Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

war of independence mexico

Ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από περιοχή νότια της Πιονγκγιανγκ με κατεύθυνση προς τα ανατολικά και ο στρατός της Νότιας Κορέας εξετάζει τις λεπτομέρειες μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρει το πρακτορείο.


φωτογραφοι σαντορινης

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το αμερικανικό Πεντάγωνο, βάσει μιας πρώτης εκτίμησης που έκανε, ο πύραυλος που εκτόξευσε η Πιονγκγιάνγκ ήταν ένας διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος (ICBM).


war of independence mexico

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από το Σάιν Νι, στη Βόρεια Κορέα. Διένυσε μια απόσταση 1.000 χλμ προτού καταλήξει στη Θάλασσα της Ιαπωνίας.


βρυσες σερρες

Επιπλέον, το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει ότι ο βορειοκορεατικός πύραυλος δεν απείλησε τις ΗΠΑ, αμερικανικά εδάφη ή τους συμμάχους τους.


Αμέσως μετά την εκτόξευση της Βόρειας Κορέας, η Νότια Κορέα πραγματοποίησε επίσης στρατιωτική πυραυλική δοκιμή, ως απάντηση στην πρόκληση, μεταδίδει το Reuters.


Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, εκτιμά ότι ο πύραυλος διένυσε απόσταση 50 χιλιομέτρων και έπεσε εντός της ιαπωνικής ΑΟΖ, ενώ συγκαλεί έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για την κατάσταση.


Μια κυβερνητική πηγή των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα σε εκτόξευση ενός πυραύλου, επισημαίνοντας ότι προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό.


Ο Λευκός Οίκος αναφέρει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την εκτόξευση του πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, όσο ακόμα εκείνος βρισκόταν στον αέρα.


ΕΕ-ΝΑΤΟ: Σοβαρή απειλή από την εκτόξευση


Η νέα εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα αποτελεί «μια επιπλέον απαράδεκτη παραβίαση» των διεθνών της υποχρεώσεων και δεσμεύσεων, δήλωσε σήμερα μια εκπρόσωπος τύπου της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.


«Η εκτόξευση αντιπροσωπεύει μια επιπλέον σοβαρή πρόκληση και μια σοβαρή απειλή προς τη διεθνή κοινότητα» τόνισε η εκπρόσωπος τύπου της Φεντερίκα Μογκερίνι.


Το ΝΑΤΟ εξέδωσε, επίσης ανακοίνωση σχετικά με την εκτόξευση, σύμφωνα με την οποία η εκτόξευση υπονομεύει την περιφερειακή και διεθνή ασφάλεια.


Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για εκτόξευση


Εξάλλου, δύο υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές των ΗΠΑ δήλωσαν νωρίτερα ότι οι Αμερικανοί κυβερνητικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια νέα δοκιμή πυραύλων μέσα σε λίγες μέρες.


Αλλά και η Ιαπωνία είχε εκφράσει φόβους νωρίτερα σήμερα ότι η Βόρεια Κορέα προετοιμάζεται για νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου, επικαλούμενη πληροφορίες των Αρχών, που εντόπισαν ύποπτες βορειοκορεάτικες ραδιοεπικοινωνίες.


Το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo μετέδωσε αργά τη Δευτέρα ότι η ιαπωνική κυβέρνηση τέθηκε σε κατάσταση επαγρύπνησης μετά τον εντοπισμό αυτών των ραδιοεπικοινωνιών.



θα απλωσω τα χερια στιχοι

Αυτά τα λόγια επέλεξε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, για να καλύψει πολιτικά τις κινήσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, μετά και την επίθεση της ΝΔ, για την υπόθεση του αντιπροέδρου του ΣτΕ.



«Αυτό το έπραξε όταν η υπόθεση έγινε πάνδημα γνωστή, μετά από το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας και τη σχετική ερώτηση βουλευτή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Η κυβέρνηση σε κάθε περίπτωση ασκεί, ως οφείλει, τα καθήκοντά της με πλήρη σεβασμό στη διάκριση των λειτουργιών και αρμοδιοτήτων, και του απαραβίαστου του ιδιωτικού βίου», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη σε ανακοίνωσή της.


θα απλωσω τα χερια στιχοι

τι φοραει η τατιανα


Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγορεί τη ΝΔ πως προσπαθεί «με κάθε τρόπο τον επηρεασμό της Δικαιοσύνης» και τονίζει πως «το έπραξε όταν ο κ. Μητσοτάκης στράφηκε κατά Ανώτατου Δικαστικού από κομματική συνεδρίαση της ΝΔ. Το έπραξε όταν ο κ. Φορτσάκης από το βήμα της Βουλής στράφηκε κατά του ΣτΕ κάνοντας λόγο για «διακοπές των δικαστικών», «υπεράσπιση στενών συμφερόντων» και «αυτοκτονικές τάσεις». Το πράττει όταν ο κ. Μητσοτάκης οικειοποιείται και παραποιεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των Ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων προκειμένου να την εκμεταλλευτεί πολιτικά».


Η ίδια χαρακτηρίζει αποκλειστικότητα της ΝΔ και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη την πρακτική παρεμβάσεων και εκβιασμών στη Δικαιοσύνη και τονίζει:


κάντε κλικ

το ιστολογιο της ελενης ζαχου

Το 2018 "θα έχουμε, χάρη στον Θεό και τον λαό, την επανεκλογή του αδελφού μας Νικολάς Μαδούρο στην προεδρία της Δημοκρατίας" είπε ο Ελ Αϊσάμι σε μια συγκέντρωση του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος PSUV.


Οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. Ορισμένοι πολιτικοί αναλυτές ωστόσο εκτιμούν ότι η κυβέρνηση μπορεί να τις προκηρύξει ακόμη και για τον Μάρτιο.


το ιστολογιο της ελενης ζαχου

φλούδες πορτοκαλιού γλυκό

Πρώην οδηγός λεωφορείου και συνδικαλιστής, ο Μαδούρο διαδέχτηκε τον μέντορά του, τον Ούγκο Τσάβες, στην προεδρία της Βενεζουέλας το 2013.



προμηθευτες ψωμιου

ξενοδοχεια στην αγ.μαρινα αιγινα

Όπως, επίσης, ότι «από τις αναλύσεις των κονιαμάτων στον Ιερό Βράχο γύρω από τον Τάφο βρίσκουμε την ιστορική συνέχεια των επεμβάσεων που έχουν χαρακτηρίσει το Ιερό Κουβούκλιο».


αττικα ρολογια

«Χαρακτηρίσαμε και χρονολογήσαμε τα κονιάματα με πρότυπες και καινοτόμες μεθόδους και τα συμπεράσματα είναι πολύ σημαντικά. Διότι επιβεβαιώνουν ότι ο Τάφος του Χριστού, που κατά την Ιστορία αποκαλύφθηκε από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο, ορθομαρμαρώθηκε από αυτόν» αναφέρει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας του ΕΜΠ που ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2016 και παρέδωσε στις 22/3/2017 το έργο αποκατάστασης του Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου.


Και συνεχίζει η κ. Μοροπούλου την αφήγηση της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Δηλαδή, το κονίαμα που συνδέει την γκρίζα μαρμάρινη πλάκα που ακουμπάει πάνω στον Τάφο είναι της εποχής του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Ενώ τα κονιάματα που συνδέονται με την επάνω πλάκα - αυτήν την άσπρη μαρμάρινη πλάκα που απομακρύναμε για να ανοίξουμε τον Τάφο του Χριστού - αυτά, λοιπόν, τα κονιάματα ανάγονται σε εποχές μετά την καταστροφή του Τάφου από τους Μαμελούκους το 1244 μ. Χ και έως το 1550 μ. Χ που ήταν η αναγεννησιακή αναστήλωση από τον Mπονιφάτσιο ντι Ραγκούζα. Επίσης σπουδαίο εύρημα είναι ότι από τις αναλύσεις πολλών κονιαμάτων στον Ιερό Βράχο γύρω από τον Τάφο και όσον αφορά στις ορθομαρμαρώσεις βρίσκουμε την ιστορική συνέχεια των επεμβάσεων που έχουν χαρακτηρίσει το Ιερό Κουβούκλιο: από την Κωνσταντίνεια περίοδο, την Βυζαντινή, τους Σταυροφόρους, την αναγεννησιακή αναστήλωση, την αναστήλωση του Κομνηνού».




τι είναι το υεα
ξενοδοχεια στην αγ.μαρινα αιγινα

δημοτικη παιδικη βιβλιοθηκη ξηροκρηνης

«Οι προετοιμασίες συνεχίζονται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πατρούσεφ στο Ria Novosti.


έκθεση βιβλίου θεσσαλονίκης ιούνιος 2015

Την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων είχε δηλώσει ότι η στρατιωτική παρουσία στην Συρία θα μειωθεί σημαντικά και η αποχώρηση των στρατευμάτων ενδέχεται να αρχίσει πριν από το τέλος του έτους.


Ρωσία: Περιορίζει την παρουσία του στρατού της στη Συρία


Ο ίδιος, αναφερόμενος στον θάνατο του αρχηγού του αυτοαποκαλούμενου ισλαμικού κράτους, Αμπού Μπάκρ αλ Μπαγκντάντι, δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν η πληροφορία είναι αξιόπιστη , λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν μπορώ να πω τίποτα , δεν ξέρω».


δημοτικη παιδικη βιβλιοθηκη ξηροκρηνης

κοβοντας ξυλα

Άγνωστο το πού βρίσκεται ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι


Στα μέσα Ιουνίου το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι ελέγχει τις πληροφορίες ότι ο ψευδο-χαλίφης σκοτώθηκε κατά την διάρκεια ρωσικής αεροπορικής επιδρομής που πραγματοποιήθηκε κοντά στην πόλη Ράκα στις 28 Μαΐου.



αργυρω μπαρμπαριγου εστιατοριο

Αυτό αποκάλυψε αξιωματούχος του CDU, λίγες ώρες μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε με τους δύο πολιτικούς ηγέτες και τον ομοσπονδιακό πρόεδρο της Γερμανίας, Φρανκ – Βάλτερ Στάινμαϊερ για την έναρξη διαπραγματεύσεων.


Όπως αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο τον εν λόγω αξιωματούχο, που διατήρησε την ανωνυμία του, οι τρεις τους συζήτησαν επί διαφόρων ζητημάτων σχετικά με τον σχηματισμό της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης και της σύστασης κυβέρνησης μειοψηφίας υπό την ηγεσία της Μέρκελ, μία πρόταση που οι συνομιλητές της αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό όμως.


Πολιτική κρίση στη Γερμανία: Τα σενάρια της επόμενης μέρας μετά το «ναυάγιο» της «Τζαμάικα»


αργυρω μπαρμπαριγου εστιατοριο

Η Μέρκελ αναζητά συμμάχους μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για την σύσταση κυβέρνησης Τζαμάικα, με την συμμετοχή των CDU, FDP και Πρασίνων.


σταση στροφη τριανδριας

ποιητική περιοδικό


φαρμακευτικο σσασ θεσσαλονικη μορια

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια ψυχολογίας και βιολογίας Σουζάνα Χερκουλάνο-Χουζέλ του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ του Τενεσί, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροανατομίας "Frontiers in Neuroanatomy", ανέλυσαν τους εγκεφάλους αρκετών διαφορετικών ειδών ζώων (σκύλων, γατών, λιονταριών, αρκούδων, υαινών, ρακούν, τρωκτικών κ. α.).


φαρμακευτικο σσασ θεσσαλονικη μορια

«Ο αριθμός των νευρώνων που έχει ένα ζώο, ιδίως στον εγκεφαλικό φλοιό του, καθορίζει τον πλούτο της εσωτερικής νοητικής κατάστασής του και την ικανότητά του να προβλέπει τι θα συμβεί στο περιβάλλον με βάση τις προηγούμενες εμπειρίες του» δήλωσε η Χερκουλάνο-Χουζέλ.


«Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι οι σκύλοι έχουν τη βιολογική ικανότητα να κάνουν πολύ πιο πολύπλοκα και ευέλικτα πράγματα στη ζωή τους από ό, τι μπορούν οι γάτες. Τουλάχιστον τώρα πια διαθέτουμε μερικά βιολογικά δεδομένα, όταν συζητάμε αν οι σκύλοι ή οι γάτες είναι πιο έξυπνοι», πρόσθεσε.


γυναικολογος εοπυυ γλυφαδα

ραγισμενες καρδιες νουμερα τηλεθεασης

Ένας άλλος λόγος που οι σκύλοι έχουν περισσότερους νευρώνες, είναι ότι είναι πιο κοινωνικά ζώα από τις γάτες, άρα έχουν και πιο πολύπλοκη συμπεριφορά. Αυτό ακριβώς τους επιτρέπει να συνεργάζονται αρμονικά με τους ανθρώπους και να έχουν αναδειχθεί στους καλύτερους φίλους τους. Αντίθετα, οι γάτες έχουν πιο μοναχική συμπεριφορά, ενώ δεν μπορούν - ή αδιαφορούν - να αναλάβουν τους ρόλους των σκύλων, που υπηρετούν ως βοηθοί της αστυνομίας, του στρατού και των διασωστών, κάνουν πιστή παρέα στους τυφλούς, σέρνουν έλκηθρα στους πάγους και πολλά άλλα.






Video: Ένας σκύλος – ήρωας παρασημοφορείται

μεταφορα κλιματιστικου κοστος

«Ανταρτικές δυνάμεις κατέρριψαν με κατευθυνόμενο πύραυλο ένα ελικόπτερο του καθεστώτος κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο και τα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου, Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.


Η τύχη του πληρώματος αγνοείται, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.


μεταφορα κλιματιστικου κοστος

Σε αυτό τον τομέα, το χωριό Μπέιτ Τζιν και τα περίχωρά του τελούν υπό τον έλεγχο ισλαμιστικών ανταρτικών ομάδων και των τζιχαντιστών του πρώην παρακλαδιού της Αλ Κάιντα, που ηγούνται του συνασπισμού Ταχρίρ αλ-Σαμ.


μαντω με δαντελα

ενοικιασεις κατοικιων χιος 2014

«Το καθεστώς πολιορκεί αυτό τον θύλακα και οι συγκρούσεις έχουν ενταθεί από τα τέλη Οκτωβρίου, διευκρίνισε ο Αμπντέλ Ραχμάν.


Στις αρχές Νοεμβρίου, είχαν σημειωθεί φονικές συγκρούσεις στο συριακό Γκολάν μεταξύ των δύο εμπολέμων, μετά την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που πραγματοποίησε τζιχαντιστής της Ταχρίρ αλ-Σαμ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον εννέα άνθρωποι.


Ο πόλεμος στη Συρία, που ξέσπασε το 2011 μετά την καταστολή ειρηνικών διαδηλώσεων από το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ, περιπλέχθηκε στη διάρκεια των χρόνων με την εμπλοκή ξένων χωρών και τζιχαντιστικών οργανώσεων σε ένα έδαφος όλο και περισσότερο κατακερματισμένο.


Έχει προκαλέσει περισσότερους από 340.000 θανάτους και εκατομμύρια εκτοπισμένους και πρόσφυγες.


coco mat ελληνικη εταιρεια

Κι αυτό γιατί ο δορυφόρος μας θα έχει πλησιάσει στη Γη πάρα πολύ, σε απόσταση σχεδόν 358.400 χιλιομέτρων, και έτσι το φεγγάρι θα φαίνεται 7% μεγαλύτερο και 16% φωτεινότερο από όσο μια συνηθισμένη πανσέληνος.


Η Σελήνη ακολουθεί μια ελλειπτική τροχιά και η απόστασή της από τον πλανήτη μας δεν είναι σταθερή. Έτσι, τόσο το κοντινότερο σημείο της (περίγειο), όσο και το πιο μακρινό (απόγειο), εμφανίζουν αυξομειώσεις από μήνα σε μήνα. Η μέση απόσταση Γης-Σελήνης (382.900 χιλιόμετρα) αυξάνεται κατά 5% περίπου στο απόγειο και μειώνεται κατά 5% στο περίγειο.


coco mat ελληνικη εταιρεια

Ο όρος υπερ-Σελήνη ή σούπερ-Σελήνη, που σημαίνει ότι η πανσέληνος συμπίπτει με το περίγειο, δεν είναι επιστημονικός, αλλά δημιουργήθηκε το 1979 από τον αστρολόγο Ρίτσαρντ Νόλε. Έχει υιοθετηθεί επίσης από μερικούς ο όρος μικρο-Σελήνη ή μίνι-Σελήνη, όταν η πανσέληνος συμπίπτει με το απόγειο. Για να υπάρχει σούπερ-Σελήνη, το φεγγάρι πρέπει να απέχει λιγότερα από 360.000 χιλιόμετρα από το κέντρο της Γης.


αρμοδια υπηρεσια για ηχορυπανση

γιατι φωναζουν οι γατες

Τον φετινό Δεκέμβριο η πανσέληνος και το περίγειο διαφέρουν κατά λιγότερο από μια μέρα. Η σούπερ-πανσέληνος θα υπάρξει στις 17:47 ώρα Ελλάδος της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου, ενώ το περίγειο της Σελήνης (δηλαδή το κοντινότερο πλησίασμά της στη Γη) θα συμβεί τη Δευτέρα το πρωί στις 10:42 ώρα Ελλάδας.


Στο περίγειο η Σελήνη θα απέχει από τη Γη 357.492 χιλιόμετρα, ενώ τη στιγμή της πανσελήνου λίγο παραπάνω (357.987 χλμ). Η πιο μικρή και σε μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη (406.268 χλμ.) πανσέληνος του 2017 είχε συμβεί στις 9 Ιουνίου, κοντά στο απόγειό της.


Σε μια σούπερ-Σελήνη το φεγγάρι φαίνεται περίπου 7% μεγαλύτερο από μια τυπική πανσέληνο και 12% έως 14% μεγαλύτερο από μια μικρο-πανσέληνο (όταν το φεγγάρι βρίσκεται στο απόγειο). Επίσης, στη σούπερ-Σελήνη το φεγγάρι φαίνεται 16% πιο φωτεινό σε σχέση με μια μέση πανσέληνο και 30% φωτεινότερο από ό, τι μια μικρο-πανσέληνος.


παργα γιαννενα κτελ

«Στην προσπάθειά μας να προχωρήσουμε στον διαγωνισμό, δεν είχαμε απέναντί μας μόνο τους ιδιοκτήτες των Μέσων Ενημέρωσης. Είχαμε και τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της εκλογή του φρόντισε να αλλάξει τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φροντίζοντας να ξεπληρώσει τα γραμμάτια της εκλογής του» είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε:


«Φρόντισε να μποϊκοτάρει τη συγκρότηση του ΕΣΡ πατώντας πάνω στην πλειοψηφία των 4/5 που απαιτείται. Στόχος του ήταν να μην γίνει κανένας διαγωνισμός και για αυτό υπονόμευσε την προσπάθεια συγκρότησής του. Και τώρα οι ίδιοι άνθρωποι, χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι η διενέργεια του διαγωνισμού χωρίς τη συγκρότηση του ΕΣΡ είναι αντισυνταγματική. Δηλαδή, μας κατηγορούν που επιλέξαμε τη μοναδική εναλλακτική λύση που είχαμε εξαιτίας της δικής τους απόφασης».


αργυρω μπαρμπαριγου γλυκο του κουταλιου κερασι

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι λέει «συνειδητά ψέματα» όταν αναφέρει πως «για τους όρους του διαγωνισμού αποφάσισε μόνος του ο αρμόδιος υπουργός». Όπως είπε, για τους όρους αποφάσισε η βουλή των Ελλήνων.


studios στη σιφνο

«Το πραγματικό διακύβευμα ήταν αν επιτέλους σε αυτόν τον τόπο αποφασίζει η βουλή, η εκλεγμένη κυβέρνηση και οι εκλεγμένοι βουλευτές ή τα οργανωμένα συμφέροντα» πρόσθεσε.


παργα γιαννενα κτελ

«Όχι μόνο δεν θα σωπάσουμε αλλά υποχρεούμαστε να έχουμε άποψη και να την πούμε δημόσια. Είναι ακραία ειρωνικό αυτοί που έχουν κάνει επάγγελμα τις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη να κάνουν κριτική σε εμάς, που το μόνο που επιδιώκουμε είναι η προστασία του δημόσιου συμφέροντος. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια στο λαό. Αυτό δεν συνιστά παρέμβαση αλλά είναι υποχρέωσή μας» επεσήμανε.


Κάνοντας λόγο για μία «απίστευτη πίεση, στα όρια του μπούλινγκ, σε δικαστές από σταθμούς που δεν έχουν λάβει άδεια» ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα αθλιότητας» και εξήγησε:


«Μία ανώνυμη καταγγελία που δόθηκε μαζικά από αγνώστους πριν από δύο χρόνια και αφορά σε πιθανή παρέμβαση δικαστή του ΣτΕ, εμφανίζεται ως δήθεν παρούσα και όχι προ δύο ετών. Μάλιστα εμφανίστηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας και κατήγγειλε δημοσίως ότι ο εν λόγω δικαστής εκβιάζεται γιατί επιχειρηματολόγησε υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες. Που γνώριζε ο κ. Τζαβάρας για τη στάση του δικαστή;».


«Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Καταλαβαίνει τι συμβαίνει και ποιοι είναι αυτοί που εκπροσωπούν τα συμφέροντα και ποιοι συγκρούονται, ποιοι είναι αυτοί που δίνουν μάχη για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Έχουμε άποψη και δεν πρόκειται να σωπάσουμε, θα τη λέμε με σαφήνεια», τόνισε και συνέχισε:



Το καθεστώς της μη αδειοδότησης είναι αντισυνταγματικό και ο νόμος που έχουμε φέρει, έχουμε ψηφίσει και εφαρμόσει, έρχεται να απαντήσει σε αυτή την αντισυνταγματική πραγματικότητα που εδώ και 27 χρόνια βιώναμε.



«Αν κάποιοι θέλουν να ψάξουν εκείνους που παρεμβαίνουν στη δικαστική λειτουργία, δεν έχουν παρά να δουν τι μας είπε ο κ. Μητσοτάκης στη βουλή, στην προ ημερησίας συζήτηση για τη διαφθορά. "Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα και δεν θα αργήσει η μέρα που η θεσμική εκτροπή που επιχειρείτε θα πέσει στο κενό μαζί με την κυβέρνησή σας", μας είπε ο κ. Μητσοτάκης. Τι θα πει αυτό; Ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε; Προς τι ο απειλητικός τόνος;» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.


«Αυτή δεν είναι μία μάχη ενός υπουργού αλλά μιας ολόκληρης παράταξης και ενός λαού. Τις απειλές ο κ. Μητσοτάκης να τις απευθύνει στο κόμμα του και όχι στην αριστερά. Δεν θα μας τρομάξει το παιδί της SIEMENS και της διαπλοκής», υπογράμμισε.


alex2


(Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


«Βρίσκεται σε εξέλιξη ιδιότυπο πραξικόπημα εις βάρος μας»


«Έχουμε μπει σε μία πολεμική φάση το τελευταίο διάστημα. Το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα και οι εταίροι του δίνουν έναν αγώνα εναντίον μας, παίζουν την τελευταία πράξη της λεγόμενης αριστερής παρένθεσης. Ξέρουν ότι αυτή θα είναι η τελευταία πράξη του έργου τους. Ξέρουν ότι αν και τώρα αποτύχουν η παλινόρθωσή τους θα καταρρεύσει οριστικά και αμετάκλητα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του.


Επίσης σημείωσε ότι «η επίθεση ψεύδους, συκοφαντίας και κατατρομοκράτησης έχει πάρει τον χαρακτήρα ενός ιδιότυπου πραξικοπήματος ενάντια σε μία κυβέρνηση που έχει λάβει την εντολή από τον ελληνικό λαό, δύο φορές».


Παράλληλα έκανε λόγο για ένα «μιντιακό πραξικόπημα, οργανωμένο και ενορχηστρωμένο από αυτούς που είχαν κάνει το κράτος πελάτη τους και είχαν συνηθίσει να δανείζονται με αέρα και ήλεγχαν την ενημέρωση του λαού».


«Τώρα βλέπουν ότι τα προνόμιά τους χάνονται και αντεπιτίθενται με κάθε μέσο που διαθέτουν. Όμως δεν θα τους περάσει. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε σε κανέναν από τους μεγάλους αγώνες. Έχουμε μάθει να επιβιώνουμε και να κερδίζουμε. Ο βρεγμένος την βροχή δεν τη φοβάται. Για εμάς η σύγκρουση με τη διαπλοκή είναι παράσημο και δεν θα γίνουμε το ίδιο με το σύστημα που λεηλάτησε την κοινωνία» σημείωσε ο Πρωθυπουργός.


Ο κ. Τσίπρας έστειλε και μήνυμα στην κυβέρνηση καλώντας τα στελέχη της να είναι αυστηρά προσηλωμένα στον στόχο και στην προσπάθεια για έξοδο από την κρίση, λέγοντας χαρακτηριστικά:



Πρέπει να προχωρήσουμε με σταθερά και προσεκτικά βήματα στο σχέδιό μας, χωρίς να επηρεαζόμαστε από τις προσπάθειες αποπροσανατολισμού.




βασιλιας ληρ βικιπαιδεια

Όπως αναφέρει η Frankfurter Rundschau, η καγκελάριος εξέφρασε αυτή την πεποίθηση κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του προεδρείου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU), του οποίου ηγείται.


Από τις γραμμές του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος υπήρξαν τις τελευταίες μέρες φωνές οι οποίες προέτρεπαν να επισπευστεί ο σχηματισμός κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού, εν τούτοις ο Πέτερ Αλτμάιερ, ο εκτελών προσωρινά χρέη υπουργού Οικονομικών (μετά την εκλογή του κ. Σόιμπλε ως προέδρου της Ομοσπονδιακής Bουλής), σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Bild έδειξε κατανόηση για την κατάσταση η οποία υπάρχει στο SPD και τόνισε πως πρέπει να δοθεί αρκετός χρόνος στους Σοσιαλδημοκράτες:


πακετα nova forthnet

«Η προσεκτική εξέταση προηγείται της ταχύτητας. Ήδη το 2013 ο μεγάλος συνασπισμός χρειάστηκε χρόνο από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο για να συγκροτηθεί. Δεν θα πρέπει επομένως να πιεστούμε χρονικά. Το SPD βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη διαδικασία λήψης αποφάσεων για το αν θα συμπράξει σε έναν μεγάλο συνασπισμό. Θα πρέπει να αναμείνουμε με ηρεμία», είπε χαρακτηριστικά στη γερμανική λαϊκή εφημερίδα.


βασιλιας ληρ βικιπαιδεια

αμυνα ανοσοποιητικου

Κατά του μεγάλου συνασπισμού τάσσεται η νεολαία του SPD


Τέλος ο Φόλκερ Κάουντερ, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU/CSU), δήλωσε σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Welt ότι «υπάρχουν θέματα για τα οποία ένα κόμμα πρέπει να πει ότι δεν μπορούμε να τα προσπεράσουμε. Σε αυτά ανήκει και το θέμα της πολιτικής για το προσφυγικό. Συμφωνήσαμε στη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση για μια ρύθμιση η οποία δίνει μια καλή απάντηση στη μεγάλη πρόκληση του προσφυγικού την οποία και θέλουμε να εφαρμόσουμε».


Έντονο παρασκήνιο με φόντο τον μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό στη Γερμανία


στερεα ελλαδα βικι

«Η πόλη αυτή είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα επαναλαμβάνοντας τις ίδιες αποτυχημένες στρατηγικές του παρελθόντος».


Ο Αμερικανός πρόεδρος, τόνισε παράλληλα, ότι η καθυστέρηση της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας δεν βοήθησε στην επίτευξη της ειρήνης.


2017 12 06T184155Z 97968820 HP1EDC61FF206 RTRMADP 3 USA TRUMP ISRAEL


στερεα ελλαδα βικι

REUTERS/Kevin Lamarque


υπουργειο υγειας πληροφοριες

βιοτεχνικο επιμελητηριο ηλεκτρονικεσ υπηρεσιεσ

Ο κ. Τραμπ έκανε μια ιστορική αναδρομή στην πολιτική που ακολούθησαν οι προκάτοχοί του και τόνισε ταυτόχρονα ότι οι ΗΠΑ παραμένουν βαθιά δεσμευμένες στην προσπάθεια για τη διευκόλυνση μιας ειρηνευτικής συμφωνίας, αποδεκτής τόσο από τους Ισραηλινούς όσο και από τους Παλαιστίνιους.


2017 12 06T184529Z 632547487 HP1EDC61G3T0O RTRMADP 3 USA TRUMP ISRAEL


REUTERS/Kevin Lamarque


Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε, επίσης, ότι σκοπεύει «να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει στη σφυρηλάτηση μιας τέτοιας συμφωνίας».


Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν τη λύση των δύο κρατών, εφόσον συμφωνηθεί και από τις δύο πλευρές, τόνισε.



Join me live from the @WhiteHouse via #Periscopehttps://t.co/wLXKoISSTG

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 6 Δεκεμβρίου 2017

πως βρισκουμε το εμβαδον ενος τριγωνου

Κληθείς να σχολιάσει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε λίγο μετά τη λήξη των εργασιών του Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της ΕΕ, τις πρόσφατες καταγγελίες ευρωβουλευτών και άλλων Ελλήνων ταξιδιωτών στο Βέλγιο, ο Δ. Αβραμόπουλος απάντησε τα εξής:


πως βρισκουμε το εμβαδον ενος τριγωνου

«Οι βελγικές αρχές μάς ενημέρωσαν επίσημα ότι πραγματοποιούν σποραδικούς αστυνομικούς ελέγχους στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών στη βάση εκτιμήσεων κινδύνου. Οι έλεγχοι αυτοί δεν αφορούν μόνο τις πτήσεις από την Ελλάδα και δεν πραγματοποιούνται εκτός του χώρου Σένγκεν».


Συνεχίζοντας, ο Δ. Αβραμόπουλος σημείωσε ότι το μέτρο αυτό δεν είναι καινούριο και πως δεν πρόκειται για κάτι που προέκυψε τώρα. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «οι αστυνομικοί έλεγχοι προβλέπονται από τον Κώδικα Συνόρων Σένγκεν» και πρόσθεσε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραμένει σε επαφή με τις βελγικές αρχές.


γκριφον σκυλια

δρομολογιο ηρακλειο μαλια

ξενοδοχειο αθηνα θερμη

Πριν από λίγο, η βουλή ενέκρινε επίσης τις αλλαγές στο Εθνικό Δικαστικό Συμβούλιο της χώρας.


ιμια βαρδινογιαννης

Βάσει των νέων κανόνων, που θα πρέπει ακόμη να εγκριθούν από τη Γερουσία και να επικυρωθούν από τον πρόεδρο Αντρέι Ντούντα, το κοινοβούλιο θα έχει την ευθύνη της επιλογής των μελών του συμβουλίου, το οποίο με τη σειρά του θα διορίζει όλους τους δικαστές.


φορεματακι για πριν τη βαπτιση

Νωρίτερα, η Επιτροπή της Βενετίας, ένα συμβουλευτικό σώμα του Συμβουλίου της Ευρώπης που αποτελείται από ειδικούς στο Συνταγματικό Δίκαιο, ανέφερε πως η προτεινόμενη μεταρρύθμιση των δικαστηρίων στην Πολωνία ενέχει σοβαρούς κινδύνους για ολόκληρο το δικαστικό σύστημα της χώρας.


ξενοδοχειο αθηνα θερμη

Η Επιτροπή ανέφερε επίσης πως η απόδοση στο πολωνικό κοινοβούλιο της αρμοδιότητας να επιλέγει τα μέλη του Εθνικού Δικαστικού Συμβουλίου, σε συνδυασμό με την προτεινόμενη άμεση αντικατάσταση των νυν μελών του, «θα οδηγήσει σε μια εκτεταμένη πολιτικοποίηση του σώματος αυτού».


δράκος του κόμοντο

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς δήλωσε ότι η Πάουελ ανέκαθεν σκόπευε να μείνει μόνο έναν χρόνο στη θέση αυτή και κατόπιν να επιστρέψει στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.


δράκος του κόμοντο

Πρόσθεσε, επίσης, ότι θα συνεχίσει «να στηρίζει την ατζέντα του προέδρου και την πολιτική του για τη Μέση Ανατολή».


μαρία μπεκατώρου γάμος

Η Πάουελ ενδέχεται να είναι ένα από τα πολλά στελέχη της ομάδας του προέδρου που θα αποχωρήσουν στις αρχές του έτους. Παρόμοιες φήμες είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό και για τον υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον – που λέγεται ότι θα αντικατασταθεί από τον νυν διευθυντή της CIA Τζο Πομπέο – και για τον κορυφαίο σύμβουλο του Τραμπ σε οικονομικά ζητήματα Γκάρι Κον.


Η Πάουελ είχε συνεργαστεί στενά με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Χ. Ρ. Μακμάστερ ενώ συμμετείχε και στις διπλωματικές αποστολές του Τζάρεντ Κούσνερ, του συμβούλου και γαμπρού του Τραμπ, στη Μέση Ανατολή.


νεοσσοι κοτας

«Η Ντίνα έχει κάνει φανταστική δουλειά για την κυβέρνηση και υπήρξε αξιοσέβαστο μέλος της ισραηλινοπαλαιστινιακής ειρηνευτικής ομάδας. Θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις ειρηνευτικές προσπάθειές μας» σημείωσε ο Κούσνερ σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.


κεικ καροτου φλωρα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή, επισκέφθηκε το παλαιό Ελαιουργείο, όπου παρουσιάζεται η βιομηχανική ιστορία της πόλης, ενώ συναντήθηκε με τους λιμενεργάτες, επισημαίνοντας πως «το λιμάνι έχει προοπτικές ουσιαστικές, αναπτυξιακές».


Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο από όπου υπογράμμισε ότι «η Ελευσίνα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο τον αρχαιολογικό πλούτο και τα σχέδια για επέκταση του μουσείου με τη δημιουργία ενός νέου».


κεικ καροτου φλωρα

πολυθρονες σαλονιου μεταχειρισμενες

νιωσε με φβ

Το πρωί επισκέφθηκε τη βιομηχανική περιοχή της Ελευσίνας και ενημερώθηκε, για περισσότερο από μία ώρα, για την ιστορία της πόλης. Στη συνέχεια κάθισε σε καφέ της παραλίας και συνομίλησε με τους κατοίκους που βρέθηκαν, οι οποίοι του μίλησαν για τους προβληματισμούς τους αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Ελευσίνα.


δεσποινα βανδη δε με σταματησες

Το μάτι, που ανήκε σε ένα προ πολλού εξαφανισμένο θαλάσσιο οργανισμό, ένα είδος τριλοβίτη (εν ονόματι Schmidtiellus reetae), μοιάζει αρκετά με μια πολύ πρώιμη εκδοχή του ματιού που εξελίχθηκε αργότερα σε ορισμένα ζώα όπως τα καβούρια, οι μέλισσες και οι λιβελούλες.


παραδειγμα αναλυσης swot

Επειδή το μάτι είναι μερικώς κατεστραμμένο, οι επιστήμονες μπόρεσαν να μελετήσουν την εσωτερική δομή και ανατομία του οργάνου. Μεταξύ άλλων, φέρει περίπου 100 ομματίδια, τα μικροσκοπικά φωτοευαίσθητα κύτταρα που υπάρχουν και σε σύγχρονα μάτια, αν και πολύ σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό πια. Από την άλλη, το παλαιοζωικό μάτι δεν διαθέτει φακό.


Οι ερευνητές από τη Βρετανία, τη Γερμανία και την Εσθονία, με επικεφαλής τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου Ίουαν Κλάρκσον, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), εκτιμούν ότι το πανάρχαιο πλάσμα είχε σχετικά κακή όραση σε σχέση με τα σημερινά ζώα. Παρόλα αυτά, μπορούσε να διακρίνει τα εμπόδια και τους πιθανούς επικίνδυνους θηρευτές μέσα στα ρηχά νερά όπου ζούσε.


δεσποινα βανδη δε με σταματησες

αντιθετο συνοφρυωμένος

«Η ανακάλυψή μας αποκαλύπτει κάτι αξιοσημείωτο: ότι η δομή και η λειτουργία των ματιών έχει ελάχιστα αλλάξει κατά το τελευταίο μισό δισεκατομμύρια χρόνια», δήλωσε ο Κλάρκσον.


Οι ερευνητές δήλωσαν ότι θεωρούν μάλλον απίθανο να βρουν ένα σχετικά άθικτο σύνθετο μάτι παλαιότερο από αυτό που ανακάλυψαν στη Βαλτική.


εφεδροι αξιωματικοι κααυ

«Βεβαίως τίποτε δεν έχει κλείσει έως ότου κλείσουν όλα», αναμένεται να πει η Μέι ενώπιον της Βουλής των Κοινοτήτων σήμερα, σύμφωνα με απόσπασμα της ομιλίας της που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Τύπου της πρωθυπουργίας.


«Όμως πιστεύω ότι τώρα υπάρχει ένα νέο αίσθημα αισιοδοξίας στις συνομιλίες», προσθέτει.


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ηνωμένο Βασίλειο κατέληξαν σε συμφωνία την Παρασκευή όσον αφορά τους όρους του διαζυγίου τους έπειτα από μήνες τεταμένων διαπραγματεύσεων, ανοίγοντας τον δρόμο για τις συνομιλίες τους για τις εμπορικές σχέσεις που θα έχουν μετά το Brexit, το οποίο προβλέπεται για τα τέλη του Μαρτίου του 2019.


ενοικιασεις κατοικιων βριλησσια

Η Μέι σημειώνει επίσης στην ομιλία της αυτή ότι αναμένει «με σθεναρότητα» ότι ο συμβιβασμός αυτός θα επικυρωθεί από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ κατά την ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μπορέσουν να επικεντρωθούν στη συνέχεια στην οικοδόμηση «νέων φιλόδοξων οικονομικών σχέσεων και σχέσεων ασφάλειας» μεταξύ του Λονδίνου και της ΕΕ.


εφεδροι αξιωματικοι κααυ

κοριτσι που εγινε αγορι

Η συμφωνία της Παρασκευής προβλέπει την καταβολή από τη Βρετανία ποσού που κυμαίνεται μεταξύ των 40 και των 45 δισεκατομμυρίων ευρώ για τη ρύθμιση των λογαριασμών της με την ΕΕ, τη διατήρηση των δικαιωμάτων των εκατέρωθεν απόδημων πολιτών και την εγγύηση ότι θα παραμείνουν ανοιχτά τα σύνορα ανάμεσα στη Βόρεια Ιρλανδία και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.


ματωμενα χριστουγεννα

Μαχητικά του Ισραήλ και τανκ εξαπέλυσαν πυρά κατά των παλαιστινιακών εδαφών τη Δευτέρα, με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία να μεταδίδουν ότι τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί.


ματωμενα χριστουγεννα

αεροσυνοδος θεσσαλονικη

Οι αεροπορικές επιδρομές της Δευτέρας έρχονται μόλις μια ημέρα αφότου ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε μια σήραγγα της Χαμάς, το οποίο έφτανε σε ισραηλινό έδαφος.


Η Χαμάς απείλησε το Ισραήλ ότι θα πληρώσει «βαρύ τίμημα» για την καταστροφή αυτή.


Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ έχει βάλει «φωτιά» στην περιοχή, με παλαιστινιακές και ισραηλινές δυνάμεις να συγκρούονται βίαια.


στολες αποκριατικες ξανθη 2015

emerson φουτερ

Ο Τραμπ επισήμανε σε ανακοίνωσή του ότι ο ύποπτος για την απόπειρα μετοίκησε στις ΗΠΑ εξασφαλίζοντας βίζα για συγγενείς νόμιμων μεταναστών στη χώρα - βάσει της ισχύουσας αμερικανικής πολιτικής για τις οικογενειακές επανενώσεις προσφύγων και μεταναστών, που έχει γίνει γνωστή με τον όρο «αλυσιδωτή μετανάστευση».


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι η πολιτική αυτή είναι «ασύμβατη με την εθνική ασφάλεια» της χώρας, αφού επιτρέπει «σε πάρα πολλούς επικίνδυνους τύπους» να εισέρχονται στην επικράτεια.


Η επίθεση με τον αυτοσχέδιο μηχανισμό που διαπράχθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι.


φορολογηση επιχορηγησεων οαεδ


γιώργος μαργαρίτης - μέρα νύχτα στο τιμόνι - αφιερωμένο
emerson φουτερ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ο αντωνης συναντησε τον γονιδη

“Πρώτα το Παλαιστινιακό Κράτος θα πρέπει ν’ αναγνωριστεί από όλες τις άλλες χώρες. Πρέπει όλοι ν’ αγωνιστούμε γι’ αυτό,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προς τους ξένους ΥΠΕΞ.


ο αντωνης συναντησε τον γονιδη

“Πρέπει να ενθαρρύνουμε άλλες χώρες να αναγνωρίσουν το Παλαιστινιακό Κράτος υπό την βάση των συνόρων του 1967, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσά του,” πρόσθεσε ο ίδιος.


εξελιξεις ελλαδα 2015

Την ίδια ώρα η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παραμένει έκρυθμη μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έπειτα από σχεδόν μια εβδομάδα βίαιων διαδηλώσεων σε μουσουλμανικές κυρίως χώρες, χθες η Χαμάς ανακοίνωσε την έναρξη της τρίτης ιντιφάντα, όπως άλλωστε είχε και προειδοποιήσει προ ημερών.


ψαρακια ψαρεματος σκρουτζ

Κατά τη διάρκεια της πρώτης και της δεύτερης ιντιφάντα – από το 1987 έως το 1993 και από το 2000 έως το 2005- σκοτώθηκαν εκατοντάδες Ισραηλινοί και χιλιάδες Παλαιστίνιοι.




ελληνικες εφημεριδες κομματα

Ένα «βλήμα» εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του νότιου Ισραήλ το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό. Μια εκπρόσωπός του δήλωσε ότι είναι «πολύ πιθανό» να επρόκειτο για μια ρουκέτα και πρόσθεσε ότι ακόμη δεν είναι γνωστό πού έπεσε.


ελληνικες εφημεριδες κομματα

γραφεια φιλελευθερου λευκωσια

ασκησεις για μονοζυγο πορτας

Σε αντίποινα ο ισραηλινός στρατός έπληξε τη νύκτα ένα στρατόπεδο της Χαμάς. Αξιωματούχος ασφαλείας της Γάζας επεσήμανε ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε αεροπορικά πλήγματα εναντίον ενός ναυτικού στόχου και ενός άδειου οικοπέδου κοντά στη Χαν Γιουνές.


Ο παλαιστινιακός θύλακας βρίσκεται και πάλι σε αναβρασμό μετά τον θάνατο στις 30 Οκτωβρίου δώδεκα Παλαιστίνιων όταν το Ισραήλ κατέστρεψε μια σήραγγα του Ισλαμικού Τζιχάντ που έφτανε ως το έδαφός του αλλά και μετά την πρόσφατη ανακοίνωση από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.



ζομπι νερφ παιχνιδια

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι απηύθυνε την Πέμπτη έκκληση στους 27 να αρχίσουν «το συντομότερο δυνατό» οι συνομιλίες για τη σχέση των δύο πλευρών μετά την αποχώρηση του ΗΒ από την ΕΕ, οι οποίες χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της χώρας της αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου, στα τέλη του Μαρτίου του 2019.


ζομπι νερφ παιχνιδια

Στο δείπνο με τους ομολόγους της, με το οποίο έκλεισε η πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής, η Μέι για άλλη μια φορά διαβεβαίωσε ότι θέλει να εξασφαλίσει μια «βαθιά και ειδική» σχέση με τους Ευρωπαίους μετά το Βrexit προς «αμοιβαίο» όφελος. Η ομιλία της συντηρητικής πρωθυπουργού της Βρετανίας έτυχε «θετικής» υποδοχής, ανέφερε μια ευρωπαϊκή πηγή, διευκρινίζοντας ότι οι άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες την επευφήμησαν.


λιβαδι ελασσονας φεισμπουκ


«Η Τερέζα Μέι έκανε καλές προτάσεις» κι αυτό συνεπάγεται ότι «οι 27 θα διαπιστώσουν αύριο (ότι έχουν σημειωθεί) επαρκείς πρόοδοι» και οι συνομιλίες θα περάσουν στην επόμενη φάση, διαβεβαίωσε η Άγγελα Μέρκελ.


εκδόσεις γρηγόρη σόλωνος


Το πράσινο φως των Ευρωπαίων συνδεόταν με την επίτευξη προόδου σε τρεις θεματικές ενότητες που συνδέονται άρρηκτα με τη διαδικασία αποχώρησης, που οι Βρυξέλλες είχαν εγείρει όταν άρχιζε η πρώτη φάση των διαπραγματεύσεων, τον Ιούνιο, και χαρακτήριζαν απαραίτητο να διευθετηθούν πριν συμφωνήσουν να προχωρήσουν οι διμερείς συνομιλίες στην επόμενη φάση.


παραιτουμαι μετοχη

Άλλος ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα από σφαίρες ανδρών των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας στα βορειοανατολικά της Ιερουσαλήμ, σε συγκρούσεις με Ισραηλινούς στρατιώτες.


Ο Μπάσελ Ισμαήλ, 24 ετών, είναι ο τρίτος Παλαιστίνιος που χάνει τη ζωή του σήμερα, σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Σκοτώθηκε στην Ανάτα, μια κοινότητα μεταξύ της Ιερουσαλήμ και της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.


βρυσες σερρες

Άλλοι δύο Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους νωρίτερα σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας.


παραιτουμαι μετοχη

που εμενε η βουγιουκλακη

Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε πως περισσότεροι από 40 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, επικαλούμενο αξιωματούχους στον τομέα της υγείας, καθώς συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι διαδηλώσεις για την αναγνώριση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.


ταξιδευτες σπετσες

Η εκδίωξη του ναυάρχου Μαρσέλο Εντουάρντο Ιπόλιτο Σρουρ είναι το πρώτο πειθαρχικό μέτρο που λαμβάνει η κυβέρνηση του προέδρου Μαουρίσιο Μάκρι, αφότου χάθηκε η επαφή με το υποβρύχιο ARA San Juan στις 15 Νοεμβρίου.


«Αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του» είπε ο εκπρόσωπος, όπως μετέδωσε το Reuters, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.


Οι οικογένειες των μελών του πληρώματος επέκριναν την κυβέρνηση επειδή δεν τους παρείχε σαφείς εξηγήσεις και επειδή εγκατέλειψε τις προσπάθειες διάσωσης.


ταξιδευτες σπετσες

βιλες στο λατσι

ξόβεργα συντηρηση


πως προκυπτει ο ενφια

Το γιγαντιαίο γλυκό βάρους 140 κιλών, πάνω από δύο μέτρα ύψος και διάμετρο 80 εκατοστά, «στήθηκε» στο διάσημο εμπορικό κέντρο Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε Β’ της πόλης και παρασκευάστηκε ειδικά για τις γιορτές από το ζαχαροπλαστείο San Gregorio.


πως προκυπτει ο ενφια

Το πανετόνε κόπηκε σε 1.200 κομμάτια και μοιράστηκε στους πολυάριθμους επισκέπτες του εμπορικού, ντόπιους και ξένους.


η επιθεση ειναι η καλυτερη αμυνα

Το γιγαντιαίο πανετόνε έπρεπε να ψηθεί σε ειδικό φούρνο και χρειάστηκε πολύ περισσότερη ώρα από το συνηθισμένο προκειμένου να είναι έτοιμο. «Είναι νόστιμο, αλλά λίγο διαφορετικό από το συνηθισμένο. Είναι λίγο πιο ξηρό, αλλιώς θα κατέρρεε», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Angelo Bernasconi.


Το πανετόνε με τα ζαχαρωμένα φρούτα και τις σταφίδες, είναι αγαπητό όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το ζαχαροπλαστείο San Gregorio παρασκευάζει το γλυκό και κάνει εξαγωγές σε πολλές χώρες. Περίπου 200 τεμάχια προορίζονται κάθε βδομάδα για τη Νέα Υόρκη.


οπτικες ινες ταχυτητες


Italy bakes world's biggest Christmas cake #panettone https://t.co/0qZ0PfTFcC pic.twitter.com/AZZkLXm8ap

— The Straits Times (@STcom) December 17, 2017

ποιημα η καλλιπατειρα

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην επαρχία Γκουανγκζι στη νοτιοδυτική Κίνα. Όπως αναφέρουν κινεζικά μέσα, η κοπέλα είχε μόλις χωρίσει από τον φίλο της και αποφάσισε να πιει με τις φίλες της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, για να τον ξεχάσει.


φυσικο βαψιμο λευκων μαλλιων

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αρκετές ώρες και αφού είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, γύρω στις 7 το πρωί πλησίασε στο παράθυρο και μεθυσμένη καθώς ήταν, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από ύψος 30 μέτρων.


ποιημα η καλλιπατειρα

καρτα ελευθερας δεη

Για καλή της τύχη, η γυναίκα προσγειώθηκε πάνω στην οροφή ενός αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς από κάτω. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, αυτό ήταν που της έσωσε και τη ζωή, καθώς η οροφή βούλιαξε «απορροφώντας» μεγάλο μέρος της πρόσκρουσης.


Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απομάκρυναν τη γυναίκα, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της. Η νεαρή Κινέζα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.




σωματα αρχαιων κειμενων

«Λαμβάνουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, ακόμη και δισεκατομμύρια δολάρια και μετά ψηφίζουν εναντίον μας. Καλώς, παρακολουθούμε αυτούς τους ψήφους. Αφήστε τους να ψηφίσουν εναντίον μας. Θα γλυτώσουμε πολλά χρήματα. Δεν μας νοιάζει», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε το Reuters.


σωματα αρχαιων κειμενων

blackberry z3 review on ndtv

Σημειώνεται πως στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που συγκαλείται εκτάκτως την Πέμπτη, τα 193 κράτη μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν του σχεδίου ψηφίσματος που θα καταδικάζει την αναγνώριση από την Ουάσιγκτον της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.



δεισιδαιμονία σημασια

κιτιον

«Ένα τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του ενώ ταξίδευε μεταξύ της Ελ Καφετάλ και Μαχαχουάλ. Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν», ανέφεραν με ανακοίνωσή τους οι πολιτειακές Αρχές, που τόνισαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται ξένοι τουρίστες.


κιτιον

Το δυστύχημα συνέβη στα προάστια της πόλης Ελ Μαχαχουάλ, 350χλμ νότια από το παραθαλάσσιο θέρετρο Κανκούν, όπου ελλιμενίζονται πολλά κρουαζιερόπλοια.


εμινε ερντογαν μπετυ μπαζιανα

Τα θύματα «ήταν επιβάτες ενός κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean», σύμφωνα με την ανακοίνωση.


γιαννης σερβετας ημερολογιο

Οι Αρχές δεν έχουν αναφέρει τις εθνικότητες των ξένων θυμάτων, αλλά σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στους επιβάτες του λεωφορείου συγκαταλέγονταν Ιταλοί και Καναδοί υπήκοοι.






Al menos 11 muertos y 20 heridos al volcarse autobús turístico en #México https://t.co/higgIQEIEP pic.twitter.com/L1t24C7E3C

— VPItv (@VPITV) 19 Δεκεμβρίου 2017

ανοιχτα μαγαζια 28 φεβρουαριου

Ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, πρώην μάνατζερ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, έχει επίσης κληθεί να καταθέσει στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή που επικαλείται έναν αξιωματούχο ο οποίος γνωρίζει το πρόγραμμα της Επιτροπής.


Οι εκπρόσωποι της Επιτροπής δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα αίτημα να σχολιάσουν τις πληροφορίες αυτές.


τα κομματα της ελλαδας 2015

Στιβ Μπάνον: Χάσιμο χρόνου η έρευνα για ρωσική εμπλοκή στις εκλογές


ανοιχτα μαγαζια 28 φεβρουαριου

διαφορα δυναμικου δυο σημειων

Η Επιτροπή είναι μια από τις πολλές που ερευνούν τη φερόμενη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.


οικονομικα ρουχα μωρου

Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη, η επικοινωνία έγινε ενόψει της επίσκεψης του Νίκου Αναστασιάδη στη Σαουδική Αραβία στις αρχές του Ιανουαρίου.


Επίσης, οι δύο πρόεδροι συζήτησαν για τις περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και για θέματα Κύπρου και Αιγύπτου, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


οικονομικα ρουχα μωρου


η μεγαλύτερη ανεμογεννήτρια

μικροβιολογικο νεο ψυχικο




#Now: Telephone Conversation of Presidents @AnastasiadesCY and #Sisi, #RegionalDevelopments, #Cyprus, #Egypt

— NikosChristodoulides (@Christodulides) December 22, 2017

πρότυπο επιχειρηματικό σχέδιο για επιχειρήσεισ παροχήσ υπηρεσιών

Ένας άνδρας που έκανε σκι κοντά στην κορυφή Χόφαθορν, σε υψόμετρο 2.844 μέτρων, στο καντόνι του Βαλαί στο νότιο τμήμα της χώρας, έχασε τη ζωή του αφού παρασύρθηκε από μια χιονοστιβάδα, σήμερα το πρωί.


παλια λαχαναγορα θεσσαλονικης

Τον 39χρονο Ελβετό εντόπισαν σύντομα και ανέσυραν οι φίλοι του ωστόσο οι ομάδες διάσωσης επιβεβαίωσαν επιτόπου τον θάνατό του.


Στο καντόνι του Γκριζόν, στη δυτική Ελβετία, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας τουρίστας, ο οποίος αγνοείτο από το Σάββατο, βρέθηκε επίσης νεκρός. Πρόκειται για έναν 31χρονο Γάλλο που επιχείρησε να κάνει ανάβαση στο όρος Γκλατβάνγκ μονάχος του το Σάββατο το απόγευμα, αφού έκανε σκι στην περιοχή με τη σύντροφό του.


πρότυπο επιχειρηματικό σχέδιο για επιχειρήσεισ παροχήσ υπηρεσιών

Καθώς δεν επέστρεψε, οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες και η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε ένα φαράγγι χθες το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία, προκάλεσε μια χιονοστιβάδα κατά την κατάβασή του από το βουνό και ο όγκος του χιονιού τον παρέσυρε για περισσότερο από 1 χλμ σε βραχώδες έδαφος.


τηγανι με κεραμικη επιστρωση

Σε ένα τρίτο περιστατικό, πέθανε τελικά μία από τους τρεις πεζοπόρους που καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα το Σάββατο στο Βαλαί, μετέδωσε το ελβετικό τηλεοπτικό δίκτυο SRF επικαλούμενο την αστυνομία.


Η ομάδα έκανε πεζοπορία σε υψόμετρο 2.700 μέτρων στην περιοχή Σεντ Λικ όταν συνέβη το δυστύχημα. Ένας εκ των τριών κατάφερε να απεγκλωβιστεί και τηλεφώνησε στις αρχές.


Και οι τρεις διακομίστηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου η μία, μια 29χρονη γυναίκα από το ελβετικό καντόνι Βω, υπέκυψε τελικά στα τραύματά της χθες το βράδυ.


Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

σκυλοσ δαγκωνει το αφεντικο του

Συγκεκριμένα, η ημέρα με την μεγαλύτερη χιονόπτωση που είχε καταγραφεί στην ιστορία της Πολιτείας ήταν η 22α Νοεμβρίου του 1956, όταν το χιόνι είχε φτάσει τα 50 εκατοστά, όμως σε αυτή την περίπτωση το ύψος του χιονιού που έπεσε, μόνο τη Δευτέρα των Χριστουγέννων, ήταν 86 εκατοστά.


Η έντονη χιονόπτωση συνεχίστηκε και την Τρίτη, με αποτέλεσμα η πόλη να θαφτεί κάτω από περίπου ενάμιση μέτρο χιόνι.


pb(oh)2+h2so4

Και αυτό δεν είναι το τέλος. Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν πως το φαινόμενο θα συνεχιστεί και σήμερα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους πολίτες, που δεν ξέρουν ακόμη και πώς να βγουν από τα σπίτια τους.


σκυλοσ δαγκωνει το αφεντικο του

ντεμου ελενη



πι ταινια

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κρίνονται. Κρίνονται από την κυβέρνηση, από τον ελληνικό λαό και από τις συνέπειες τους».


Μάλιστα, υπογράμμισε ότι: «Η επιστροφή της πρώτης δόσης στέλνει 15.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών, εμποδίζει την πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών και στερεί από τον προϋπολογισμό 255 εκατομμύρια ευρώ».


wipe out παιδικο

Η κυβερνητική εκπρόσωπος προανήγγειλε νέα νομοθετική ρύθμιση για το καθεστώς αδειοδότησης των καναλιών.


λεμονι αγρινιο delivery

Δείτε τις δηλώσεις της:


πι ταινια



κυτταρα καρδιας ανθρωπου

Η ομάδα δράσης που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών της Σεούλ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της αναθεώρησης της συμφωνίας με την Ιαπωνία, που επετεύχθη στις 28 Δεκεμβρίου 2015 υπό την προηγούμενη κυβέρνηση της Νότιας Κορέας προκειμένου να υπάρξει μια «τελική και αμετάκλητη» συμφωνία για τα θύματα αυτά.


Οι γυναίκες αυτές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήταν κυρίως Κορεάτισσες, που απήχθησαν και αναγκάστηκαν σε εκπόρνευση στους κόλπους του αυτοκρατορικού στρατού της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Σύμφωνα με ιστορικούς, έως και 200.000 κορίτσια και νέες γυναίκες έπεσαν θύματα αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.


κυτταρα καρδιας ανθρωπου

μετεγγραφες φοιτητων 2015 πινακας

Το αποτέλεσμα της αναθεώρησης ανέφερε ότι ορισμένες από τις διμερείς συμφωνίες δεν αποκαλύφθηκαν στο ευρύ κοινό, σημειώνοντας ότι η Ιαπωνία ζήτησε από τη Νότια Κορέα να πείσει οργανώσεις που υποστήριζαν τα θύματα της σεξουαλικής δουλείας να αποδεχθούν τη συμφωνία του 2015. Στη συνέχεια, η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας υπό την πρόεδρο Παρκ Γκεούν-Χιε υποσχέθηκε να καταβάλει προσπάθειες για να πείσει τις οργανώσεις αυτές, αποδεχόμενη στην πραγματικότητα το αίτημα της ιαπωνικής πλευράς, σύμφωνα με την ομάδα εργασίας.


σαγια καταγωγη

Τα θύματα της Νότιας Κορέας διαμαρτυρήθηκαν έντονα κατά της συμφωνίας, μετά την ανακοίνωσή της από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών. Βάσει της συμφωνίας, η Ιαπωνία δεσμεύθηκε να διαθέσει 1 δισεκ. γεν (περίπου 9 εκατ. δολάρια) σε ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην υποστήριξη των θυμάτων της σεξουαλικής δουλείας με αντάλλαγμα την τελική και αμετάκλητη συμφωνία της Νότιας Κορέας για το θέμα αυτό.


διακοπτης πορτας πλυντηριου ρουχων bosch

Νωρίτερα το απόγευμα, ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματταρέλλα υπέγραψε το διάταγμα για τη διάλυση της βουλής και της γερουσίας. Όπως σχολιάζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, με τον τρόπο αυτό διαψεύδονται οριστικά διάφορα σενάρια περί αναβολής των εκλογών.


τιμή ασημιού ανά γραμμάριο

Απαντώντας σε χθεσινή έκκληση μέρους των κεντροαριστερών βουλευτών και γερουσιαστών, υπέρ της έγκρισης του νόμου που θα έδινε το δικαίωμα πιο εύκολης απόκτησης της ιταλικής υπηκοότητας στα παιδιά των μεταναστών, ο Πάολο Τζεντιλόνι τόνισε σήμερα ότι: «δυστυχώς, στο κοινοβούλιο ήταν σαφές ότι δεν υπήρχε η αναγκαία συναίνεση».


μανα θα παω στο hollywood παραστασεις

Συμπεριέλαβε, όμως, τον νόμο αυτό, στα μέτρα που θα πρέπει να ψηφιστούν κατά την επόμενη νομοθετική περίοδο.


διακοπτης πορτας πλυντηριου ρουχων bosch

σαρρής πούλμαν

Νωρίτερα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται καρέ-καρέ η επίθεση τζιχαντιστών, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον έντεκα άτομα, ένα μήνα μετά το μακελειό με τους πάνω από 300 νεκρούς στη χώρα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Αιγύπτου, ένας ένοπλος τζιχαντιστής άνοιξε πυρ εναντίον ενός καταστήματος και μιας κοπτικής εκκλησίας.


κοριος παρακολουθησης

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο δράστες, εκ των οποίων ο ένας σκοτώθηκε ενώ ο δεύτερος συνελήφθη. Το υπουργείο στην ανακοίνωσή του διευκρίνισε ότι ο ένοπλος ήταν ένας και ότι έχει τραυματιστεί.


ξυπνηστε πανος τζαβελας


σαρρής πούλμαν


#Egypt #Cairo - Attack on church claimed by #IS. pic.twitter.com/mcufcOlpFQ

— Terror Events (@TerrorEvents) 29 Δεκεμβρίου 2017

σταθερο κινητο ιντερνετ vodafone

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα έχουν, θα συζητήσουν διμερή, περιφερειακά, ενεργειακά θέματα ενώ ψηλά στην ατζέντα θα βρίσκεται και το Κυπριακό. Άλλωστε την 1η Νοεμβρίου, λίγες ώρες πριν έρθει στην Αθήνα ο κ. Λαβρόφ, θα συναντηθεί στη Μόσχα με τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών κ. Ι. Κασουλίδη.

Ο κ. Λαβρόφ στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Θα εγκαινιάσει με τον κ. Κοτζιά έκθεση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο με τίτλο «The State Hermitage Museum: Gateway to History» και θα κηρύξουν στο Ζάππειο τις εργασίες του Ελληνορωσικού Forum.


νεα μοντελα μοτο 2018

μονη εξ αμελειας επεισοδια online


σταθερο κινητο ιντερνετ vodafone

μουσειο κυκλαδικης τεχνης καφε

«Οι Ιρανοί αντιδρούν επιτέλους κατά του ωμού και διεφθαρμένου ιρανικού καθεστώτος», γράφει ο Τραμπ σε πρωινό μήνυμά του στο Twitter.


συγγραφέας κλίση

πως να ξαναγινουμε φιλοι

«Ο λαός έχει λίγο φαγητό, έναν ισχυρό πληθωρισμό και καθόλου ανθρώπινα δικαιώματα», προσθέτει ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος έχει πολλαπλασιάσει τις λεκτικές του επιθέσεις στην Τεχεράνη από τότε που άρχισαν οι διαμαρτυρίες στο Ιράν.


μουσειο κυκλαδικης τεχνης καφε

Τη Δευτέρα, είπε ότι έχει έρθει "η ώρα της αλλαγής" στην χώρα αυτή, τις κινήσεις της οποίας επικρίνει τακτικά από τότε που ανέβηκε στην εξουσία, πριν από περίπου έναν χρόνο.



The people of Iran are finally acting against the brutal and corrupt Iranian regime. All of the money that President Obama so foolishly gave them went into terrorism and into their “pockets.” The people have little food, big inflation and no human rights. The U. S. is watching!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2 Ιανουαρίου 2018

bachelor party στα ελληνικα

Όπως υπενθυμίζει, άλλωστε, η Deutsche Welle, και ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος είχε μια… πικρή εμπειρία με τέτοιου είδους «ειδήσεις» όταν στο παρελθόν είχε διαδοθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος. Λίγο καιρό αργότερα, κοινωνικά δίκτυα «κατακλύστηκαν» και από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Μακρόν είναι κάτοχος τραπεζικού λογαριασμού στις Μπαχάμες.


Έτσι, ο Μακρόν εμφανίζεται αποφασισμένος να παρουσιάσει μέσα στο επόμενο διάστημα ένα νομοσχέδιο, όπως αποκάλυψε χτες σε συνομιλία του με εκπροσώπους του Τύπου στη Γαλλία.


bachelor party στα ελληνικα

αυξηση μικτου βαρους φορτηγων

«Κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου, οι έλεγχοι και οι κανόνες θα είναι διαφορετικοί για τα περιεχόμενα που θα κυκλοφορούν στις εκάστοτε διαδικτυακές πλατφόρμες» δήλωσε ο Μακρόν, που νωρίτερα είχε τονίσει ότι στόχος είναι η ανάπτυξη του νομικού συστήματος για την προστασία της δημοκρατικής ζωής.


γηροκομειο λεωνιδιου τηλεφωνο

Την ίδια ώρα, ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε ότι θα επιβληθεί η υποχρέωση της διαφάνειας δηλαδή θα πρέπει τα ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την ταυτότητα των διαφημιζόμενων, αυτών που χρηματοδοτούν και αυτών που ελέγχουν. Και αυτό επειδή, όπως είπε, είναι πλέον εύκολη η ευρεία διάδοση μιας ψευδούς είδησης μέσα από τα διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορεί να γίνει ανώνυμα και απαιτούνται μόλις μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.


Όπως αποκαλύφθηκε, ο νέος νόμος θα επιτρέπει την αφαίρεση ψευδούς υλικού από ιστοσελίδες ή κοινωνικές πλατφόρμες μετά από δικαστική απόφαση. Μάλιστα, οι πλατφόρμες που διακινούν τακτικά τέτοιο υλικό θα βρίσκονται αντιμέτωπες και με άλλες συνέπειες, ίσως ακόμη και με «λουκέτο».



κινοα σε σουπα

«Προφανώς, η αποχώρηση του Ντάμιαν Γκριν πριν από τα Χριστούγεννα σημαίνει πως ορισμένες αλλαγές πρέπει όντως να γίνουν, και θα κάνω ορισμένες αλλαγές», δήλωσε στο BBC, αρνήθηκε όμως να επεκταθεί.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Times, ο ανασχηματισμός στοχεύει στην είσοδο νεότερων γυναικών και μη λευκών βουλευτών στο υπουργικό συμβούλιο, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης ψηφοφόρων, μετά την απώλεια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας του Συντηρητικού Κόμματος στις πρόωρες εκλογές του Ιουνίου που προκήρυξε η βρετανίδα πρωθυπουργός.


τα πιο ακριβά φαγητά

Ο υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ, η υπουργός Εσωτερικών Αμπέρ Ρουντ και ο υπουργός Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις θα παραμείνουν στα πόστα τους.


Αφοσιωμένος στο συμφέρον των ΗΠΑ ο Τραμπ


Ερωτηθείσα σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που διατυπώνει ο συγγραφέας Μάικλ Γουλφ στο βιβλίο του «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», η Βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε ότι θεωρεί πως ο Αμερικανός πρόεδρος είναι αφοσιωμένος στο συμφέρον των ΗΠΑ.


κινοα σε σουπα

απαρέγκλιτος αντωνυμο

"Όταν συναλλάσσομαι με τον πρόεδρο Τραμπ αυτό που βλέπω είναι κάποιος, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στο να διασφαλίσει ότι λαμβάνει αποφάσεις για το συμφέρον των ΗΠΑ", δήλωσε η Μέι χαρακτηριστικά.


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

βίτσια ανδρών

Το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP) δείχνει να καταγράφει πτώση 16%, σε σχέση με τις «εκλογές» του 2013, και να περιορίζεται στο 21,65%. Το Κόμμα του Λαού (HP) φαίνεται να εξασφαλίζει ποσοστό, 17,4%, το κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας (TDP) 8,46%, το Δημοκρατικό Κόμμα (DP) του Σερντάρ Ντενκτάς 8,01%, το κόμμα Αναγέννησης των εποίκων(YDP) 6,1%, το κόμμα Κοινοτικής Σωτηρίας 2,4% και το κόμμα Εθνικιστικής Δημοκρατίας(MDP) 0,09%.


Το όριο εισόδου στη «βουλή» ήταν 5%. Δικαίωμα ψήφου είχαν 190 χιλιάδες με τη συμμετοχή να φθάνει στο 62,44%. Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν, σήμερα νωρίς το απόγευμα.


Ο καθηγητής στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου Νιαζί Κιζίλγιουρεκ σχολίασε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «οι χθεσινές εκλογές γεννούν νέες εκλογές», προβλέποντας ότι στα κατεχόμενα θα υπάρξει πολιτική αστάθεια. Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP) του «πρωθυπουργού» Χουσείν Οζγκιουρκούν, της ούτω καλούμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου («ΤΔΒΚ)», παρά το ψηλό ποσοστό του δεν φαίνεται να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία. 'Αρα, σημείωσε ο κ. Κιζίλγιουρεκ, θα πρέπει να μπει στον νέο «κυβερνητικό συνασπισμό» το Κόμμα του Λαού (HP) του Κουτρέτ Οζερσάι. Προεκλογικά, ο κ. Οζερσάι απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


προγραμμα τηλεορασης για την δευτερα

Η είσοδος στη «βουλή» του Κόμματος του Λαού και της Αναγέννησης αλλάζουν τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με τον τουρκολόγο Νίκο Στέλγια, από την ανάγνωση των ανεπίσημων αποτελεσμάτων οι εκτιμήσεις, που εξάγονται, είναι:


βίτσια ανδρών

πανεπιστημιο πατρων τμημα διοικησησ επιχειρησεων αγροτικων προιοντων και τροφιμων


δευτερα ξαδερφια παιδια

Από τους 70 εκλεγμένους βουλευτές μεταξύ των δύο κύριων κομμάτων της (Junts per Catalunya και ERC) οι 18 βρίσκονται στη φυλακή, έγκλειστοι για τη δράση τους στη διάρκεια της Procés (Διαδικασία0 για την ανεξαρτησία και υπάρχει ενδεχόμενο να καταδικαστούν σε βαριές ποινές και να εκπέσουν του αξιώματός τους, με αποτέλεσμα να χάσουν την έδρα τους στο Parlament.


δευτερα ξαδερφια παιδια

Μολονότι μία έκπτωση των εκλεγμένων αυτών, με την κατηγορία της στάσης, ανταρσίας και διασπάθισης κρατικών κονδυλίων, δεν πρόκειται να επηρεάσει την πλειοψηφία του αυτονομιστικού κέρατος (καθώς θα αντικαθίσταντο από τους αμέσως επόμενους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο), το πρόβλημα εντοπίζεται στην ηγεσία των δύο αυτών κομμάτων, που θα αναγκαστεί να σταματήσει κάθε κοινοβουλευτική δραστηριότητα.


φλεμιγκ αλεξανδρος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Pais, το κοινό στοιχείο που μοιράζονται οι 18 βουλευτές είναι πως εκκρεμεί εναντίον τους η δίωξη από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας, όμως μεταξύ τους βρίσκονται σε πολύ διαφορετική κατάσταση. Ουδείς γνωρίζει εάν οι οκτώ από αυτούς, που έχουν καταφύγει στο εξωτερικό, θα αναλάβουν καθήκοντα, ή θα παραιτηθούν προκειμένου να μην επηρεαστεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση του Parlament στις 17 Ιανουαρίου, όπως και στη συζήτηση για την εκλογή κυβέρνησης στις αρχές Φεβρουαρίου.




ηταν μια φορα στιχοι

αυτοσχεδιο φιμωτρο

Η Τουρκία ήταν σφοδρός πολέμιος του Μπασάρ αλ Άσαντ στα έξι χρόνια του εμφυλίου πολέμου, αλλά πρόσφατα άρχισε να συνεργάζεται με τους συμμάχους του, τη Ρωσία και το Ιράν, για την εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης στη σύγκρουση.


Οι τρεις χώρες συμφώνησαν πέρυσι να εγκαθιδρύσουν μια «ζώνη αποκλιμάκωσης» στην ανταρτοκρατούμενη επαρχία Ιντλίμπ και τη γύρω περιοχή, που συνορεύει με την Τουρκία, αλλά οι συριακές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επίθεση στην περιοχή.


«Οι δυνάμεις του καθεστώτος πλήττουν τη μετριοπαθή αντιπολίτευση με το πρόσχημα ότι πολεμούν το Νόσρα (ισλαμιστές μαχητές). Αυτή η στάση υπονομεύει τη διαδικασία πολιτικής επίλυσης», δήλωσε ο Τσαβούσογλου στους δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.


«Οι ομάδες που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι στο Σότσι δεν πρέπει να το κάνουν αυτό», είπε, αναφερόμενος στη ρωσική πόλη όπου προβλέπεται η διεξαγωγή ενός συνεδρίου συριακού εθνικού διαλόγου στα τέλη του μήνα.


αυτοσχεδιο φιμωτρο

οι κατακόμβες της ρώμης

ποδοσφαιρικα παπουτσια με ταπες ανδρικα

Η κυριότερη δύναμη των ανταρτών στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ είναι η Ταχρίρ αλ-Σαμ, της οποίας ηγείται το πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, γνωστό ως Μέτωπο Νόσρα.


Τουρκική πηγή ασφαλείας δήλωσε πως η Άγκυρα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στη βόρεια Συρία αλλά πρόσθεσε πως οι περιοχές που ανακατέλαβε ο συριακός στρατός βρίσκονται «κυρίως εκτός των ζωνών αποκλιμάκωσης».


Η Τουρκία λέει ότι έχει αναπτύξει στρατιώτες σε παρατηρητήρια στη βόρεια επαρχία Ιντλίμπ, περίπου 60 χλμ. βόρεια της συριακής στρατιωτικής επίθεσης.


Αν και η Άγκυρα χαμήλωσε τους τόνους στις επικρίσεις κατά του Άσαντ αφότου ξεκίνησε να συνεργάζεται με τη Ρωσία, ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε τον περασμένο μήνα τον Άσαντ τρομοκράτη και είπε πως οι ειρηνευτικές συνομιλίες στη Συρία δεν μπορούν να συνεχιστούν μαζί του.


επικουρικο ταμειο ταδκυ

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters οι αντιπροσωπείες του CDU, του CSU και του SPD συμφώνησαν στην αύξηση του εισοδηματικού ορίου για υπαγωγή στο ανώτατο φορολογικό κλιμάκιο, κατά την πρώτη ημέρα των διερευνητικών συνομιλιών για την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.


επικουρικο ταμειο ταδκυ

Στο ανώτατο κλιμάκιο εντάσσονται οι φορολογούμενοι με εισόδημα μεγαλύτερο των 53.700 ευρώ, ενώ με την αλλαγή που συμφωνήθηκε το όριο θα ανέβει στις 60.000 ευρώ.


φρεατιο πλαστικο 40χ40

λεωφορο αλεξανδρας ξενοδοχεια

Υπενθυμίζεται πως η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων για τη μεσαία τάξη ήταν μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Άγκελα Μέρκελ, και η συναίνεση των Σοσιαλδημοκρατών στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την επίτευξη του στόχου, που είναι η συμφωνία για τον Μεγάλο Συνασπισμό, που αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία για την επικεφαλής του CDU να διατηρήσει την καγκελαρία για τέταρτη συνεχόμενη θητεία.


Ο συμβιβασμός στα φορολογικά είναι ένα μικρό βήμα προόδου σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που καλούνται να λύσουν οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων που ξεκίνησαν από την Κυριακή εντατικές διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης.


Κάποια από αυτά είναι το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, η οικονομία, αλλά και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μάλιστα το τελευταίο τίθεται επί τάπητος στις συνομιλίες της Δευτέρας με τον υπουργό Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ να σημειώνει ότι η Ευρώπη θα πρέπει να τεθεί ως κεντρικό σημείο μιας ενδεχόμενης κυβερνητικής συνεργασίας της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) και έκανε λόγο για «λάθος» του «μεγάλου» συνασπισμού που συγκροτήθηκε το 2013 να εστιάσει περισσότερο στην εσωτερική πολιτική και πολύ λίγο στην Ευρώπη. Είναι καιρός, είπε ο κ. Γκάμπριελ στο ARD, η Γερμανία να δώσει μια απάντηση στον Εμανουέλ Μακρόν.


σειρα once upon a time

Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι ο θρόνος τοποθετήθηκε εκεί για να βοηθά τους Φαραώ στη μετάβασή τους στην επόμενη ζωή. Σύμφωνα με ένα αρχαίο κείμενο που ανέλυσαν οι ερευνητές, ο Φαραώ «πριν φτάσει στα αστέρια του Βορρά θα πρέπει να περάσει τις πύλες του ουρανού και να καθίσει στον σιδερένιο θρόνο του».


αγια αναστασια αιγινα

συνταξιουχοι αγροτες βιβλια

Η τεράστια τρύπα εντοπίστηκε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της «επιχείρησης» Scan Pyramids, υπό την επίβλεψη των Mehdi Tayoubi του Ινστιτούτου HIP στο Παρίσι και Kunihiro Morishima του Πανεπιστημίου Nagoya της Ιαπωνίας, ωστόσο δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για τη χρησιμότητά της.


σειρα once upon a time

3973B99600000578 3839645 image a 2 1476695800757
Πηγή: Operation ScanPyramids


Την απάντηση στο ερώτημα που δημιούργησε ο εντοπισμός αυτής της τρύπας έρχεται τώρα να δώσει ο διευθυντής του τμήματος Μαθηματικών και καθηγητής Αρχαιοαστρονομίας στο Πολυτεχνείο του Μιλάνο, Giulio Magli.



«Υπάρχει μία πιθανή ερμηνεία, η οποία είναι σύμφωνη, σε ικανοποιητικό βαθμό, με αυτά που γνωρίζουμε για την αιγυπτιακή ταφική θρησκεία, μέσα από τα κείμενα των Πυραμίδων. Σε αυτά τα κείμενα αναφέρεται ότι ο Φαραώ προτού φτάσει στα αστέρια του Βορρά, πρέπει να περάσει τις "πύλες του ουρανού" και να καθίσει στον "σιδερένιο θρόνο" του», σημειώνει ο καθηγητής.



Η Πυραμίδα του Χέοπα, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, χτίστηκε περί το 2.550 πΧ και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα μνημεία, στην ιστορία της αρχιτεκτονικής. Οι εσωτερικοί της χώροι είναι προσβάσιμοι μέσω στενών τούνελ, ένα εκ των οποίων πριν φτάσει στον ταφικό θάλαμο φαρδαίνει και αποκτά ύψος ξαφνικά, δημιουργώντας αυτό που αποκαλείται «Μεγάλη Αίθουσα».


Κοιτώντας τον θρόνο της μητέρας του Χέοπα, της βασίλισσας Χετεφέρης, που βρέθηκε σε θραύσματα και ανακατασκευάστηκε από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για το πώς μπορεί να έμοιαζε, λέει ο Ιταλός καθηγητής. Είναι μια χαμηλή καρέκλα από ξύλο κέδρου, καλυμμένη με φύλλα χρυσού και φαγεντιανό.



A reconstruction of the gold-sheet throne of Hetepheres, mother of Khufu,
I am proposing that the void in the Great Pyramid might have been constructed to contain a similar throne, endowed with sheets of (meteoritic) Iron. The complete paper https://t.co/vQuPxcYh71 pic.twitter.com/oOUs0lklAJ

— giulio magli (@giuliomagli1) 17 Νοεμβρίου 2017

σχολια για θεματα φυσικης κατευθυνσης 2015

Ο Μπούγιαρ έκανε λόγο για προτάσεις που υπάρχουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει συναίνεση για σύνθετη ονομασία.


«Κάποιες από τις προτάσεις θα πρέπει να είναι επαρκώς ώριμες ώστε να αντέξουν στην πίεση του κοινού. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θα βοηθήσω τη διαδικασία» δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, συμπληρώνοντας: «Προσπαθούμε να βρούμε μια αποδεκτή λύση που δεν θα χτυπήσει ευαίσθητες αξίες των δύο χωρών».


Παράλληλα, ο Μπούγιαρ σημείωσε πως η επίλυση του ονοματολογικού είναι σύνθετη διαδικασία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δύο κυβερνήσεις έχουν τη βούληση να βρεθεί λύση.


βρυκολακες ταινια 2012


πεντάγραμμον
σχολια για θεματα φυσικης κατευθυνσης 2015

θέατρο κουν

Η προτεσταντική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα τον "Κατάλογο του 2018" με τις "50 χώρες στις οποίες διώκονται περισσότερο οι χριστιανοί". Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι 215 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή ένας στους 12 χριστιανούς σε όλον τον κόσμο, πέφτουν θύματα διώξεων "σε μεγάλο έως ακραίο βαθμό".


μάστιγα ετυμολογία

Για 17η φορά η Βόρεια Κορέα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ετήσιου καταλόγου που βασίζεται σε δείκτες οι οποίοι καταγράφουν όχι μόνο τις βιαιότητες, αλλά και την καθημερινή, πιο διακριτική καταπίεση. Ακολουθούν το Αφγανιστάν και η Σομαλία.


Από την 1η Νοεμβρίου 2016 μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2017 τουλάχιστον 3.066 χριστιανοί σκοτώθηκαν για λόγους που σχετίζονταν με την πίστη τους. Ο αριθμός αυτός είναι κατά πολύ μικρότερος σε σύγκριση με εκείνον που αναφερόταν στον "Κατάλογο 2016" (7.106 θύματα) αλλά υπερδιπλάσιος από εκείνον του "Καταλόγου 2017" (1.207).


πως λυνω διακρινουσα

«Η σχετική εκεχειρία που διαπιστώθηκε στον δείκτη του 2017 οφειλόταν στον περιορισμό της δράσης της Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία. Ωστόσο, οι δολοφονίες ξανάρχισαν στη χώρα αυτή με το κύμα επιθέσεων που εξαπέλυσαν βαριά οπλισμένοι Φουλάνι εναντίον χριστιανών στην κεντρική ζώνη της χώρας» αναφέρει η οργάνωση στην έκθεσή της. Μόνο στη Νιγηρία πέρσι καταγράφηκαν 2.000 δολοφονίες χριστιανών.


θέατρο κουν

Ο αριθμός των εκκλησιών που μπήκαν στο στόχαστρο (έκλεισαν, πυρπολήθηκαν, υπέστησαν ζημιές κλπ) εμφανίζεται μειωμένος: την περασμένη χρονιά ήταν 793 ενώ την αμέσως προηγούμενη 1.329. «Η μείωση αυτή αποτελεί μια καλή είδηση που εξηγείται εν μέρει από το γεγονός ότι οι εκκλησίες προστατεύονται καλύτερα από τις αστυνομικές αρχές στο Πακιστάν», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μισέλ Βαρτόν, ο διευθυντής των "Ανοιχτών Θυρών" στη Γαλλία.


Η οργάνωση σημειώνει πάντως ότι τα στοιχεία αυτά δεν αποτυπώνουν πλήρως την πραγματικότητα γιατί αφορούν μόνο επιβεβαιωμένες δολοφονίες και επιθέσεις. Για παράδειγμα, η Βόρεια Κορέα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα όπου καταγράφονται τα θύματα, λόγω έλλειψης "αξιόπιστων στοιχείων στην πιο περιχαρακωμένη χώρα του πλανήτη".


φυσαρμονικα καθαρισμος

Οι ληστές, που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν μέσα στον κόσμο, έσπασαν τις τζαμαρίες του ξενοδοχείου και στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν.


Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή τριών υπόπτων αλλά άλλοι δύο δράστες φαίνεται ότι έχουν διαφύγει.


μαρινα πατουλη instagram

Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM μεταδίδει ότι τα κοσμήματα αξίζουν 4,7 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα. Πηγές της αστυνομίας, όμως, αναφέρουν ότι τα κλεμμένα κοσμήματα κοστίζουν «αρκετά εκατομμύρια ευρώ».


φυσαρμονικα καθαρισμος

κατασκευες τεχνολογιας με χαρτονι

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο βρετανικό Sky News ότι άκουσε «τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς»


«Οι γονείς μου και εγώ καθόμασταν στο μπαρ Χέμινγκγουεϊ στο Ritz για ένα ποτό και ετοιμαζόμασταν να φύγουμε όταν ακούσαμε φωνές και υπάλληλοι μας είπαν να πέσουμε κάτω» είπε ο Νικ, και συνέχισε:



Ένας άντρας που φορούσε μια μάσκα του σκι βγήκε τρέχοντας από την πόρτα του μπαρ ακριβώς μπροστά από τον πατέρα μου. Κρατούσε ένα τσεκούρι.



Ο ίδιος είπε ότι ο κόσμος άκουσε πυροβολισμούς και έτσι κρύφτηκαν όλοι πίσω από το μπαρ και έμειναν εκεί για τουλάχιστον έξι λεπτά.



ψηφιακος αρχιτεκτων

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του ΑΝΤ1,καταγράφεται προβάδισμα 10,2% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.


Η ΝΔ προηγείται με 25,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 15,6%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,6%, το ΚΚΕ 5% , η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,9%, η Ένωση Κεντρώων με 2,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,1% , το Ποτάμι 1,7% , η Λαϊκή Ενότητα και η Πλεύση Ελευθερίας 1,5% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1%.


φλούδες πορτοκαλιού γλυκό

Άλλο κόμμα δηλώνει πως θα ψηφίσει το 2,9% και άκυρο/λευκό το 5,7%. Το 14,1% απαντά πως δεν θα ψηφίσει ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει το 7,7%. Τέλος, 2,5% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ».


ψηφιακος αρχιτεκτων

10a prothesi 0.00.10.00


ανακαινιση σπιτιου γαλατσι

10b prothesi 0.00.10.00 copy



10c prothesi 0.00.10.00



Στην εκτίμηση ψήφου (αναγωγή στα έγκυρα) τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:


11a prothesi 0.00.10.00


11b prothesi 0.00.10.00






η φυλη δαναος

«Νομίζω ότι υπήρξαμε απολύτως σαφείς, ο βρετανικός λαός ψήφισε υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό είναι που θα κάνουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.


τζιν φουστες για κοριτσια

Δεύτερο δημοψήφισμα επιθυμούν οι Βρετανοί σε περίπτωση που δεν κλείσει μία συμφωνία


Όλο και περισσότεροι Βρετανοί επιθυμούν τη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος από την Τερέζα Μέι, σε περίπτωση που αποτύχει να διασφαλίσει μία συμφωνία για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ.


η φυλη δαναος

Συγκεκριμένα, το 57% των ψηφοφόρων δήλωσε ότι θα ήθελε ακόμη ένα δημοψήφισμα υπό τις ίδιες συνθήκες με το προηγούμενο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της BMG.


Όσον αφορά τους νεότερους πολίτες της Βρετανίας, ηλικίας 18 έως 24, το ποσοστό είναι ακόμη υψηλότερο, με το 73% αυτών να επιθυμούν μία δεύτερη ευκαιρία για ψήφο.


ιμε πατρευσ επε

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αποκάλυψαν επίσης ένα μεγάλο ποσοστό και στους ψηφοφόρους του εργατικού κόμματος, καθώς το 74% επιθυμεί το ίδιο..


καθαριστηριο ρουχων χαιδαρι

Περίπου 200 γλύπτες ασχολήθηκαν με τη δημιουργία τους, με τον ψηλότερο χιονάνθρωπο να φθάνει τα 20 μέτρα και τον μικρότερο μόλις τα 50 εκατοστά, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του έργου Χόου Γινγκλί. Ο Χόου πρόσθεσε ότι οι γλύπτες χρησιμοποίησαν περίπου 30.000 κυβικά μέτρα χιονιού για τα δημιουργήματά τους που αναπαριστούν διάφορες μορφές, όπως τα 12 ζώα του κινεζικού ζωδιακού κύκλου.


offre orange internet

Οι χιονάνθρωποι προσέλκυσαν πολλούς τουρίστες που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. «Νιώθω σαν να βρίσκομαι στο ‘βασίλειο των χιονανθρώπων’. Είναι απίστευτο», δήλωσε ο Γουάνγκ Ντονγκ, που επισκέφθηκε το πάρκο.


Το Χαρμπίν έχει γίνει γνωστό για τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί με θέμα τον πάγο και το χιόνι, ενώ κάθε χρόνο στην πόλη πραγματοποιείται διεθνές φεστιβάλ πάγου και χιονιού.


αρχιεπισκοπη αθηνων εγκυκλιοι


Dozens of cute #snowmen wearing hats, bow ties or scarfs on display in Harbin, NE China pic.twitter.com/QZDsEi70Os


καθαριστηριο ρουχων χαιδαρι
— China Xinhua News (@XHNews) 11 Ιανουαρίου 2018

πλυντηριο πιατων candy ανταλλακτικα

Η Ινδία θέλει να προβάλλει τη δυναμική της ως πρωτοπόρου της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης μετά την Κίνα, καθώς και την ήρεμη δύναμή της, που αυτό αντανακλάται στη δημοτικότητα της κουζίνας της και της γιόγκα.


Δύο δάσκαλοι γιόγκα από την Ινδία θα δίνουν καθημερινά μαθήματα την προσεχή εβδομάδα στη σύνοδο του Νταβός, στην οποία θα μετάσχουν 70 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, ανάμεσά τους ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ όπως και διασημότητες, πρόεδροι επιχειρηματικών ομίλων, διευθυντές μεγάλων πολυεθνικών και τραπεζίτες.


πλυντηριο πιατων candy ανταλλακτικα

παγκοσμιοι συγγραφεις

Ο Μόντι θα είναι ο πρώτος Ινδός πρωθυπουργός που ταξιδεύει στο Νταβός τα τελευταία 21 χρόνια, από τότε που η οικονομία της χώρας του υπερδιπλασιάστηκε στα 2,3 τρισεκ. δολάρια και έγινε η έβδομη μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως.


ον λινε τν

"Θα παρουσιάσουμε διάφορα επιτεύγματα και θα προσφέρουμε μια γεύση από ινδική κουζίνα και μια δόση από τον πολιτισμό και την παράδοσή μας. Δύο ειδικοί της γιόγκα θα ταξιδεύσουν μαζί μας. Το έχουμε ρυθμίσει. Θα προσφέρουμε μαθήματα γιόγκα στις Άλπεις", δήλωσε ο Ραμές Αμπχισέκ, επικεφαλής της υπηρεσίας βιομηχανικής πολιτικής και προβολής.


Ο Μόντι θα είναι στο Νταβός μόνο για μια μέρα αλλά θα έχει συναντήσεις με τους διοικητές και διευθυντές περίπου 60 εταιριών, ανάμεσά τους οι Airbus, Hitachi, IBM, BAE Systems και Carlyle Group.


princess of wales hospital orthotics

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πόλη Γιανγκτζού και παρότι ο δράστης εγκατέλειψε το θύμα του στο σημείο, η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τι σημειώθηκε.


Το θύμα, που έχασε τη ζωή του στο περιστατικό, ήταν ύποπτος για συστηματικές δολοφονίες ζώων με δηλητήριο στην περιοχή και ο δράστης αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του όταν ο σκύλος του έχασε τη ζωή του.


Ο χαμός του ζώου του ήταν καθοριστικός. Αμέσως μετά την απώλεια εντόπισε τον φερόμενο ως δολοφόνο ζώων στο δρόμο, τον παρέσυρε με το όχημα του και τον κάρφωσε πάνω σε μία τζαμαρία, σκοτώνοντάς τον.


Ο δράστης συνελήφθη μετά το περιστατικό, όμως υποστήριξε πως μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και δεν είχε σκοπό να δολοφονήσει κανέναν.


princess of wales hospital orthotics

πρωινα με χαμηλες θερμιδες

λυδια αε

χωρισαν τριανταφυλλοπουλος κιμ

«Έχουμε μόνο την επιλογή μεταξύ ενός μεγάλου συνασπισμού και των νέων εκλογών. Και πού θα βρισκόταν το SPD εάν γίνονταν νέες εκλογές; Οι νέες εκλογές συνδέονται με πολλούς κινδύνους και παρενέργειες. Η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της πολιτικής θα κλονιζόταν συνολικά. Θα διεξήγαμε έναν προεκλογικό αγώνα ευρισκόμενοι σε άμυνα», πρόσθεσε η κ. Νάλες στην έκκλησή προς τη βάση του κόμματός της ενόψει της αυριανής ψηφοφορίας στο έκτακτο συνέδριό του για την έγκριση ή μη της έναρξης διαπραγματεύσεων με τους Χριστιανοδημοκράτες για τον σχηματισμό κυβέρνησης νέου μεγάλου συνασπισμού.


χωρισαν τριανταφυλλοπουλος κιμ

να χαμογελας ακουστικοι επιβατες στιχοι

Η κ. Νάλες στη συνέντευξή της η οποία θα δημοσιευτεί στην κυριακάτικη «Welt», πρόσθεσε επίσης ότι «ορισμένοι στο SPD πιστεύουν ότι μπορεί να ανανεωθεί μόνο στην αντιπολίτευση, πρόκειται όμως για πλάνη», ενώ τάχθηκε και κατά του περιορισμού της διάρκειας της θητείας της κ. Μέρκελ σε δύο χρόνια, την οποία πρότειναν στελέχη του κόμματος, ώστε να εξεταστεί η πορεία του έργου της κυβέρνησης και να εκτιμήσει τότε το SPD εάν θα συμμετάσχει περαιτέρω στην κυβέρνηση: «Εάν σχηματισθεί κυβέρνηση δεν θα γίνει υπό προθεσμίαν. Έχουμε συμφωνήσει τόσο πολλά, ώστε δεν μπορούμε να τα επιτύχουμε εντός δύο ετών», όπως είπε.



πειρατες βιντεο

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

like eat δραμα menu

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο τουρκικός στρατός και οι αντάρτες που στηρίζει εισήλθαν στην Αφρίν σήμερα το πρωί στις 11:05 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) από το μεθοριακό χωριό Γκιουλμπαμπά, μετέδωσε το πρακτορείο Dogan.


like eat δραμα menu

ελαφονησος παραλιες φωτο

παρτυ με θεμα βυθο

Ωστόσο εκπρόσωπος της YPG (Μονάδες Προστασίας του Λαού) τον διέψευσαν, τονίζοντας ότι οι Κούρδοι μαχητές τους απώθησαν. Ο Μπιρούσκ Χασάκα δήλωσε ότι οι τουρκικές δυνάμεις απωθήθηκαν έπειτα από σφοδρές μάχες με ομάδες των Σύρων ανταρτών.


Άλλος αξιωματούχος της YPG, ο Νούρι Μαχμούντι, επεσήμανε ότι «όλες οι χερσαίες επιθέσεις του τουρκικού στρατού εναντίον της Αφρίν έχουν μέχρι στιγμής απωθηθεί και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν».


«Κατά τη δεύτερη ημέρα της η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας συνεχίζεται για να εγγυηθούμε την ειρήνη και την ασφάλεια του λαού μας, να προστατεύουμε την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και να εξαλείψουμε τα τρομοκρατικά στοιχεία από την περιοχή», ανέφερε νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ιμπαχίμ Καλίν, εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



In its second day, #OliveBranchOperation continues to ensure peace and security for our people, protect Syria’s territorial integrity and eliminate all terrorist elements in the region. Turkey expects its allies to support its fight against terrorism in all of its forms.

— Ibrahim Kalin (@ikalin1) 21 Ιανουαρίου 2018

ακιλιζ 29 φορτουνα σιταρντ

«Στόχος μας είναι να ακούσουμε και όχι να προκαταβάλουμε τη συζήτηση», τόνισε στην αρχή της συνεδρίασης ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, υπενθυμίζοντας ότι το πλέγμα των τεσσάρων θεμάτων (δύο τελευταίες τάξεις του λυκείου, εθνικό απολυτήριο, εισαγωγικές εξετάσεις και πρώτο έτος του πανεπιστημίου), είναι σύνθετο και ότι στόχος είναι να υπάρξει ένα πόρισμα, το οποίο θα συζητηθεί στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο, πόσες θα είναι συνολικά οι συνεδριάσεις.


«Κανείς δεν έχει την απόλυτη αλήθεια. Προσπαθούμε να βρούμε τους κοινούς τόπους για την επόμενη τριετία», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιάννης Παντής και υπενθύμισε ότι θα πρέπει να υπάρξουν το συντομότερο συμπεράσματα. Προανήγγειλε, δε, νομοθετικές πρωτοβουλίες από το υπουργείο μέσα στο επόμενο διάστημα.


ακιλιζ 29 φορτουνα σιταρντ

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Γεράσιμος Κουζέλης, από την πλευρά του, υπεραμύνθηκε της διατήρησης της εξέτασης τεσσάρων αντικειμένων πανελλαδικά.


σουηδια ομαδες ποδοσφαιρου

χρωμα μαλλιων για αντρες

προοδευτικη θεσσαλονικης

Παρά το γεγονός ότι η ημερομηνία της επίσκεψης δεν έχει επίσημα δημοσιοποιηθεί, αλλά ούτε κι ο Λευκός Οίκος έχει εκδώσει ανακοίνωση, μία τέτοια εξέλιξη αναμένεται να δρομολογηθεί μέσα στην εβδομάδα, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.


λε κοκ πατρα κορινθου

Σύμφωνα με την δήλωση του Λευκού Οίκου προς το CNNi: «Δεν έχουμε να κάνουμε κάποια ανακοίνωση την στιγμή αυτή». Το γραφείο της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα του CNNi για σχολιασμό.


Ο Λευκός Οίκος φιλοξένησε αρκετούς ξένους ηγέτες κατά το πρώτο έτος της προεδρίας Τραμπ, μεταξύ αυτών τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, καμία από τις επισκέψεις δεν ήταν επίσημη επίσκεψη, η οποία να συνοδεύεται με πλήρες επίσημο τυπικό, αλλά και το επίσημο δείπνο.


ρυμοτομουμενα κτιρια



προοδευτικη θεσσαλονικης

μαιντανός κρεμμύδι ρόδος

Ο Μάντσεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο της άτυχης γυναίκας φέρνοντας στο υποβρύχιο ένα πριόνι, ένα κατσαβίδι και σωλήνες, αντικείμενα που χρησιμοποίησε για να χτυπήσει, να κόψει και να μαχαιρώσει την Κιμ Βαλ, ενώ αυτή βρισκόταν εν ζωή, αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές.


μαιντανός κρεμμύδι ρόδος

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν προς το παρόν καθοριστεί, αλλά οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι η δημοσιογράφος πέθανε από στραγγαλισμό ή επειδή της έκοψε τον λαιμό της.


διαμορφωση μικρου παιδικου δωματιου

Ο Μάντσεν έχει ομολογήσει ότι διαμέλισε το θύμα μέσα στο υποβρύχιό του και πέταξε μέρη του σώματός της στη θάλασσα, αλλά αρνείται ότι τη δολοφόνησε ή ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.


γνωστοποιηση πιστωτικων τζιρου

Την 16η Ιανουαρίου σε βάρος του Μάντσεν απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες ότι δολοφόνησε την Κιμ Βαλ και τεμάχισε τη σορό της, όπως επίσης η κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης χωρίς συνουσία και ιδιαίτερα επικίνδυνης φύσης.


μου λειπεισ επεισοδιο 6

Το πτώμα της μικρής βρέθηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων στην περιφέρεια Κασούρ, κοντά στη Λαχόρη, την περασμένη εβδομάδα, τέσσερις ημέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της. Η υπόθεση προκάλεσε κατακραυγή στο Πακιστάν και διαδηλώσεις που κατήγγειλαν την απραξία της κυβέρνησης.


Κάτοικοι του Κασούρ υποστήριζαν ότι ο θάνατος της Ζαϊνάμπ ήταν ο 12ος που είχε σημειωθεί στην περιοχή μέσα σε έναν χρόνο.


Ο Σαχμπάζ Σαρίφ, ο πρωθυπουργός της επαρχίας του Πουντζάμπ, ανακοίνωσε ότι ο συλληφθείς ομολόγησε τη δολοφονία του κοριτσιού και ότι το DNA του ταιριάζει με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σώμα της μικρής. Ο δράστης, πρόσθεσε, είναι 24 ετών και ονομάζεται Ιμράν Άλι.


μου λειπεισ επεισοδιο 6

2018 01 14T141202Z 934108935 RC13BD049300 RTRMADP 3 PAKISTAN RAPE PROTESTS


αρχηγος απο κουνια γρεεκ μοωιεσ

ραχηλ μακρη σταυροποδι

REUTERS/Mohsin Raza


Σύμφωνα με τον αστυνομικό Ζουλφικάρ Χαμίντ, που μίλησε για την υπόθεση στο πρακτορείο Reuters, ο Άλι ήταν γείτονας της οικογένειας της Ζαϊνάμπ. Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φαίνεται η μικρή, την ημέρα της απαγωγής της, να περπατάει ήσυχα μαζί με έναν άνδρα που αναγνωρίστηκε ως ο απαγωγέας της.


Ένας άλλος αξιωματικός της αστυνομίας, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι ο ύποπτος ομολόγησε πολλούς φόνους. Φέρεται ότι βίασε και σκότωσε τουλάχιστον επτά κορίτσια. Ο Άλι συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη αλλά οι Αρχές περίμεναν πρώτα να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του γενετικού υλικού πριν ανακοινώσουν ότι εξιχνίασαν την υπόθεση.


Σύμφωνα με τον Σαρίφ, είχαν ληφθεί 1.150 δείγματα DNA για να συγκριθούν με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πτώμα του κοριτσιού.


«Θέλω να τον απαγχονίσουν δημοσίως. Θα ζητήσω από τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν αυτό το αίτημα», κατέληξε ο πρωθυπουργός του Πουντζάμπ.


ελενη αλεξανδρη facebook

Το εν λόγω άστρο, ένας αχνός ερυθρός νάνος σε απόσταση 39 ετών φωτός, ανακαλύφθηκε πέρυσι ότι διαθέτει επτά πλανήτες που όλοι έχουν περίπου το μέγεθος της Γης. Το γεγονός έχει δημιουργήσει έκτοτε μεγάλο ενδιαφέρον στην επιστημονική κοινότητα, καθώς είναι η πρώτη φορά που βρέθηκαν τόσοι «γήινοι» πλανήτες γύρω από το ίδιο άστρο.


ρωμαιοι γαλατες

Η νέα μελέτη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με επικεφαλής την Έιμι Μπαρ του Ινστιτούτου Πλανητικής Επιστήμης των ΗΠΑ, που θα δημοσιευθεί στο περιοδικό αστρονομίας και αστροφυσικής «Astronomy & Astrophysics», εκτιμά - με βάση μαθηματικούς υπολογισμούς - ότι οι πλανήτες Trappist-1 d και e είναι οι πιθανότεροι να είναι κατοικήσιμοι λόγω των ήπιων θερμοκρασιών τους και γενικότερα των πιο ευνοϊκών κλιματολογικών συνθηκών τους.


ελενη αλεξανδρη facebook



ιερες μονες θεσπρωτιας

μεταφραση γοογλ

Ο Νταν Μπράντσον πέθανε από ασφυξία στο σπίτι του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα του, στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν 10 φίδια και 12 ταραντούλες.


μεταφραση γοογλ

συνθηκη της εκ

Ο αφρικανικός πύθωνας που του αφαίρεσε τη ζωή λέγεται Tiny (μικροσκοπικός) και ο Νταν τον είχε από την ημέρα που ήταν τόσο μικρός, που χωρούσε στη χούφτα του.


παγωτάκια 2

Ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός στις 25 Αυγούστου, ωστόσο, οι Αρχές δεν είχαν καταλήξει στα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι πεπεισμένος πως η Tiny κουλουριάστηκε γύρω του με δύναμη με αποτέλεσμα να τον πνίξει και στη συνέχεια, κρύφθηκε, όταν ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Πάνω του δεν βρέθηκαν σημάδια δαγκώματος ή πάλης.


Στο δικαστήριο παρόντες ήταν οι γονείς, ο αδερφός και η αδερφή του άτυχου Νταν. Ειδικότερα η μητέρα του κατέθεσε πως ο γιος της αγαπούσε πολύ τον πύθωνα, σαν μωρό του, και ποτέ δεν αισθάνθηκε απειλή από την Tiny αν και γνώριζε τις δυνάμεις της.


Η κ. Μπράντσον είπε στο δικαστήριο, σύμφωνα με την Telegraph, ότι το βράδυ του θανάτου του γιου της άκουσε ένα θόρυβο, σαν κάτι να πέφτει, από το δωμάτιό του. Τον βρήκε λίγο αργότερα αναίσθητο στο πάτωμα της μικρής του κρεβατοκάμαρας, ενώ ο πύθωνας δεν βρισκόταν στο «γυάλινο σπίτι του».


Η Tiny βρέθηκε αργότερα κάτω από ένα ντουλάπι. Δεν ήταν η πρώτα που κρυβόταν, όταν η ίδια έμπαινε στο δωμάτιο, όπως αποκάλυψε.


Πάντως, παρ’ ότι οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο αιφνίδιος θάνατος του άνδρα προήλθε από πνιγμό, η οικογένεια θέλει ακριβείς απαντήσεις.


dos ojos map

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) και πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, ο Πρόεδρος της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι και ο αρχηγός του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος στην ΠΓΔΜ, DUI, Αλί Αχμέτι.


Η συνάντηση διεξάγεται με πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών της πΓΔΜ και σε αυτήν θα παραβρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Νίκολα Ντιμιτρόφ.


dos ojos map

πως κοβουμε το ρολο κοτοπουλο

πΓΔΜ: επιχείρηση πειθούς της σλαβικής κοινής γνώμης


βεβαιωσεισ αποδοχων απο επιχειρηματικη δραστηριοτητα 2016

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα, ο κ. Νίμιτς θα επισκεφθεί την Αθήνα και τα Σκόπια για συνομιλίες με τις κυβερνήσεις των δύο χωρών σχετικά με τη δέσμη ιδεών για το ζήτημα της ονομασίας που παρουσίασε, και την περαιτέρω πορεία της διαπραγματευτικής διαδικασίας.




προλογος εργασιας εαπ

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε αιφνιδιαστική περιοδεία επιθεώρησης στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, απείλησε να διευρύνει τη στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας κατά της κουρδικής πολιτοφυλακής και σε άλλες πόλεις της βόρειας Συρίας, καθ' όλο το μήκος των συνόρων της με την Τουρκία και μέχρι το Ιράκ προς ανατολάς.


«Όταν προσπαθήσει να διευρύνει την πολεμική επιχείρησή του, θα λάβει την κατάλληλη απάντηση», δήλωσε στο Reuters ο Ρεντούρ Χελίλ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος των SDF, του κουρδοαραβικού συνασπισμού που στηρίζεται από τις ΗΠΑ.



γυναικειες ζωνες μαυρες
αναζητηση εργασιας πατρα 2016
προλογος εργασιας εαπ

atkins διαιτα προγραμμα εβδομαδας

Όπως είπαν ερευνητές του Naturhistorisches Museums Basel ισχυρίζονται ότι πρόκειται για την Καταρίνα Μπίσοφ, που γεννήθηκε το 1719 στη Βασιλεία της Ελβετίας και ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας.


atkins διαιτα προγραμμα εβδομαδας

συνώνυμο σκεπτομενος

Η Μπίσοφ παντρεύτηκε έναν πάστορα και γέννησε επτά παιδιά, δύο εκ των οποίων επέζησαν και ενηλικιώθηκαν. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Στρασβούργο αλλά επέστρεψε στη Βασιλεία τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής της.


Όπως έγινε γνωστό, η Μπίσοφ νόσησε από σύφιλη, πιθανώς επειδή βοηθούσε τους ασθενείς.



Syphilitic mummy found to be relative of Boris Johnson https://t.co/GyvTUV9cjN pic.twitter.com/N3walaQJhE


τι καταναλωση εχει ο θερμοπομπος
— The Independent (@Independent) 25 Ιανουαρίου 2018

χαριζονται κουταβια beagle 2014

Η τουρκική επιδρομή στην περιφέρεια του Αφρίν στη βορειοδυτική Συρία εναντίον της YPG έχει ανοίξει ένα νέο μέτωπο στον πολύπλευρο συριακό εμφύλιο πόλεμο, αλλά έχει επίσης προκαλέσει περαιτέρω ένταση στις σχέσεις της Άγκυρας με τη σύμμαχο στο ΝΑΤΟ Ουάσιγκτον.


χαριζονται κουταβια beagle 2014

Η τουρκική προεδρία ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε ότι ο Ιμπραήμ Καλίν, εκπρόσωπος του Ταγίπ Ερντογάν, και ο Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Χέρμπερτ Ρέιμοντ Μακμάστερ είχαν την Παρασκευή τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία ο Μακμάστερ επιβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ δεν παρέχουν πια όπλα στη YPG.


καλαθακι μπανιου και πιγκαλ

Την Παρασκευή ο Ερντογάν δήλωσε πως οι τουρκικές δυνάμεις θα σαρώσουν τους κούρδους μαχητές από τα συριακά σύνορα και θα προωθηθούν προς ανατολάς, στα σύνορα με το Ιράκ - μια κίνηση που δημιουργεί κίνδυνο για ενδεχόμενη σύγκρουση με αμερικανικές δυνάμεις που είναι σύμμαχες των Κούρδων.




κρεμαστη σταση

ικα πανόρμου και καρύστου 7

Από την εκλογή του το 2012 έφερε την Φινλανδία που αποτελεί πρώην έδαφος της ρωσικής αυτοκρατορίας κοντά στο ΝΑΤΟ χωρίς παράλληλα να βρεθεί σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία, η οποία έχει τεταμένες σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους συμμάχους της από την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014 και μετά.


αγροτικα εκθεση θεσσαλονικη 2014

Βασική του αποστολή ήταν να θέσει την χώρα υπό την προστασία της αμερικανικής πυραυλικής ασπίδας, χωρίς να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της Μόσχας. «Ένας από τους βασικούς στόχους της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφάλειας της Φινλανδίας είναι να μην εμπλακεί σε μια ένοπλη σύγκρουση», δήλωσε στα μέσα Ιανουαρίου ο Νιινίστε. Για τον καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι, Τέιβο Τεϊβάνεν, η «ασάφεια» του Νιινίστε σχετικά με την ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι μια «επιτυχημένη στρατηγική» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας καθώς του επιτρέπει να ικανοποιεί τους ψηφοφόρους που τάσσονται υπέρ της ένταξης αλλά και αυτούς τάσσονται κατά.


ψηφιακη μαστογραφια τομοσυνθεση

Οι Φινλανδοί που μοιράζονται με τους Ρώσους σύνορα μήκους 1, 340 χιλιομέτρων «επιδιώκουν τη σταθερότητα, δεν θέλουν κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή», εξηγεί η Γιουχάνα Αουνεσλουόμα, που είναι διευθύντρια του Δικτύου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι.


ικα πανόρμου και καρύστου 7

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής Νιινίστε έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις του δίνουν από 51 έως 63%, βρίσκεται δηλαδή πολύ μπροστά από τον Πέκα Χααβίστο (Πράσινοι) που λαμβάνει 13 με 14% στην πρόθεση ψήφου.


Τα εκλογικά κέντρα άνοιξαν στις 09.00 (ώρα Ελλάδος και τοπική) και θα κλείσουν στις 20.00. Ο απερχόμενος πρόεδρος έχει ήδη ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, όπως και το 36% των 3,5 εκατομμυρίων ψηφοφόρων.


Αν κανένας από τους υποψήφιους δεν συγκεντρώσει το 50% των ψήφων, τότε θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος εκλογών στις 11 Φεβρουαρίου.