Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

tnt ροδος

"Ναι, έτσι είναι τα πράγματα και για αυτό οι προσπάθειές μας, συμπεριλαμβανομένων αυτών του ΔΝΤ, επικεντρώνονται στο να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο", πρόσθεσε.


tnt ροδος

Στο δημοσίευμα της ολλανδικής εφημερίδας, υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο Ντάισελμπλουμ γνωστοποίησε τη θέση της ολλανδικής κυβέρνησης, πως δεν θα παράσχει βοήθεια χωρίς το ΔΝΤ. Αντίστοιχη είναι η γερμανική θέση.


"Δουλειά μου είναι να σταθεροποιήσω την κατάσταση στην Ελλάδα. Και είναι προς το συμφέρον όλων μας. Είναι το καλύτερο από οικονομικής αλλά και από πολιτικής άποψης και αυτό θα κάνουμε. Tο ΔΝΤ δεν θέλει να εγκαταλείψει την Ελλάδα", είπε ο επικεφαλής του Eurogroup.


Έχει υποτιμηθεί πόση θα είναι η έκταση της οικονομικής και πολιτικής ζημιάς σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη



Πρόσθεσε μάλιστα ότι έχει υποτιμηθεί πόση θα είναι η έκταση της οικονομικής και πολιτικής ζημιάς σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. "Όσοι υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο, δεν έχουν ιδέα", είπε χαρακτηριστικά.


γυναικεία ρούχα zara

εξωφυλλα αλουμινιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου