Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ασκήσεις για ανδρικό στήθος

Άλλωστε, επισημαίνει, «οι διαπραγματεύσεις, παρά τις υφιστάμενες δυσκολίες, προχωρούν, σημειώνεται μεγάλη πρόοδος στα περισσότερα ζητήματα, η κύρια απόκλιση εντοπίζεται σε ζητήματα που αφορούν στις εμμονές του ΔΝΤ και, κυρίως, στα ζητήματα σχετικά με τη διατήρηση του ευρωπαϊκού κεκτημένου», υπογραμμίζοντας παραλλήλως και τις σημαντικές ευρωπαϊκές συμμαχίες που έχει η χώρα μας.


ασκήσεις για ανδρικό στήθος

Παράλληλα όμως, η Όλγα Γεροβασίλη, στη συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, καθώς κάνει λόγο για κόμμα «που προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση, ζητώντας ρεβάνς για τις απανωτές πολιτικές και ιδεολογικές του ήττες. Είναι εικόνα πολιτικών παραγόντων που δεν αντέχουν πια να είναι εκτός εξουσίας. Οι ηθικές και πολιτικές προτάσεις του κ. Μητσοτάκη είναι ληγμένες επιταγές χωρίς αντίκρισμα», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ενώ αναδεικνύει τις, κατ' αυτήν, αντιφάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αντιθέτως, «μια σοβαρή αντιπολίτευση θα ενίσχυε τη διαπραγματευτική θέση της χώρας, στηρίζοντας τον αγώνα της κυβέρνησης απέναντι σε παράλογες απαιτήσεις», τονίζει.


Στα θέματα του Υπουργείου της, και ειδικότερα για το θέμα των συμβασιούχων, η αρμόδια υπουργός κάνει λόγο για «χαοτική κατάσταση» που προέκυψε «από την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων των προηγούμενων κυβερνήσεων». Αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει η χαρτογράφηση των εργασιακών σχέσεων στο Δημόσιο με στόχο, «στο πλαίσιο του εφικτού και με σταδιακά βήματα, να ανατραπεί τελικά αυτή η πραγματικότητα», ενώ κατηγορεί τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για «άκρατο λαϊκισμό», καθώς όπως τονίζει «επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να μη δοθεί ποτέ λύση».


συνταγη για κρεπες γλυκες χωρις γαλα

motorhead ναζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου