ΄ ορόφων, όπου η εικόνα του χώρου έχει παραμείνει αναλλοίωτη από κατασκευής του κτιρίου εδώ και 40 και πλέον έτη, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ενόψει όλων αυτών ζητούσαμε την άμεση επέμβασή των αρμοδίων για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να διασφαλιστεί ένα αξιοπρεπές εργασιακό περιβάλλον για όλους μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου