Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ευαγγελια λαγκωνα

Η εξόδιος ακολουθία, όπως αναφέρει το flashnews.gr, εψάλη στις 17.00 με τους δικούς της ανθρώπους να τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία στο κοιμητήριο Χορδακίου στο Ακρωτήρι.


t2


ευαγγελια λαγκωνα

(Πηγή: flashnews.gr)


μοντερνο ζαχαροπλαστειο μακρυς τοιχος

Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή στο mainstream κοινό μετά τη συμμετοχή της στην βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου "Κυνόδοντας" είχε ήδη κατακτήσει την avant garde μουσική σκηνή ως μέλος του συγκροτήματος Μary & The Boy και vocalist στο μουσικό σχήμα Joalz.


hunter τσαντεσ δερματινες

H νεαρή καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Ζωοδόχου Πηγής στη Εξάρχεια.


Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά η Τσώνη έδινε τη δική της μάχη με τη χρόνια κατάθλιψη όπως ανέφερε στη συγκινητική ανάρτηση της στο Facebook η φίλη της, Lewsha Camille Simboura η οποία τη βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της.



Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα [...] Καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη" έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Lewsha Camille Simboura, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με το τραγούδι "Staring" του συγκροτήματος Μary & The Boy.


tson



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου