Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ασφαλιση ανεργων 2015

Μετά την καθιερωμένη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, παραδίδεται η εικόνα μαζί με ευχές από τον ιερέα στους ιππείς, οι οποίοι αναλαμβάνουν ένα είδος λιτανείας, μεταφέροντας την εικόνα από το παρεκκλήσι στο χώρο διεξαγωγής των Αλογοδρομιών.


δελτιο οπαπ ακριβες σκορ

Την ίδια μέρα, Τρίτη του Πάσχα, στην Ιερισσό Χαλκιδικής αναβιώνει το έθιμο «του Χαρ'κού τ' αλώνι», που επίσης έχει τις ρίζες του στα χρόνια της τουρκοκρατίας.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η περιοχή ήταν έδρα των καπεταναίων που ζούσαν στα γύρω βουνά και προετοιμαζόμενοι για την επανάσταση κατέβαιναν την τρίτη μέρα του Πάσχα στο χωριό, όπου γινόταν πανηγύρι και ξεγελώντας τον Μαντέμ Αγά, εξασκούσαν τους νέους του χωριού στη σκοποβολή. Στην ανάμνηση αυτού του ιστορικού πλέον πανηγυριού αναβιώνει το έθιμο κάθε Πάσχα.


καλαμια συρτης penn


ασφαλιση ανεργων 2015

s.p.y - wall of mirrors

Αφού χορέψουν αρκετή ώρα μόνοι τους οι νέοι και οι κοπέλες του χωριού, μια γιαγιά που έγνεθε ήρεμα αρχίζει με την αναμμένη ρόκα να τρέχει προς κάθε κατεύθυνση και να χτυπάει με αυτήν τους αρσενικούς που βρίσκονται μπροστά της χωρίς καμία διάκριση.


s.p.y - wall of mirrors

μελινα και ρεμος

Κι ενώ η γιαγιά που άναψε τη ρόκα φαίνεται να κυριαρχεί εμφανίζεται μια άλλη ηλικιωμένη που παίρνει τη ρόκα και υποκαθιστά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αυτό μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές και η φλεγόμενη ρόκα να αλλάζει χέρια παραμένοντας «όπλο» για την καταδίωξη του ανδρικού υ.


μπαλονακι καρδιας παρενεργειες

αθλητικα σαιτ κοζανης

Σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση η εικόνα είχε βρεθεί από κυνηγούς των δυο χωριών. Οι ευσεβείς κυνηγοί, που είχαν την ευλογία να την αποφάσισαν να φιλοξενούν την εικόνα και στα δυο χωριά, περίπου οκτώ μήνες στην Οιχαλία και περίπου τέσσερις μήνες στο Αχλαδοχώρι.


Μετά την 8μηνη παραμονή της εικόνας στην Οιχαλία και συγκεκριμένα στον ενοριακό ναό του Αγίου Νικολάου, το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, κλήρος και λαός θα αποχαιρετίσουν την Παναγία με την προσμονή της νέας έλευσης τον ερχόμενο Αύγουστο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Οι πιστοί μεταφέρουν, όπως αρμόζει από τη θρησκευτική παράδοση την εικόνα στους ώμους, όπως έπραξαν οι κυνηγοί των δυο χωριών κατά τον εντοπισμό της. Πρώτος σταθμός για την εικόνα το χωριό της Κρήνης όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της, την υποδέχονται με κάθε τιμή. Η Εικόνα μεταφέρεται στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων της Κρήνης, όπου τελείται δέηση και ακολουθεί προσκύνημα.


Αργά το μεσημέρι η εικόνα θα πάρει το δρόμο για το Αχλαδοχώρι για να φιλοξενηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων της, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της Εικόνας ιερείς και πιστοί ψέλνουν αναστάσιμα τροπάρια και ύμνους αφιερωμένους στη Θεομήτωρ, ζητώντας βοήθεια, υγεία, και εκπλήρωση των ταμάτων τους.


αθλητικα σαιτ κοζανης

τραπεζα ελλαδοσ επικοινωνια

shop one of a few

στροφορμη τροχος

Σύμφωνα με το έθιμο, το οποίο χάνεται στα βάθη των αιώνων, οι κάτοικοι μεταφέρουν στα χέρια τους τις εικόνες της Παναγίας οι μεν του Αχλαδοχωρίου, των διάφορων αγίων εκείνοι του Γριζάνου, και συναντώνται στα μέσα της διαδρομής των δυο όμορων οικισμών. Το έθιμο παλιότερα λάμβανε τη μορφή λιτανείας με τους κατοίκους να ζητούν, να εύχονται και να αιτούνται ευφορία των καρπών της γης, ενόψει και της νέας καλλιεργητικής περιόδου.


Πέραν των προαναφερμένων οι κάτοικοι των δυο χωριών ζητούσαν από τους αγίους πνευματική αγαλλίαση και στήριξη, καταθέτοντας πληθώρα προσωπικών αιτημάτων, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


προζυμι με αλευρι ζεας

Έτσι, νωρίς το πρωί, της Τρίτης της Διακαινησίμου οι κάτοικοι των δυο χωριών, άνθρωποι κάθε ηλικίας θα αναβιώσουν το έθιμο των «εικονισμάτων».


στροφορμη τροχος

δημογραφικη πιεση

τολια νικολετα

Ο 31χρονος είχε επιβιβαστεί στο πλοίο χρησιμοποιώντας εισιτήριο που είχε εκδοθεί στο όνομα άλλου προσώπου. Στην επιχείρηση σύλληψης του 31χρονου έλαβαν μέρος στελέχη της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού, άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.


τροποι να ξεπερασεις χωρισμο

Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας ο 31χρονος παραδόθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής προς μεταγωγή και παράδοσή του στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας Χανίων.


τολια νικολετα


karl heinz otto

ελλαδα εκλογες

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού Global Water Partnership – Mediterranean (GWP-Med).


farmer hunter vertrieb

Το αντικείμενο του συμφώνου συνεργασίας, το οποίο έχει διετή διάρκεια, αφορά την εκπόνηση τεχνικής μελέτης για την εγκατάσταση υπόγειας δεξαμενής συλλογής βρόχινου νερού σε θέση υφιστάμενου παρτεριού και τη δημιουργία κάθετου κήπου («green wall»), ο οποίος θα αρδεύεται με το βρόχινο νερό, που θα έχει συλλεχθεί στην πρόσοψη ενός δημοτικού κτιρίου, στην παροχή υπηρεσιών για την εξασφάλιση των απαιτούμενων εγκρίσεων και αδειών και στην παροχή υπηρεσιών για την επίβλεψη της εγκατάστασης των συστημάτων που θα μελετηθούν.


ελλαδα εκλογες

μπλουζες με σταμπες game of thrones

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος, Θανάση Παππά, «οι δράσεις του Προγράμματος Συλλογής Όμβριων Υδάτων θα υλοποιηθούν από το GWP-Med με τη συνεργασία του Δήμου. Το επιλεγμένο έργο θα υλοποιηθεί από αναδόχους που θα επιλεγούν μέσα από διαγωνιστικές διαδικασίες, σύμφωνα με το καταστατικό, τον εσωτερικό κανονισμό του GWP-Med και την κείμενη νομοθεσία. Η προτεινόμενη εφαρμογή για δημιουργία κάθετου κήπου, στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστικού Περιβάλλοντος, στην οδό Κλεάνθους, συνιστά πιλοτική παρέμβαση που θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά σε κτίριο της Θεσσαλονίκης».


Από φέτος το πρόγραμμα επεκτείνεται γεωγραφικά στην ηπειρωτική χώρα, με προτεραιότητα στην ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτων στο αστικό περιβάλλον σε παραθαλάσσιες πόλεις, με δράσεις όπως: εγκατάσταση υποδομών, που αξιοποιούν τα όμβρια ύδατα, ενισχύοντας παράλληλα το αστικό πράσινο (green/blue infrastructure) και συμμετοχή του κοινού στις διαδικασίες σχεδιασμού και «υιοθεσίας» των υποδομών.


παραγωγα λεξης θαλασσα

Τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο ενώ από την Κυριακή του Πάσχα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».


παραγωγα λεξης θαλασσα

κρουαζιερα κυκλαδες

Ποιός ήταν ο Στάθης Ψάλτης


Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.


ο χειροτερος γυναικολογος

Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και τελείωσε τη Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη.


Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελός είμαι ό, τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια.



αξιολογηση α λυκειου νεοελληνικη γλωσσα

Μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών από αέρα και θάλασσα, ο 33χρονος Δημήτρης Παπανικολάου, εντοπίσθηκε στη θαλάσσια περιοχή Μαυρίκος στα Βασιλικά της Εύβοιας, δυστυχώς νεκρός, πολύ μακριά από την περιοχή των ερευνών. Το σώμα του άτυχου 33χρονου παρασύρθηκε ως φαίνεται από τα θαλάσσια ρεύματα και έφθασε στα παράλια της Εύβοιας.


Ο 33χρονος, που πριν από αρκετά χρόνια είχε χάσει και τον πατέρα του με τον ίδιο τραγικό τρόπο, εντοπίσθηκε από αλιευτικό σκάφος, το οποίο και ενημέρωσε το Λιμενικό.


αξιολογηση α λυκειου νεοελληνικη γλωσσα


ελλαδοσ εικονεσ καλοκαιρινο 2014
αντιστροφος τηλεφωνικος καταλογος κινητων

φθηνα ελαστικα στην θεσσαλονικη

Σύμφωνα με το seleo.gr το τροχαίο έγινε στη συμβολή της παράκαμψης των Ιωαννίνων με την παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, πριν από την είσοδο της σήραγγας προς το αεροδρόμιο.


ασκησεις για ευθυ και πλαγιο λογο γ δημοτικου

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα ΙΧ. πιθανότατα παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη.


φθηνα ελαστικα στην θεσσαλονικη

tr4


νεα μετρα πετρελαιο

Νεκρός ο συνοδηγός ,73χρονος αλλοδαπός Αλβανικής υπηκόοτητας.


tr3


Τραυματίες οι οδηγοί των 2 οχημάτων, ένας 43χρονος αλλοδαπός Αλβανικής υπηκόοτητας και ένας 51χρονος Έλληνας.


55c7b66be7653cbbb9eb98c043042d7a L


χρυσο ναυαρινου

Ανατρέχοντας στα επίσημα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στη σελίδα του ΟΠΑΠ, www.opap.gr οι αριθμοί που μοίρασαν τα μεγαλύτερα ποσά τζακ ποτ στην πρόσφατη ιστορία του παιχνιδιού είναι οι εξής:


· Στις 15 Απριλίου 2010 όπου το Τζόκερ μοίρασε 19,3 εκατ. ευρώ, ο χρυσός συνδυασμός ήταν 17,22,36,39,42 και ΤΖΟΚΕΡ το 14


· Στις 6 Νοεμβρίου 2014 που μοίραζε 18,4 εκατ. ευρώ, τα τυχερά νούμερα ήταν τα 9,14,20,24,30 και ΤΖΟΚΕΡ το 16


βιβλιοπωλεία ξανθη

· Στις 13 Δεκεμβρίου 2015 που το ποσό που διανεμήθηκε άγγιξε τα 15,5 εκατ. ευρώ o υπερτυχερός είχε παίξει τα 10,27,28,31,38 και ΤΖΟΚΕΡ το 3


χρυσο ναυαρινου

κάλβος ποιήματα

· Στις 10 Νοεμβρίου 2016 το παιχνίδι μοίρασε 13,8 εκατ. ευρώ και η κληρωτίδα είχε αναδείξει τα 6,16,22,26,37 και ΤΖΟΚΕΡ το 9



Αναφορικά με κάποια μικρότερα τζάκ ποτ προκύπτει:



· Στις 27 Ιουνίου 2013 το Τζόκερ έδωσε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς5,19,26,30,34 και ΤΖΟΚΕΡ το 2


· Στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 μοίρασε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,13,24,33,35 και ΤΖΟΚΕΡ το 12


· Στις 24 Αυγούστου 2014 έδωσε 8,1 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,5,8,13,14 και ΤΖΟΚΕΡ το 9


· Στις 31 Μαίου 2015 διένειμε 9,5 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 16,19,29,38,39και ΤΖΟΚΕΡ το 11


· Στις 30 Ιουλίου 2015 το ποσό που έδινε έφτασε τα 9,7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 17,22,29,31,44 και ΤΖΟΚΕΡ το 4


· Στις 15 Μαϊου 2016 το Τζόκερ έδωσε 9,8 εκατ. ευρώ με τυχερά νούμερα τα 9, 15, 27, 35, 41 και ΤΖΟΚΕΡ το 8


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

υποδοχεας ανδρογονων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, παραθέτει μια σειρά υποδείξεις και συμβουλές που πρέπει να έχει συνεχώς στο νου του κάθε πολίτης, για να μην προκαλέσει πυρκαγιά, αλλά και για να συμβάλει στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της, αν εκδηλωθεί από οποιαδήποτε αιτία.


«Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου! Η διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και του δασικού πλούτου του τόπου μας εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς τους ίδιους», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και στη συνέχεια αναφέρονται όλα αυτά που πρέπει να προσέχουν οι πολίτες.


υποδοχεας ανδρογονων

Ειδικότερα στην ανακοίνωση επισημαίνεται:


συλλογες εργαλειων unior

ευχες για ονομαστικη γιορτη αδερφης

Για να μην προκαλέσουμε πυρκαγιά:


-Αποφεύγουμε τις υπαίθριες θερμές εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (οξυγονοκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που προκαλεί σπινθήρες).


-Δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές κατά τους θερινούς μήνες εντός των δασών ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα και κλαδιά.


-Αποφεύγουμε το κάπνισμα των μελισσών και δεν εγκαταλείπουμε στην ύπαιθρο τα αναμμένα υπολείμματα καύσης.


-Δεν καίμε ξερά χόρτα, κλαδιά, καλάμια και σκουπίδια στην ύπαιθρο.


-Δεν πετάμε ποτέ αναμμένα τσιγάρα και σπίρτα από το παράθυρο του αυτοκινήτου ή όταν βρισκόμαστε στο δάσος.


-Δεν αφήνουμε σκουπίδια στο δάσος. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης.


-Δεν προβαίνουμε σε χρήση βεγγαλικών - πυροτεχνημάτων σε περιοχές που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από δασικές εκτάσεις.


-Δεν σταθμεύουμε ποτέ το όχημά μας σε σημεία που υπάρχουν ξερά χόρτα. Ο καταλύτης των αυτοκινήτων διατηρείται υπερθερμασμένος για αρκετό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρός κίνδυνος έναρξης πυρκαγιάς.


-Έχουμε υπόψη μας ότι οι σπινθήρες που προκαλούνται από την εξάτμιση όλων των τύπων των οχημάτων μπορούν να προξενήσουν πυρκαγιά.


-Πάντα συμμορφωνόμαστε με τις απαγορευτικές πινακίδες πρόσβασης στο δάσος σε περιόδους υψηλού κινδύνου.


θηκη λειψανων

Κατά την διάρκεια της ειδικής εξόρμησης στην Αττική, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοολομέτρησης, με ειδικές ηλεκτρονικές τεχνικές συσκευές (αλκοτέστ) 3.299 οδηγοί και διαπιστώθηκε ότι οι 268 ήταν μεθυσμένοι.


εθιζονται χρονικη αντικατασταση αρχαια

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 2.103 παραβάσεις, που επισείουν διοικητικά πρόστιμα. Ενδεικτικά: Υπερβολική ταχύτητα 500, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη 43, μη χρήση προστατευτικού κράνους 134, μη χρήση ζώνης ασφαλείας 28, χρήση κινητού τηλεφώνου 80, ανασφάλιστα οχήματα 55.


θηκη λειψανων

Επίσης, ακινητοποιήθηκαν 88 οχήματα και αφαιρέθηκαν 353 άδειες ικανότητας οδήγησης, 142 πινακίδες κυκλοφορίας και 133 άδειες κυκλοφορίας. Οπως σημειώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ανάλογοι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφού η οδική ασφάλεια και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας για το κοινωνικό σύνολο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


μουσεια της κωνσταντινουπολης

κοκκινη νυχτα ζακυνθος

Αιτιολογώντας την απόφασή τους για το «ξεπάγωμα» των πλειστηριασμών κατοικιών, οι συμβολαιογράφοι σημειώνουν πως αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια να μην εκμεταλλεύονται την αποχή τους, που έχει φθάσει πλέον στην 30η εβδομάδα, κάποιοι μεγαλοοφειλέτες.


Δυναμική «απάντηση» στην επανέναρξη των πλειστηριασμών κατοικιών αναμένεται να δώσουν φορείς και οργανώσεις, που αντιτίθενται στην συγκεκριμένη διαδικασία και θα επιχειρήσουν με την παρουσία τους να παρεμποδίσουν την ολοκλήρωσή της.


Για την επανέναρξη των πλειστηριασμών μίλησαν στο CNN Greece ο Πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Αθήνας, Γιώργος Ρούσκας, καθώς και ο οικονομολόγος και μέλος του Κινήματος «Δεν πληρώνω», Ηλίας Παπαδόπουλος, καταθέτοντας ο καθένας την δική του οπτική επί του συγκεκριμένου ζητήματος.


φωτογραφιες πυλης τρικαλων

ταβλι σκρουτζ

Η πλευρά των συμβολαιογράφων υποστηρίζει ότι πήρε την συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα εκμετάλλευσης από οφειλέτες που, αν και έχουν τη δυνατότητα, αποφεύγουν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, από την άλλη η πλευρά του «Δεν πληρώνω» κάνει λόγο για προσπάθεια να πέσει «στάχτη στα μάτια» του ελληνικού λαού, ότι δήθεν μόνο οι περιπτώσεις μεγαλοοφειλετών θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό.


κοκκινη νυχτα ζακυνθος

Συμβολαιογράφοι: Δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η αποχή μας από ορισμένους


Όπως εξήγησε μιλώντας στο CNN Greece o Πρόεδρος των συμβολαιογράφων Γιώργος Ρούσκας, διαπιστώθηκε ότι «η επτάμηνη αποχή μας από την διαδικασία των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας έχει μεν διευκολύνει αρκετούς συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα οικονομικά ζητήματα, όμως από την άλλη ουσιαστικά εξυπηρετείται και η κυβέρνηση και ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό σύστημα, που αρνείται να λάβει θέση, να νομοθετήσει συγκεκριμένους όρους και εξειδικευμένες προϋποθέσεις για την προστασία της μοναδικής και πρώτης κατοικίας».


Επιπλέον, συνέχισε ο κ. Ρούσκας, διαπιστώσαμε ότι «ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, με αφορμή την αποχή μας, αποφεύγει ή δεν θέλει ή επιδιώκει να μην πληρώσει ή να μην διακανονίσει οφειλές του, ενώ όχι μόνο φαίνεται ότι έχει την οικονομική δυνατότητα, αλλά διαθέτει και μεγάλη ακίνητη περιουσία».


4041878
Πηγή: (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)



«Έτσι ως αρχική μας κίνηση, ορίσαμε ότι εφεξής δεν θα διεξάγουμε και πλειστηριασμούς κατοικιών που το ποσό της επισπευδόμενης απαίτησης, δηλαδή το ποσό της κατάσχεσης είναι μέχρι 399.000 ευρώ. Από κει και πάνω θα διεξάγουμε όλους τους πλειστηριασμούς, γιατί η αποχή μας αποσκοπούσε στην προστασία από συγκεκριμένες ενέργειες συμπολιτών μας που αισθάνονται αδικημένοι, όμως δεν είναι δυνατόν να μην βοηθήσουμε να ομαλοποιηθεί η οικονομική ζωή. Θυμίζουμε ότι οι πλειστηριασμοί στηρίζονται αποκλειστικά σε δικαστικές αποφάσεις κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τις εκτελούμε. Η πολιτεία οφείλει να δώσει λύσεις», τόνισε ο κ. Ρούσκας, ξεκαθαρίζοντας πως οι συμβολαιογράφοι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να εξετάζουν ποια είναι η οικονομική συνθήκη εκάστου υμών, σημειώνοντας πως αυτό είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων.





μεσογειος χαλκιδα

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ελληνική ομογένεια στην καρδιά του Σικάγου παρουσία του Μητροπολίτη κ. Ιακώβου, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.


Η εθνική επέτειος γιορτάστηκε με καθυστέρηση ενός μήνα καθώς οι τοπικές αρχές έδωσαν τότε άδεια για να γίνει η καθιερωμένη παρέλαση.


20170429 210831


anonymous για μερκελ

εκθεσεις αγροτικων προιοντων 2015

20170429 201816


μεσογειος χαλκιδα

πηγή:CNN Greece


Λίγες ώρες πριν σε ένα μεγάλο χώρο δεξιώσεων οι Έλληνες του εξωτερικού χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, φορώντας τις αντίστοιχες τοπικές ενδυμασίες.




renault megane 2007r

Το βασικό αίτιο για την εξέλιξη αυτή θα είναι οι θερμές αέριες μάζες οι οποίες προερχόμενες από την Βόρεια Αφρική, θα μας επισκεφτούν και θα ανεβάσουν την θερμοκρασία κατά 10-11°C από την Πέμπτη έως και το Σάββατο.


Ασφαλώς δεν θα επηρεαστεί μόνο η Ελλάδα από την κίνηση των αερίων μαζών, τα θερμόμετρα θα αγγίξουν μεγάλες για την εποχή θερμοκρασίες και στη νότια Ιταλία, στη νότια Τουρκία αλλά και στην Κύπρο. Άρα, όπως γίνεται κατανοητό, θα επηρεαστεί το μεγαλύτερο τμήμα της κεντρικής και ανατολικής Μεσογείου.


Οι περιοχές που όπως φαίνεται μέχρι στιγμής θα επηρεαστούν περισσότερο στη χώρα μας, είναι τμήματα της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς, της ανατολικής Πελοποννήσου αλλά και της Κρήτης.


renault megane 2007r

νατασσα μποφιλιου η παρεα

Σαφέστατα και δεν πρέπει να προβληματίζεστε, διότι και στο παρελθόν έχουν λάβει χώρα τέτοιες πρόωρες θερμές εισβολές, αλλά όπως συμβαίνει πάντα, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει από τους 27°C στους 37°C μέσα σε λίγες ώρες και ειδικά αυτή την εποχή που δεν είμαστε συνηθισμένοι, το ανθρώπινο σώμα ελαφρώς "αιφνιδιάζεται".


γιοντα στολη

Περισσότερα στοιχεία γι'αυτή την αξιόλογη θερμή εισβολή για την εποχή θα σας δώσω σε επόμενες ανακοινώσεις μου μέσα στην εβδομάδα. Μέχρι να φτάσουμε όμως στους 37°C, θα πρέπει να περιμένουμε βροχές στα κεντρικά και βόρεια και πτώση της θερμοκρασίας, ότι ακριβώς σας είχα πει δηλαδή και πριν από λίγες μέρες που σας ενημέρωσα.




αρχη μαθηματικης επαγωγης

Σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις των αρμόδιων Αρχών, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία.


αρχη μαθηματικης επαγωγης

Αυτό προκύπτει και από την ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας παραδόθηκε στις διωκτικές Αρχές του νησιού. Τα όποια σημαντικά στοιχεία έχουν ανακύψει από αυτό, τα εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου το οποίο και διενεργεί τη σχετική προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο, ενώ η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο.


τατουαζ με τιγρης

Συγγενείς της έφθασαν στο νησί και επιβεβαίωσαν επίσημα την ταυτότητά της.

Συγκλονισμένοι οι γονείς, αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις.



συναισθήματα και τέχνη

πλύσιμο τεντών

Ο κ. Πέτροβιτς, ο οποίος μετέβη στους δύο πληγέντες από το έντονο καιρικό φαινόμενο, δήμους στο βόρειο τμήμα του νομού ‘Εβρου, δήλωσε πως εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής της ζημίας από τον ΕΛΓΑ, προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.


18424052 10212865853381434 279708102868875112 n 900x425


πλύσιμο τεντών

ένεση υαλουρονικού οξέος

πηγή: alexpoli.gr


σχολη εμποροπλοιαρχων κατευθυνση

«Η διάρκεια της έντονης χαλαζόπτωσης ήταν 20 λεπτά και το φαινόμενο στροβιλιζόταν. Από το πρωί ειδοποιήσαμε τους εμπειρογνώμονες και τους υπαλλήλους του ΕΛΓΑ, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στην περιοχή, επιδιώκοντας να γίνει μία σύντομη εκτίμηση της μεγάλης αυτής ζημίας. Μάλιστα, η Περιφέρεια μπορεί να συνδράμει με γεωπόνους εφόσον κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να ολοκληρωθεί πιο σύντομα η όλη διαδικασία».


ξενοδοχειο αλοη αγιος ιωαννης

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανατίναξαν με εύφλεκτο αέριο το ΑΤΜ το οποίο ήταν εγκατεστημένο σε οικίσκο, αρπάζοντας στη συνέχεια το χρηματικό ποσό των 84.290 ευρώ. Η συγκεκριμένη μέθοδος ονομάζεται "plofkraak" και εκτιμάται ότι στο συγκεκριμένο «χτύπημα» υπήρχαν κι άλλοι συνεργοί, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Οι τρεις κρατούμενοι Ρουμάνοι, δύο άνδρες (30 και 31 ετών) και μία γυναίκα (31 ετών), είχαν συλληφθεί λίγο αργότερα για άλλες ανατινάξεις ΑΤΜ με την ίδια μέθοδο. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε τώρα η εμπλοκή τους και στην υπόθεση του Λευκώνα.


μαρμελαδα αρωνια

Αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών τους.



μπροκερ πλοιων
ξενοδοχειο αλοη αγιος ιωαννης

περιοχη νεαπολη αθηνων

Ο γυμνασιάρχης κατηγορείται ότι από τη θέση του δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προστατευθούν μαθήτριες του σχολείου του από επιχειρηματία του κυλικείου του σχολείου, ο οποίος τις παρενοχλούσε σεξουαλικά. Η υπόθεση διαδραματίστηκε πριν πέντε χρόνια και ο επιχειρηματίας στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης δυο ετών για «προσβολή σεξουαλικής αξιοπρέπειας ανηλίκου κάτω των 15 ετών».


περιοχη νεαπολη αθηνων

τωρα λειπω γυρισματα

Στη δίκη του επιχειρηματία, που μετά την καταδίκη του απομακρύνθηκε από το σχολείο, κατέθεσε ως μόνος μάρτυρας υπεράσπισης, εκτός της συζύγου τού επιχειρηματία, ο παραπάνω γυμνασιάρχης. Εναντίον του, όμως, κατέθεσαν οι γονείς της μαθήτριας αλλά και οι γονείς άλλων μαθητριών που μεταξύ των άλλων κατηγόρησαν τον διευθυντή για αμέλεια στα καταγγελλόμενα που αφορούσαν σειρά περιστατικών με τα δικά τους παιδιά.


Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει στη δίκη η πολιτική αγωγή, στα μέσα του 2011 ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει υπέρ του γυμνασιάρχη, σε διενεργηθείσα ΕΔΕ σε βάρος του, με αντικείμενο κείμενα ακραίων πολιτικών θέσεων εκτός δημοκρατικού τόξου, που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο.


αντιπαρο εισητηρια

Μετά τη δημοσιοποίηση του όλου θέματος η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προανάκρισης, η οποία κατέληξε στην άσκηση δίωξης σε βάρος του γυμνασιάρχη για παράβαση καθήκοντος κατά συρροή, θεωρώντας ότι δεν έπραξε τίποτα από όσα έπρεπε από το 2012 μέχρι και την απομάκρυνση του επιχειρηματία από το κυλικείο του σχολείου ως αποτέλεσμα της καταδίκης του και της δημοσιότητας που την ακολούθησε.


Σε βάρος του γυμνασιάρχη για το ίδιο θέμα ήδη πραγματοποιείται και ΕΔΕ που διατάχθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, ενώ η γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Λέσβου, με ψήφισμά της, έχει ζητήσει την απομάκρυνσή του από τον χώρο της εκπαίδευσης. Με την ανακοίνωσή της αυτή μάλιστα, έχει σημειώσει πως και στο παρελθόν έχει καταγγείλει τη στάση και τις πρακτικές του «γνωστού για τις επικίνδυνες προς την κοινωνία εθνικοσοσιαλιστικές απόψεις του, που έχουν φέρει αναστάτωση στον χώρο της σχολικής κοινότητας και έχουν καταδικαστεί».


Επίσης και ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης ζήτησε με αναφορά του στη Βουλή την «άμεση ανάγκη για λήψη μέτρων προστασίας μαθητών από τη συμπεριφορά του εν λόγω διευθυντή».


ιδιωτικο συμφωνητικο αγοραπωλησιασ αγρου

Οι συλλήψεις έγιναν, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και τελωνειακού κώδικα και στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί.


Σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε καταδίκη σε ποινή φυλάκισης δέκα ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.


work μεταφραση ελληνικα

όλα τα πουλάκια ζυγά ζυγά

Παράλληλα, κατά την επιχείρηση, κατασχέθηκαν: 305 γραμμάρια και 1 δενδρύλλιο κάνναβης, 32 ναρκωτικά δισκία, 1 κυνηγετικό όπλο, 1 όπλο (replica), 33 φυσίγγια και 197 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.


ιδιωτικο συμφωνητικο αγοραπωλησιασ αγρου

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


ευαγγελια λαγκωνα

Η εξόδιος ακολουθία, όπως αναφέρει το flashnews.gr, εψάλη στις 17.00 με τους δικούς της ανθρώπους να τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία στο κοιμητήριο Χορδακίου στο Ακρωτήρι.


t2


ευαγγελια λαγκωνα

(Πηγή: flashnews.gr)


μοντερνο ζαχαροπλαστειο μακρυς τοιχος

Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή στο mainstream κοινό μετά τη συμμετοχή της στην βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου "Κυνόδοντας" είχε ήδη κατακτήσει την avant garde μουσική σκηνή ως μέλος του συγκροτήματος Μary & The Boy και vocalist στο μουσικό σχήμα Joalz.


hunter τσαντεσ δερματινες

H νεαρή καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Ζωοδόχου Πηγής στη Εξάρχεια.


Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά η Τσώνη έδινε τη δική της μάχη με τη χρόνια κατάθλιψη όπως ανέφερε στη συγκινητική ανάρτηση της στο Facebook η φίλη της, Lewsha Camille Simboura η οποία τη βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της.



Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα [...] Καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη" έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Lewsha Camille Simboura, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με το τραγούδι "Staring" του συγκροτήματος Μary & The Boy.


tson



παπακι φροντιδα

Ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, χθες το πρωί στο Λούρο και την Πέτρα Πρέβεζας, καθώς και στη Φιλοθέη Άρτας συνελήφθησαν 7 μέλη της οργάνωσης, ηλικίας από 19 έως 34 ετών, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν, μία υπόθεση ληστείας σε βάρος γυναίκας, 9 διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και καταστήματα, κλοπή και εμπρησμός αυτοκινήτου, καθώς και απόπειρας εκβίασης.


παπακι φροντιδα

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος χρυσαφικών ως προϊόντα κλοπών, όπλα, οχήματα, καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.


μετρησεισ πακοε

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η εγκληματική ομάδα ήταν δομημένη με τη μορφή οργάνωσης, «οικογενειακού χαρακτήρα», της οποίας τα μέλη, είχαν διακριτούς μεταξύ τους ρόλους.


template of a cv

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.


ttk tv

Ειδικότερα, η Ένωση σημειώνει ότι «για ακόμη μία φορά εργαζόμενοι και συνταξιούχοι βρίσκονται αντιμέτωποι με άδικα μέτρα (4ο μνημόνιο), που θίγουν με ιδιαίτερη ένταση τους μισθούς, τις συντάξεις και τις παροχές υγείας και πρόνοιας» και μεταξύ των μέτρων αναφέρεται και ο εξορθολογισμός των ειδικών μισθολογίων.


ttk tv

θεματα νεοελληνικης ιστοριας γ λυκειου σαββαλας

Σύμφωνα με την Ένωση Διοικητικών Δικαστών, η κυβέρνηση «εντάσσει σε αυτά και το κατά τα άρθρα 26, 87 παρ. 1 και 88 παρ. 2 του Συντάγματος μισθολόγιο των δικαστικών λειτουργών και, με βάση όσα μέχρι τώρα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχεδιάζει νέες περικοπές σε αυτό, παρά τις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας μας, με τις οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές προηγούμενες μειώσεις που έγιναν με τον ν. 4093/2012».


Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η Ένωση Διοικητικών Δικαστών δεν θα αποδεχθεί την παραβίαση των εν λόγω δικαστικών αποφάσεων» και «δηλώνει ότι θα αντιδράσει αναλόγως σε περίπτωση νέων περικοπών στο μισθολόγιο των δικαστικών λειτουργών.
Παν. Τσιμπούκης



κινητά τηλέφωνα samsung skroutz

βασιλης παπακωνσταντινου ηρακλειο 2015

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, «εφόσον επιμείνουν και προχωρήσουν σε επίσχεση, εμείς θα πάμε την ίδια ώρα να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα», επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους εφόσον έχει προγραμματιστεί συνάντηση την Τρίτη με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.


βασιλης παπακωνσταντινου ηρακλειο 2015

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν σε επ΄αόριστον επίσχεση εργασίας από αύριο Δευτέρα σε έκτακτο διοικητικό τους συμβούλιο, καθώς «δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχει εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ», όπως επισήμανε μιλώντας στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρός τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.


λουι ντυπρε

τζαμπο αποξηραμενα λουλουδια

Έτσι, παρά την κίνηση εκτόνωσης που επιχείρησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος χθες με ανακοίνωσή του καλεί διοίκηση και εργαζομένους του ΟΑΣΘ σε συνάντηση/σύσκεψη την προσεχή Τρίτη, ο κ. Τσερμενίδης είπε: «Θα πάμε στη συνάντηση, αλλά η κινητοποίησή μας αφορά τη μη καταβολή των δεδουλευμένων. Και αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληρωθεί, εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση».


Σημειώνεται ότι στη σημερινή τους έκτακτη συνεδρίαση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, που συνολικά ανέρχονται σε 2.300, αποφάσισαν περιφρούρηση από τις 4 το πρωί αύριο στα αμαξοστάσια, ώστε να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο.


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

η πιο ομορφη θαλασσα ναζιμ χικμετ

Με ένα γαϊτανάκι και φωτογραφίες από τα μέλη της κυβέρνησης διαδήλωσαν και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ στα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση και τα οποία προβλέπουν τις περικοπές των δαπανών υγείας.


poedin


σονι εριξον εξπιρια

ψαχνοντας το ονειρο να βρω στιχοι

Τα μέλη της Ομοσπονδίας συγκεντρώθηκαν περίπου στις 10 στα κεντρικά γραφεία, ενώ στις 11.00 ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού στην πλατεία Κλαυθμώνος.


adedi


η πιο ομορφη θαλασσα ναζιμ χικμετ

Στην πορεία βρέθηκε και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.


zoi


poedin 4


adedi 2


lae


lae2


kuriakes1


Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η προγραμματισμένη πορεία του ΠΑΜΕ προς το Σύνταγμα, όπου συμμετείχαν περίπου 8.000 άτομα.


IMG 6889 copy


«Ο ταξικός πόλεμος ουσιαστικά τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι μαραθώνιος δεν είναι τουφεκιά στον αέρα. Ο ταξικός αγώνας πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκείας. Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, το 4ο μνημόνιο μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια πρέπει να πεταχθούν στο καλάθι της ιστορίας» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, σημειώνοντας:



Γι' αυτό μόνος αρμόδιος, υπεύθυνος, είναι ο ελληνικός λαός το εργατικό-λαίκό κίνημα. Γι' αυτό το κάλεσμά μας είναι λαϊκός ξεσηκωμός παντού. Ούτε μέρα, ούτε ώρα. Δεν τελειώνει η μάχη ούτε σήμερα ούτε αύριο. Συνεχίζεται. Το ΚΚΕ, οι ταξικές δυνάμεις, το αγωνιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, θα είναι παρόντες κάθε μέρα παντού και στους και στη βουλή και στα εργοστάσια και στις πόλεις και στα χωριά. Ο αγώνας είναι διαρκείας, θα πρέπει να οδηγήσει σε ανατροπή αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος, των κυβερνήσεων τους με αποδέσμευση από την ΕΕ, με ένα κοινωνικό-οικονομικό σχέδιο που θα έχει στο νου του, στο επίκεντρό του τον εργαζόμενο άνθρωπο, θα έχει τις διευρυνόμενες συνεχώς ανάγκες του λαού.




αυτη μας κυβερνα ξυπνα ανδρεα

Ένας Γάλλος, περίπου 30-35 ετών, έκλεψε ένα αυτοκίνητο, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου.


αυτη μας κυβερνα ξυπνα ανδρεα

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί συνεπλάκη με άλλους αλλοδαπούς κρατούμενους με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταφορά του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας στον Γαλατά.


κατατακτηριες τει κοσμητολογιας

απροοπτο σημασια

Ωστόσο και εκεί, επιτέθηκε στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρία άτομα οι οποίοι μετέβησαν στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.


Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο «θερμόαιμος» Γάλλος – ο οποίος εξετάζεται αν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών – οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου και σήμερα στην Δικαιοσύνη.


λευκο μου γιασεμι πασπαλα στιχοι

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη τη χώρα


φαρμακευτικη κοπωση

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις τος πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


λευκο μου γιασεμι πασπαλα στιχοι

προθεσμιες για κτεο

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Στα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά το απόγευμα και βαθμιαία αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα και από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα βόρεια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα δυτικά και βόρεια 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα βόρεια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και πιθανόν τοπικά στα βόρεια 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Αττική
Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα με τοπικές βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


προιοντα μαστιχα shop

Χωρίς λεωφορεία μέχρι τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης και από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας θα είναι η Αθήνα.


προιοντα μαστιχα shop

δεπυ γονεις

Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί κατά της ψήφισης του 4ου μνημονίου.


πως μπορω να καθαρισω ενα cd

Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί σταδιακά έως τις 10:00 το πρωί, ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από τις 20:00 το βράδυ.


Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ θα κινηθούν κανονικά.


Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την τροχαία, μέχρι τις 08:09 το πρωί, πολύ αυξημένη ήταν η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος) (από Πειραιώς προς Αττική οδό), στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) (από Λυκόβρυση προς ΚΤΕΛ), στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας (από Μαρούσι προς Αμπελόκηπους), στην άνοδο της Λ. Συγγρού και στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη - ρεύμα προς Πειραιά).


καλλιδης εστιατοριο μαρουσι

Παρά τον κακό καιρό, πλήθος κόσμου, από νέους μέχρι ηλικιωμένους κατέβηκαν στο δρόμο προκειμένου να διαδηλώσουν.


1111 copy


θεραπεια μαλλιων κατα της τριχοπτωσης

Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και μια γραβάτα μετά την δήλωση του πρωθυπουργού ότι θα αναγκαστεί να βάλει γραβάτα.


καλλιδης εστιατοριο μαρουσι

Βασικό σύνθημα των συγκεντρωμένων "Tsipras go home"


το τσουκάλι ναύπλιο

7777 copy copy


66666 copy 1 copy


Η τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Βασιλίσσης Σοφίας, την Πανεπιστήμιου, την Σταδίου, την Ακαδημίας, την Αμαλίας και την Φιλελλήνων.



Σε εξέλιξη η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα κατά του 4ου Μνημονίου #vouli #cnngreece #mnimonio4 #cnngr pic.twitter.com/Whn8apMK4h

— Nikol Papa (@nikol_papa) May 18, 2017

πρωτοβουλία πλειστηριασμοί-stop

Ως «πρωταγωνιστές» της αποκαλούμενης «μαφίας του ξύλου», εμφανίζονται Αλβανοί υπήκοοι που διασχίζοντας με άλογα ή μουλάρια τα ελληνοαλβανικά περάσματα, ξυλεύουν ανεξέλεγκτα τα δένδρα του δάσους και τα μεταφέρουν πίσω στην πατρίδα τους, όπου τα πουλάνε.


καινούργιο τραγούδι καρβελα

Καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στα ορεινά δεν τους επιτρέπουν να προσεγγίσουν τις δύσβατες ορεινές περιοχές, με την έλευση της Άνοιξης αρχίζουν την παράνομη δραστηριότητά τους που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε «μάστιγα».


Μία τέτοια περίπτωση αποκαλύφθηκε χθες το πρωί στην ορεινή Ιεροπηγή Καστοριάς, κοντά στη συνοριογραμμή με την Αλβανία. Αστυνομικοί του τμήματος συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας και της ομάδας πάταξης διασυνοριακού εγκλήματος εντόπισαν τρεις άνδρες να υλοτομούν παράνομα.


πρωτοβουλία πλειστηριασμοί-stop

τα καλύτερα ψυγεία ντουλάπες

Στην έφοδο που έγινε διαπιστώθηκε πως είχαν κόψει ξυλεία ενός κυβικού μέτρου, ενώ στο ίδιο σημείο βρέθηκαν τρία άλογα με τα οποία επρόκειτο να μεταφέρουν τα ξύλα, όπως επίσης τρία τσεκούρια. Συνελήφθη ένας 43χρονος Αλβανός, ενώ οι δυο συνεργοί του εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής διέφυγαν και αναζητούνται.


Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο συλληφθείς είχε εισέλθει στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση. Τα ξύλα και τα άλογα κατασχέθηκαν, ενώ ο 43χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.


ipad air or ipad mini 2

Το πλαίσιο των κατευθύνσεων και των προτάσεων του υπουργείου περιλαμβάνουν νομοθετικό έργο για τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τα ΕΠΑΛ και την εκπαίδευση ενηλίκων, για το γυμνάσιο, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και αυτο-αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, καθώς επίσης και προτάσεις για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης του διδακτικού προσωπικού, νέα προγράμματα σπουδών, την επιμόρφωση εκπαιδευτικών.


Αναλυτικά, πρώτη κίνηση του υπουργείου, τον ερχόμενο Ιούνιο, η υιοθέτηση νόμου για την ενοποίηση και εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας που αφορά στο γυμνάσιο, για την εκπαίδευση των ενηλίκων, αλλά και για την αυτό-αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολείων και αξιολόγηση στελεχών της εκπαίδευσης, τα νέα κριτήρια επιλογής προσωπικού και υπεύθυνων δομών και νέα ορθολογική κατανομή τους ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Μάλιστα, η έναρξη της αυτο-αξιολόγησης της εκπαιδευτικής μονάδας τοποθετείται χρονικά από το σχολικό έτος 2017-2018, ενώ η ολοκλήρωση της επιλογής όλων των διευθυντών και των στελεχών εκπαίδευσης, με το νέο σύστημα, θα έχει γίνει μέχρι τον Αύγουστο του 2018.


ipad air or ipad mini 2

λογια του ιωαννη του χρυσοστομου

Τον Αύγουστο του 2017, αναμένεται ο νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ μέχρι τις 31 του ίδιου μηνός, το υπουργείο έχει θέσει χρονικό όριο για την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών για την τοποθέτηση μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εκτός του νόμου για τη βελτίωση του ελέγχου της εφαρμογής του σχολικού προγραμματισμού (μέσω αυτο-αξιολόγησης) και τις νέες αρμοδιότητες του Συλλόγου Διδασκόντων για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής αυτονομίας των σχολικών μονάδων, προγραμματίζεται να τεθεί σταδιακά σε εφαρμογή η νέα δομή γυμνασίου-λυκείου και ο νέος τρόπος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.



συμπατριωτης συνώνυμα

πληθυσμος θεσσαλιας απογραφη 2011

Τελευταία ημέρα καταβολής του Δώρου των Χριστουγέννων ορίζεται η 21η Δεκεμβρίου. Το Δώρο υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών.


Νοείται βέβαια ότι ο εργοδότης μπορεί να καταβάλλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία. Τα δώρα εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.


Πώς υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων


Για τον υπολογισμό του ποσού των δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Έτσι, οι εργαζόμενοι που η σχέση εργασίας τους με τον εργοδότη είχε διάρκεια χωρίς διακοπή όλη τη χρονική περίοδο που αναφέραμε δηλαδή από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, δικαιούνται ολόκληρο το δώρο που είναι ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.


τα δικαιωματα τριτεκνων

ελληνικη ναυσιπλοια

Όσοι όμως από τους παραπάνω μισθωτούς, που η σχέση τους με τον εργοδότη δεν διήρκησε ολόκληρο το χρονικό διάστημα (από 1/5 έως και 31/12), δικαιούνται να λάβουν τμήμα του δώρου ανάλογο με τη χρονική διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης.


πληθυσμος θεσσαλιας απογραφη 2011

Σε αυτήν την περίπτωση το δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται ως εξής: 2/25 του μηνιαίου μισθού ή 2 ημερομίσθια - ανάλογα με το πώς αμείβονται - για κάθε 19 ημερολογιακές ημέρες διάρκειας της εργασιακής σχέσης. Ακόμα και οι μισθωτοί που εργάστηκαν χρονικό διάστημα μικρότερο των 19 ημερών δικαιούνται ανάλογο κλάσμα του δώρου.


Εκτός από την περίπτωση που η εργασία παρασχέθηκε χωρίς διακοπή όλο το διάστημα από την 1η Μαΐου έως την 31η Δεκεμβρίου, στο διάστημα αυτό συνυπολογίζονται και όλες οι ημέρες που οι εργαζόμενοι-ες απουσιάζουν νόμιμα από την εργασία τους (π. χ. με ετήσια άδεια, με άδεια μητρότητας, με σπουδαστική άδεια). Ειδικά ως προς την απουσία των εργαζομένων λόγω ασθένειας, στο διάστημα υπολογισμού του δώρου Χριστουγέννων συνυπολογίζονται τα «τριήμερα ασθενείας», δηλαδή ο χρόνος απουσίας κατά τον οποίο δεν καταβάλλεται επίδομα ασθενείας, ενώ αφαιρούνται τα διαστήματα που καταβάλλεται από τον ασφαλιστικό φορέα επίδομα ασθενείας.


Με την online εφαρμογή του έχει δημιουργήσει το ΚΕ. Π.Ε. Α. δίνεται η δυνατότητα στους εργαζομένους να υπολογίσουν μόνοι τους το δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται, πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:http://kepea.gr/calc-doro-xristoygennon. php


Τι ισχύει για τους ανέργους


στεγνο καθαρισμα μηχανης

Ο αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ για ενήλικες και 300 μέτρων για παιδιά ξεκίνησε στις 9 πρωί, από το φράγμα Μαραθώνα, συνεχίστηκε σε ασφάλτινους και χωμάτινους δρόμους, με ελαφριές ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις και κατέληξε στο αντλιοστάσιο του φράγματος.


omega altise 7 fin oil heater

18004314


σελες για glx

Οι συμμετέχοντες είχαν το μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά το φράγμα του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε 1929 και η κορυφή του βρίσκεται σε υψόμετρο 227 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας ενώ η βάση του σε υψόμετρο 173 μέτρων.


στεγνο καθαρισμα μηχανης

18004316


Στους τρεις πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας δόθηκαν μετάλλια, ενώ κύπελλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες.


18003962



αυτοματοι κωδικοι τηλεφωνων ελλαδας

Οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου μαζί με τους συναδέλφους τους από το κλιμάκιο της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Πειραιά, που ταξίδεψαν στο νησί, προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης και να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή η άτυχη φοιτήτρια από τον Έβρο.


Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της


«Η κόρη μου δολοφονήθηκε και την πέταξαν στη θάλασσα», λέει στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο πατέρας της, Ιωάννης Τοπαλούδης.


αρετη κετιμε ειναι παντρεμενη

εθνικο θεατρο ρεξ παραστασεις

Ο πατέρας της, ο οποίος και την αναγνώρισε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, μετέβη στο νησί την Κυριακή (02/12).


«Είναι ίχνη στραγγαλισμού και πνιγμός δυστυχώς. Στη θάλασσα την πέταξαν. Ό, τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου τα δώσαμε στην Αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό, να το σταματούσα με κάποιον τρόπο. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου» είπε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».


αυτοματοι κωδικοι τηλεφωνων ελλαδας

«Οι προσπάθειες των Αρχών συνεχίζονται και θα δούμε. Τα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία το Λιμεναρχείο. Όλα αυτά μου τα είπε προφορικά ο ιατροδικαστής και τώρα περιμένω τις τοξικολογικές εξετάσεις. Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χιλιόμετρα μακριά από τη Ρόδο. Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ η κόρη μου μιλούσε με μία φίλη της στο Facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της ''Θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα''. Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβαν η Αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.


«Έχουν εμφανιστεί κακώσεις στο σώμα της άτυχης κοπέλας, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είναι από την πτώση από τα βράχια ή από την εγκληματική πράξη», επισημαίνει χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα της νεαρής κοπέλας.


Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου που διερευνούν την προανάκριση έχουν ήδη πάρει καταθέσεις από φίλες της 21χρονης φοιτήτριας σχετικά με το εάν τους έχει πει κάτι η άτυχη κοπέλα.


Παράλληλα, οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο της 21χρονης φοιτήτριας σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν αν είχε κάποια επικοινωνία πριν βρεθεί νεκρή.


Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι έχουν προσαχθεί τρία άτομα στο νησί, αυτές χθες δεν επιβεβαιώθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.


ιεροσολυμιτισσα δεν σηκωνεται

Με την ίδια ανακοίνωση δίνεται απάντηση στα όσα υποστηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Σάμου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου, ο Ιατρικός Σύλλογος του νησιού «ενώ δεν ξοδεύει ούτε μια λέξη για να τοποθετηθεί στο σοβαρό κοινωνικό θέμα που απασχολεί το πανελλήνιο, ενώ δεν διατυπώνει την παραμικρή πρόταση για την αντιμετώπισή του, περιορίζεται σε μια ακραία συντεχνιακή απόπειρα υπεράσπισης των αναισθησιολόγων και μετάθεσης των ευθυνών στη διοίκηση του Νοσοκομείου».


ιεροσολυμιτισσα δεν σηκωνεται

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου της Σάμου το πρόβλημα «γεννήθηκε» ως εξής:


καταλογοσ παλαιων νομισματων

- τον Ιούνιο του 2016, υπήρξε μια αναφορά της διευθύντριας του αναισθησιολογικού τμήματος για ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ της ιδίας και του διευθυντή του μαιευτικού - γυναικολογικού τμήματος. Το θέμα εξετάσθηκε από το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση, που ενστερνίσθηκε η διοίκηση. Το εν λόγω επεισόδιο δεν είχε την παραμικρή σχέση με το επίμαχο θέμα.


- τον Φεβρουάριο, λοιπόν, ζητήθηκε από όλους τους εμπλεκόμενους ιατρούς να καταθέσουν εγγράφως τις απόψεις τους. Από τις απαντήσεις που δόθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι αναισθησιολόγοι αρνούνταν να συμμετέχουν σε επεμβάσεις εθελούσιας διακοπής κύησης, εκτός εάν υπήρχαν σοβαροί ιατρικοί ή κοινωνικοί λόγοι. Αν και η μόνη προϋπόθεση που ορίζει ο νόμος είναι η συναίνεση της εγκύου, η διεύθυνση της ιατρικής υπηρεσίας αποδέχτηκε τους όρους των αναιθησιολόγων και συνέστησε την παραπομπή στην κοινωνική υπηρεσία, για να παρέχεται συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη και ταυτόχρονα να αποφορτίζεται το δίπολο αναισθησιολόγοι / γυναικολόγοι.


λιονταρια φωτογραφιες


αφου στο πα στιχοι

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, από την έκρηξη που σημειώθηκε σε φιάλη τραυματίστηκαν τρεις εργαζόμενοι, οι δύο από τους οποίους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.


αφου στο πα στιχοι

Οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.


Οι δύο διασωληνώθηκαν άμεσα και φέρουν εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού, στο πρόσωπο, τον κορμό και τα άκρα και βρίσκονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο τρίτος παραμένει στο τμήμα Βραχείας Νοσηλείας για παρακολούθηση.


προεδρος για μια μερα ταινια

λένος χρηστίδης βιογραφια

πιατοθηκη ικεα

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:


αδερφος χατζηνικολαου

επιστροφη φορου εισοδηματοσ

«Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), με εξώδικό της προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανακοίνωσε την απόφασή της να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας την Τρίτη 30.05.2017 & την Τετάρτη 31.05.2017, και σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 01.06.2017.


Επειδή οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, σε συνδυασμό με την απεργία, ουσιαστικά επιφέρουν την κατάργηση των δρομολογίων, η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σεβόμενη το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της και προκειμένου να τους προφυλάξει από την ταλαιπωρία, αναστάτωση και σύγχιση που θα επιφέρουν οι κινητοποιήσεις αυτές, αποφάσισε την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των δρομολογίων για τις παραπάνω ημερομηνίες.


Ως εκ τούτου, κανένα δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 30.05 έως και την Πέμπτη 01.06».


πιατοθηκη ικεα

Τέλος, στην ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει προς το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της, «τη λύπη της για την απόφασή της αυτή, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τους συμπολίτες μας, με δεδομένο ότι το τρένο εξακολουθεί να είναι το πιο φθηνό και το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο».


εύη γατίδου

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.


αντρέ ριέ ave maria

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


εύη γατίδου

σπιτακια γκαζι χαρτης

Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού, οπού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα βόρεια ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


τι σημαινει γκρίνια

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Βουρλιώτης στην εγκύκλιο του υπογραμμίζει ότι «έχει προσλάβει μεγάλες διαστάσεις και αποτελεί όχι μόνο εστία διαφθοράς και εκμαυλισμού συνειδήσεων, αλλά και πύλη σοβαρής οικονομικής αιμορραγίας για τα έσοδα του κράτους από την απώλεια φόρων, το ποσό των οποίων, σε ετήσια βάση, προσεγγίζει το 1.500.000.000 ευρώ, το φαινόμενο του παράνομου στοιχηματισμού και της διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνίων με παιγνιομηχανήματα ή μέσω του διαδικτύου, χωρίς την απαιτούμενη προς τούτο άδεια».


στοιχημα προγνωστικα δημοψηφισματος

Ακόμα, αναφέρει ο κ. Βουρλιώτης, ότι το φαινόμενο αυτό, το οποίο συναρτάται και με άλλα, σοβαρής ποινικής απαξίας, εγκλήματα (απάτη με υπολογιστή, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κ. λπ.) απαντάται σε διάφορους, κατ' επίφαση, ψυχαγωγικού ή υγειονομικού ενδιαφέροντος χώρους ("INTERNET CAFE" κ. λπ.), όπου έχουν εγκατασταθεί παιγνιομηχανήματα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, των οποίων το λογισμικό έχει τροποποιηθεί από ειδικούς για την περίπτωση τεχνικούς, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε, αφενός μεν να παρέχεται η δυνατότητα για στοιχηματισμό και διενέργεια διάφορων τυχερών παιγνίων, αφετέρου δε η ευχέρεια, σε περίπτωση αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου, άμεσης επαναφοράς των σχετικών ρυθμίσεων σε κατάσταση λειτουργίας για τη διενέργεια επιτρεπόμενων, κατά το νόμο, τεχνικών-ψυχαγωγικών παιγνίων».


τι σημαινει γκρίνια

Παράλληλα, αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός, «οι επιχειρήσεις αυτού του είδους απασχολούν προσωπικό και μάλιστα για την εξυπηρέτηση των αναγκών της «προσωρινής αναπλήρωσης» του μονίμως απουσιάζοντος από το κατάστημα πραγματικού ιδιοκτήτη, χωρίς την επιβαλλόμενη ασφάλιση, αποφεύγοντας την καταβολή και απόδοση στον οικείο ασφαλιστικό οργανισμό των προβλεπόμενων, κατά περίπτωση, εργοδοτικών και εργατικών εισφορών».


Στην συνέχεια ο κ. Βουρλιώτης παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας:


ζιζανιοκτονα κριθαρι


χρονογραφία καρυωτάκη

Η ταφή του θα γίνει μία μέρα αργότερα, την Πέμπτη το απόγευμα, στα Χανιά, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα, η οποία απεβίωσε το 2012.


χρονογραφία καρυωτάκη

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, με ημερομηνία 29 Μαΐου 2017, η κηδεία του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.


Σύμφωνα με την ίδια απόφαση:


iphone 6 καλυτερη τιμη

- Κατά την κηδεία του θα αποδοθούν οι τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία Πρωθυπουργό.


mini raxevsky προσφορες

- Θα τηρηθεί τετραήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του.


- Θα αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των Δημοσίων Καταστημάτων της Χώρας, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του.


τα απαραιτητα για την κατασκηνωση

Στο εν λόγω κατηγορητήριο, που απευθύνεται σε κάθε έναν από τους τέσσερις αστυνομικούς που εμφανίζονται στο βίντεο, τονίζεται, μεταξύ άλλων:


κινητο selfie

σοδα γκρειπφρουτ θερμιδες

«Ειδικότερα εσύ έπληξες (με κλωτσιά, με παρατεταμένο πάτημα του χεριού, με πάτημα στο πόδι του) προκαλώντας σε αυτόν σωματική βλάβη η οποία ήταν αυξημένη, λόγω της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει.


Συνεπεία των κακώσεων αυτών ήτοι των προκληθέντων πολλαπλών και διάσπαρτων τραυμάτων που οφείλονται στη συγκλίνουσα συμπεριφορά τόσο δική σου, όσο και όλων των συγκατηγορουμένων σου και του μηχανισμού στρες, δηλαδή της αντίδρασης του οργανισμού του θύματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτά, προκλήθηκαν ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου οι οποίες συνδέονται αιτιωδώς με τα ανωτέρω τραύματα και οδήγησαν στο θάνατο του ανωτέρω».


Την κατηγορία αυτή καλούνται τώρα να αντικρούσουν οι τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι το πρωί ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την επόμενη Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου.


τα απαραιτητα για την κατασκηνωση



να εχετε μια ομορφη πεμπτη

Η πληρωμή θα αφορά όσους δικαιούχους υπέβαλαν αιτήσεις από την 1/1/2017 έως και τη 31/5/2017 και θα εισπράξουν τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης ανάλογα τα λίτρα του πετρελαίου που έχουν προμηθευτεί, αλλά και δικαιούνται.


να εχετε μια ομορφη πεμπτη

H Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην επαπειλούμενη μείωση του κονδυλιού για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνοντας τις κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές συνέπειες από την αδυναμία των νοικοκυριών να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης.


γατες θεατρο


«Η ανεξέλεγκτη υλοτόμηση, η καύση υλικών επικίνδυνων για την υγεία και τη ζωή των καταναλωτών και των πολιτών και τέλος οι επιπτώσεις στην υγεία από την έλλειψη θέρμανσης είναι μερικές από τις πλέον επιβεβαιωμένες συνέπειες. Αυτές οι συνέπειες θα ενταθούν ακόμη περισσότερο με τη νέα μείωση του επιδόματος», αναφέρει η ΟΒΕ.



«Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε και την αύξηση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης (ΕΦΚ) σε όλα τα καύσιμα από 1.1.2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15.10. 2016. Το αποτέλεσμα είναι οι τιμές των καυσίμων στη χώρα μας να είναι από τις υψηλότερες της ΕΕ-28».


αμυγδαλιτιδα και φαρυγγιτιδα

τον εκανε τ αλατιου

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.


Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


τον εκανε τ αλατιου

μεση φωνη κλιση

Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή καταιγίδες. Από το βράδυ βελτίωση.


φορολογικη δηλωση 2015 α21

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι τοπικά έως 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.



ζιζανιοκτονα κριθαρι

Στην διάρκεια της νύχτας κάποιοι έσπασαν μια από τις μαρμάρινες πλάκες του μνημείου.


βουλγαρικο γιαουρτι

Συνεργεία του δήμου μάζεψαν τα κομμάτια και η ζημιά αναμένεται να επισκευαστεί την Δευτέρα.


Στο μεταξύ την νύχτα υπήρξαν και άλλοι βανδαλισμοί στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα σε πεζόδρομο, όπου άγνωστοι έσπασαν ζαρντινιέρες με λουλούδια που είχε τοποθετήσει ο Δήμος.


ζιζανιοκτονα κριθαρι

mnimio-agnostou-stratioti-iraklio-01


νέες υπηρεσίες από τα κεπ

mnimio-agnostou-stratioti-iraklio



cupcakes on pitt delivery

Όπως καταγγέλλουν από την ΠΟΕΔΗΝ, στα ψυχιατρεία της χώρας υπάρχει έλλειψη κλινών, πολλοί ασθενείς με εισαγγελική παραγγελία εγκλεισμού, λίγο προσωπικό. Η ανακοίνωση αναφέρει για το Δρομοκαϊτειο, ότι εφημερεύει δύο φορές την εβδομάδα: Δεύτερα και Πέμπτη. Προσέρχονται πάνω από 40 ασθενείς σε κάθε εφημερία που χρήζουν εισαγωγής.


«Οι 30 εξ’ αυτών είναι με εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό. Το ποσοστό σε κάθε εφημερία εισαγγελικών εντολών εγκλεισμού είναι πάνω από 70%. Το αντίστοιχο στις άλλες χώρες της Ευρώπης 5%. Αυτό δείχνει την τραγική έλλειψη κλινών, ειδικών μονάδων νοσηλείας (προνοιακά περιστατικά, αλκοολικοί, χρήστες) και το μέγεθος της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης της χώρας μας. Τα κρεβάτια στα Νοσηλευτικά τμήματα οξέων περιστατικών δεν φθάνουν. Δεν είναι ανεξάντλητα», αναφέρει η ανακοίνωση σημειώνοντας:


cupcakes on pitt delivery

θυληκο ακιτα για ζευγαρωμα

μηχανικοι αγρινιο


Χθες Πέμπτη 1/6/2017 στην εφημερία όπως σε κάθε εφημερία έγινε χαμός. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν γέμισαν τα κρεβάτια των Νοσηλευτικών τμημάτων οξέων περιστατικών.


Μετά την εξάντληση των κρεβατιών 13 ασθενείς εισήχθησαν στο Γεροψυχιατρικό τμήμα. Πως είναι δυνατόν νέοι σε ηλικία ασθενείς να νοσηλεύονται με ηλικιωμένους ασθενείς 80-90 ετών. Επίσης άλλοι 10 ασθενείς εισήχθησαν σε Νοσηλευτικό τμήμα που νοσηλεύει διαφορετικές περιπτώσεις ασθενών.


Εκ των 40 ασθενών που εισάγονται σε κάθε εφημερία το 30% των ασθενών είναι διπλής διάγνωσης.


Είναι ταυτόχρονα τοξικομανής, αλκοολικοί και ψυχιατρικά περιστατικά. Το Δρομοκαϊτειο δεν διαθέτει υποδομή Νοσηλείας για τοξικομανείς και αλκοολικούς.


Στα νοσηλευτικά τμήματα οι συνθήκες νοσηλείας και εργασίας θυμίζουν φυλακές.



Σε δύο βίντεο δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, φαίνονται ασθενείς του ψυχιατρείου να είναι δεμένοι στα κρεβάτια τους:




Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

δεν μπορεί ο κάθε τσόγλανος

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με τις κενές βάρδιες ασθενοφόρων που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει 24ωρη κάλυψη λόγω έλλειψης προσωπικού. Όπως δήλωσε η ίδια:


mega χωρις συνταγη


Προσπαθούμε να κάνουμε την κατανομή των ασθενοφόρων με τέτοιον τρόπο, ώστε στη Χαλκιδική κάθε περιοχή λίγο μεγάλη να είναι καλυμμένη, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω έλλειψης προσωπικού. Δεν είναι μόνο το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας που έχει κενές βάρδιες. Αυτό είναι στην καλύτερη μοίρα απ΄ όλα. Από δω και πέρα θα έχουμε λίγο κόσμο από τους αδειούχους που πηγαίνουν και δουλεύουν εθελοντικά στις άδειές τους. Εκδηλώσανε πάρα πολλοί εργαζόμενοι ενδιαφέρον, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Δηλαδή παίρνουν την άδειά τους οι εργαζόμενοι από την κεντρική βάση τους και πηγαίνουν και εργάζονται σε περιοχές όπου υπάρχουν ελλείψεις, σε νησιά, στη Χαλκιδική κλπ. Αρκεί οι τοπικοί άρχοντες εκείνα καλύψουν τη σίτιση και διαμονή.



«Μέχρι τώρα τα καταφέρναμε. Πιστεύω ότι και φέτος κάτι θα γίνει με τη Χαλκιδική. Θέλω να πιστεύω ότι τα βγάλουμε πέρα», καταλήγει στις δηλώσεις της.


δεν μπορεί ο κάθε τσόγλανος


φυσιολογια νυχιου

κύματα αλφα

Επίσης για συγκεκριμένες κατηγορίες ενδιαφερομένων, όπως για παράδειγμα οικογένειες με μέλη ΑμεΑ, φυσικά πρόσωπα που ανήκουν σε εταιρείες (ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΑΕ κ. τ.λ.), επαγγελματίες αγρότες, που αντιμετωπίζουν αντικειμενικό πρόβλημα κατάθεσης της φορολογικής τους δήλωσης δίδεται άτυπη παράταση έως τις 30 Ιουνίου. Μόνο όμως ως προς την προσκόμιση των φορολογικών τους δηλώσεων, όπως υπογραμμίζει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


ενοικιαζομενα σπιτια ζακυνθος λαγανας

Όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει κι αυτοί να τα έχουν υποβάλει έως τις 14 Ιουνίου.


στρατηγικο ρολοι bowman


κύματα αλφα

ενδοκρινολογικη χειρουργικη

Ο προπονητής του μικρού Μάριου, βρέθηκε στην κηδεία του 11χρονου αγοριού και μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή του.


«Λάτρευε το ποδόσφαιρο, πριν από τρεις μέρες είχε τα γενέθλιά του, του κόψαμε τούρτα για έκπληξη», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής την ώρα που ακούγονταν οι καμπάνες να χτυπούν πένθιμα.


ενδοκρινολογικη χειρουργικη

ενωση ραδιοερασιτεχνων βορειου ελλαδοσ

«Ήταν φίλος με τα παιδιά που ήρθαν εδώ στην Ακαδημία, μέλος της οικογένειας Μπατίστα». «Όταν μάθαμε την είδηση στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ, είναι ένας πόνος που δεν απαλύνεται», σημειώνει ο ίδιος.


ονειρο σαββατο προς κυριακη



μαλαμας λαμπρος

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν διάφορα συνθήματα όπως «Έξω η πρέζα από το Μενίδι» και «Μάριε ζεις, εσύ μας οδηγείς». Επίσης, κρατούν ένα μεγάλο πανό που γράφει «Διεκδικούμε, απαιτούμε άμεση λύση στο πρόβλημα. Υπομονή τέλος».


kia ceed gt s

POREIA 2


(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


hb

«Ήρθαμε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διαδηλώσουμε ειρηνικά. Το Μενίδι είναι καζάνι που βράζει. Υπάρχει οργή και θυμός. Δεν έχουμε λάβει μέχρι στιγμής κανένα αισιόδοξο μήνυμα για το αγαθό της ασφάλειας στην περιοχή μας»


μαλαμας λαμπρος

Αυτά τόνισε ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννας Κασσαβός, σε δηλώσεις του έξω από το υπουργείο, και συνέχισε:



Έπρεπε να χαθεί ένας μαθητής για να αφυπνιστούν συνειδήσεις; Θα κάνουμε καθημερινά ειρηνικές διαδηλώσεις. Ζητάμε να μας δώσετε λύσεις. Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά να βρεθεί λύση. Για το ίδιο θέμα είχαμε συναντηθεί και με υπουργούς της ΝΔ. Ζητάμε να υπάρχει και στην πόλη μας ασφάλεια.


POREIA 3


(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)



κοινωφελής εργασία δράμα

Με την κατατεθείσα τροπολογία ορίζεται ότι το πρόγραμμα των παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης όλων των κατηγοριών, θα μεταδίδεται υποχρεωτικά σε υψηλή ευκρίνεια (high definition), καθόλη τη διάρκεια ισχύος της άδειας, και ταυτόχρονα σε τυπική ευκρίνεια (standard definition) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.


Μετά την ψήφιση της τροπολογίας, αναμένεται να κληθεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, να καταθέσει τη γνώμη του για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που θα πρέπει να δημοπρατηθούν, καθώς και για την ελάχιστη τιμή εκκίνησης για κάθε μία από αυτές, στο πλαίσιο των ενεργειών που απαιτούνται για την άμεση διενέργεια του νέου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.


κοινωφελής εργασία δράμα

πινακίδες αυτοκινήτου αγορά

二階堂ふみ 英語 勉強

τι σημαινει το καθε χρωμα

Συγκεκριμένα, αναμένονται καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και από τα βόρεια.


αντιο λεμε ρεφρεν

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή σύμφωνα με την ΕΜΥ.


τι σημαινει το καθε χρωμα

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, όπου πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 2 έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


ανθρακικο ασβεστιο ζωοτροφη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα, όταν θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Στα δυτικά ασθενείς μεταβλητοί, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά από το μεσημέρι, όταν θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


θεματα αγγλικων πανελληνιες 2016

Ένα σπίτι στην οδό Ποσειδώνος πλημμύρισε και ο ιδιοκτήτης κάλεσε την Πυροσβεστική για άντληση των υδάτων.


θεματα αγγλικων πανελληνιες 2016

Την ώρα που οι Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να απλώνουν τις μάνικες για να κάνουν την άντληση ο 62χρονος ιδιοκτήτης κατέβηκε από τον 1ο όροφο στην αυλή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport γλίστρησε στο πλατύσκαλο με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι.


ανησυχησα αγγλικα

d4c1b473a8d24cf6fa3ea411ddbe13a7 L


διαδικτυακα μεταπτυχιακα

Αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν οι Πυροσβέστες και η γυναίκα του που ήταν παρούσα στο συμβάν, ενώ κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες όλων, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε...


ως τα

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο ίδιος, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Θεσσαλονίκη.


Στην ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντώνης Τσαπατάκης αναφέρει:


«Κάθε είδους κλοπή δεν είναι αποδεκτή από το νόμο και την κοινωνία για ευνόητους λόγους.
Έχω την αίσθηση όμως πως κλέβοντας τις ρόδες από κάποιον που δεν μπορεί να μετακινηθεί με άλλο τρόπο είναι λίγο πιο κακό.


ως τα

σταματης και γρηγορης

Να μην τους τύχει ποτέ...να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω».


ελασσων τονος στη μουσικη

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη.





απολυσεις επικουρικων

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη με το μάθημα των Αγγλικών, ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν το μάθημα της Αρμονίας (23 Ιουνίου), ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και τα Ισπανικά (24 Ιουνίου), το ελεύθερο σχέδιο (26 Ιουνίου) και το γραμμικό (27 Ιουνίου). Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για τα Γερμανικά (28 Ιουνίου), τα Γαλλικά (29 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (30 Ιουνίου).


ελληνικο ποιμενικο 2 μηνων

Επίσης, από χθες Τρίτη 20 Ιουνίου, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, διεξάγονται οι υγειονομικές εξετάσεις και η πρακτική δοκιμασία για τους υποψήφιους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.


Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα των μαθημάτων των πανελλαδικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου.


Τέλος, σημειώνεται πως από σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας από το λύκειό τους, προκειμένου να μελετήσουν και σε πρώτη φάση να κάνουν κάποιες προσωρινές επιλογές για το μηχανογραφικό τους. Η τελική ημερομηνία για την υποβολή του μηχανογραφικού είναι η Παρασκευή 14 Ιουλίου.


απολυσεις επικουρικων

εταιρειες κινηματογραφικων ταινιων

σσε ποε δευα

Από μία πρώτη έρευνα που πραγματοποίησαν οι ελληνικές αρχές, δεν έχει διαπιστωθεί κάποια προσαγωγή αλλά ούτε και η ύπαρξη κάποιου υπηρεσιακού εγγράφου που να συνδέει τα ονόματα της λίστας με κάποιο αδίκημα.


σσε ποε δευα

κεφαλη takegawa super head+r

Η ΕΛ. ΑΣ πρόκειται να ταυτοποιήσει τα 11 πρόσωπα της λίστας και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει έρευνες στις οικίες τους προκειμένου να εντοπιστούν ευρήματα που σχετίζονται με την υπόθεση κοκαΐνης.


Η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει στην έρευνα που θα υλοποιηθεί κατά κύριο λόγο από τις Γαλλικές αρχές.



οτε ωρωπου τηλ

σοκότρα υεμένη

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας αντιδρώντας στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να κρίνει αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβασιούχων.


Η ένταση ξεκίνησε μόλις οι πάνω από 2.000 συμβασιούχοι στην καθαριότητα των Δήμων έφθασαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου πέταξαν σκουπίδια, τα οποία σχηματίζουν λόφους στους δρόμους της Αθήνας, μπογιές, ενώ έβαλαν και φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Επιχείρησαν μάλιστα να εισβάλουν και στο κτίριο, σπάζοντας τα ρολά προστασίας.


σοκότρα υεμένη

Η ένταση κορυφώθηκε όταν έφθασε στο υπουργείο αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών, ενώ δέχθηκε και επίθεση με αυγά, μπουκάλια και σκουπίδια.


Ο κ. Πατούλης επρόκειτο να συναντηθεί με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, ραντεβού το οποίο αναβλήθηκε.


έκανες παπαδόπουλου

βραζιλιανικο καρυδι ιδιοτητες

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έντασης στο υπουργείο.




λευκα νυφικα φορεματα

Οι αστυνομικοί, μετά από καταγγελίες και έρευνες, προσήγαγαν προχθές το απόγευμα τρεις ανήλικους, οι οποίοι ανέμεναν σε στάση λεωφορείου χωρίς να επιβιβάζονται στα διερχόμενα λεωφορεία.


Στην Ασφάλεια κλήθηκαν θύματα ληστειών τον τελευταίο καιρό, οι οποίοι αναγνώρισαν τους ανήλικους ως τους δράστες των επιθέσεων σε βάρος τους, γι' αυτό και συνελήφθησαν.


ιατρικη σχολη ετη

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 11 ληστείες σε βάρος πεζών στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον τακτικό ανακριτή Ανηλίκων.


λευκα νυφικα φορεματα

περιποιηση σκυλων πτολεμαιδα

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

μισελ μονε

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο μέχρι 5 μποφόρ, ενώ θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές.


Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:


μισελ μονε

Αττική


καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια.


παρα θιν αλος προγραμμα 2017

άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


δημος πευκης παραγωγοι

θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 20 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.


θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.


δερματιτιδα σε νεογεννητο

Συγκεκριμένα η ΕΥΔΑΠ από την 1 Ιουλίου 2017 προσφέρει σε όσους δικαιούχους έχουν υπαχθεί στο Ν. 4389/2016 (δικαιούχους ΚΕΑ):


ωραριο μαραθωνιου

λαμπαδα πεππα τιμη

1. Δωρεάν ποσότητα νερού 2μ3 ανά μήνα ανά μέλος νοικοκυριού.


2. Δωρεάν ποσότητα νερού 3μ3 ανά μήνα, για κάθε μέλος με αναπηρία άνω του 67%, η οποία θα προκύπτει από έγκυρο πιστοποιητικό ΚΕΠΑ.


δερματιτιδα σε νεογεννητο

3. Την εφαρμογή του ΕΕΤ, στην παροχή νερού της κύριας (ιδιόκτητης ή μισθωμένης) κατοικίας, στην οποία διαμένει ο δικαιούχος.


4. Την εφαρμογή του ΕΕΤ και στους δικαιούχους οι οποίοι διαμένουν μόνιμα, σε δωρεάν παραχωρημένη κατοικία ή φιλοξενούνται.


5. Την εφαρμογή του ΕΕΤ και στους εκτός δικτύου ύδρευσης πελάτες, που τιμολογούνται από την ΕΥΔΑΠ, με δικαιώματα χρήσης αποχέτευσης.


6. Την εφαρμογή του ΕΕΤ και για τους πελάτες στους οποίους έως σήμερα χορηγείται το ΕΕΤ, εφόσον πληρούν τα κριτήρια υπαγωγής τους στο Ν. 4389/16 και υποβάλουν νέα αίτηση στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ από 1/7/2017 έως 31/7/2017.


7. Την εφαρμογή του ΕΕΤ σε λογαριασμούς οι οποίοι θα εκδοθούν από 1/7/2017 και εφεξής και θα αφορούν σε καταναλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1/5/2017 και μετά και σε κάθε περίπτωση από την έκδοση του επόμενου λογαριασμού από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης από τον δικαιούχο.


Επιπλέον οι δικαιούχοι που λαμβάνουν ήδη μειωμένο ειδικό τιμολόγιο από την ΕΥΔΑΠ (πολύτεκνοι, υπερήλικες) έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν το τιμολόγιο με τους ευνοϊκότερους όρους. Οι δικαιούχοι του ΕΕΤ θα ελέγχονται ως προς την τήρηση των κριτηρίων υπαγωγής ανά τακτά διαστήματα. Το ΕΕΤ θα βρίσκεται σε ισχύ με την παραπάνω μορφή, μέχρι την υλοποίηση της ΚΥΑ 132275/19.05.2017 (ΦΕΚ 1751Β'/22.05.2017), η οποία αφορά σε κανόνες τιμολόγησης και κοστολόγησης υπηρεσιών παροχής νερού.


υπαλληλων τουριστικων επιχειρησεων


Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τι ακριβώς συνέβη στην άτυχη φοιτήτρια.


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που περιλαμβάνει η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατό της.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, τα χτυπήματα που φέρει η άτυχη κοπέλα είναι ερασιτεχνικά. Τη χτυπούσαν δηλαδή όπου έβρισκαν. Τα χτυπήματα δείχνουν θυμό, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν τη χτύπησαν στο κεφάλι με σίδερο ή με τηγάνι.


υπαλληλων τουριστικων επιχειρησεων

φιδι και θρησκεια

Την ίδια στιγμή, ο ιατροδικαστής που χειρίζεται την υπόθεση αποκάλυψε πως γνωρίζουν τι συνέβη.


ετοιμο μπετον τιμες

«Έχουμε όλες τις απαντήσεις για το τι συνέβη», δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr o ιατροδικαστής, με την ανακρίτρια να έχει στα χέρια της τα στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην εξακρίβωση της αλήθειας.




ωραιοτερες παραλιες χαλκιδικης

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


ωραιοτερες παραλιες χαλκιδικης

hb

Το πρώτο "κολασμένο τριήμερο" αυτού του καλοκαιριού, έφερε στο προσκήνιο με δραματικό τρόπο τα ζητήματα των καυτών προβλημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος και του μηχανισμού δασοπροστασίας.


Η αξιότιμη πολιτική ηγεσία, όπως έγκαιρα προειδοποιήσαμε σε ανακοίνωσή μας αρχές Μαΐου, παρέμεινε συνεπής στη πολιτική της διαπίστωσης των καυτών προβλημάτων, της αναβλητικότητας της εύρεσης λύσεων, της στοχοποίησης και των διώξεων εναντίoν των "κακών συνδικαλιστών", νομίζοντας ότι η βροχερή έναρξη του φετινού θέρους θα διατηρηθεί μέχρι τα σεπτεμβριανά πρωτοβρόχια.


πατρα ριο τρενο δρομολογια

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου η επικοινωνιακή διαχείριση της αντιπυρικής προετοιμασίας κορυφώθηκε με την ανάρτηση ως κεντρικής είδησης (http://www.fireservice.gr) την επίσκεψη του Αξιότιμου Αν. Υπουργού κ. Τόσκα στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (Ε. Σ.Κ. Ε.), όπου όπως διαβάζουμε :


"ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος σε ό, τι αφορά τη διασπορά εναέριων και επίγειων μέσων καθώς και τους σχεδιασμούς εν μέσω καύσωνα, ενώ παράλληλα, ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και για την εφαρμογή του νέου έργου «Ψηφιακή Υπηρεσία Ειδοποίησης και Αντιμετώπισης Πυρκαγιάς» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος με την Κοινωνία της Πληροφορίας (Κ. τ.Π. ΑΕ), μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης." Δηλαδή,


• ανάγεται σε κεντρική είδηση η αυτονόητη παρουσία του αξιότιμου Υπουργού στο συντονιστικό κέντρο και η αυτονόητη συνεργασία του με τον Αξιότιμο Αρχηγό του Π. Σ.


• στις 29 Ιουνίου, δύο μήνες μετά την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου ενημερώνεται ο Αξιότιμος Υπουργός για τη διασπορά εναερίων και επίγειων μέσων και για τα επιχειρησιακά θέματα( ;)


Αν τα παραπάνω δεν είναι απλά μια επικοινωνιακή αστοχία, τότε τα πράγματα είναι πράγματι ανησυχητικά:


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το τριήμερο που ακολούθησε, της μετά φωτογραφιών επίσκεψης του Αξιότιμου κ. Τόσκα στο ΕΣΚΕ, ο Αξιότιμος κ. Υπουργός, κατανόησε με την πολύωρη παραμονή του σε πραγματικές συνθήκες επιχειρήσεων, το πραγματικό των προβλημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος, που και ό ίδιος δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να επιλύσει. Επειδή ακόμα είναι νωρίς και το καλοκαίρι είναι μπροστά, πιστεύουμε ότι η επαφή με την σκληρή πραγματικότητα να εγείρει ευρείας κλίμακας αντανακλαστικά για να θωρακιστεί ο πυροσβεστικός μηχανισμός και να καταστεί στο μέγιστο αποτελεσματικός για χάρη της πατρίδας. Επίσης ο Αξιότιμος κ. Υπουργός φρονούμε να είδε στην πράξη ότι σαφώς και τα αποκτήματα της νέας τεχνολογίας είναι καλοδεχούμενα και χρήσιμα, αλλά πρωτεύοντα ρόλο στις επιχειρήσεις κατάσβεσης έχουν οι διατιθέμενοι επιχειρησιακοί πόροι του Πυροσβεστικού Σώματος.


falcon security

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου τέθηκε τελικά υπό έλεγχο.


falcon security

απαξιωτική συνώνυμο

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νομού Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσατσούλας, οι πυροσβέστες αυτή τη στιγμή κάνουν τον τελικό έλεγχο και την αποκάθαρση. Πρόσθεσε, δε, ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο εγκαίρως και δεν επεκτάθηκε σε διπλανά διαμερίσματα.


στεφαν τσβαιχ εργα



λαμπερο σαν γυαλι μεσα κοσμος περιπατει

Ο κ. Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δανάη Στράτου βρέθηκαν στην κεντρική παραλία στο Λουτρό Σφακίων, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Κρήτης.


Ο πρώην υπουργός έφθασε στο χωριό, σύμφωνα με το flashnews.gr, σήμερα Δευτέρα και αναμένεται να καθίσει λίγες ημέρες.


v1


λαμπερο σαν γυαλι μεσα κοσμος περιπατει

v2


συμβολαιογραφος θεατρο

γηπεδο τεννις διαστασεις

G4


G5


G6


G7


G8


G9


αδεια συσκευαστηριου βοτανων

Παράλληλα, το γεγονός ότι η μεγαλύτερη συχνότητα βαθμολογιών, σε όλα σχεδόν τα μαθήματα, είναι κάτω του 10, αναδεικνύει τα ποσοστά κάτω της βάσης - ειδικά στην Ιστορία γενικής Παιδείας (90,3%) και τα Μαθηματικά προσανατολισμού σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής (83,45%)- σε πρωταγωνιστές.


αδεια συσκευαστηριου βοτανων

Αναλυτικά, οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων της ομάδας προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής σε Μαθηματικά και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), αναμένεται να οδηγήσουν σε «εντυπωσιακή πτώση» των βάσεων των σχολών του 5ου πεδίου, σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό και αναλυτή, Γιώργο Χατζητέγα.


цбж вк

«Η πτώση των βάσεων στο 5ο πεδίο θα είναι εντυπωσιακή» είπε ο κ. Χατζητέγας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «καθώς και στα δύο μαθήματα αυξημένης βαρύτητας ήταν εξαιρετικά χαμηλές οι επιδόσεις των υποψηφίων». Όντως, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, το 83,46% των υποψηφίων του συγκεκριμένου προσανατολισμού, έγραψαν κάτω από τη βάση στα Μαθηματικά, ενώ στις ΑΟΘ μόλις το 11,6% των υποψηφίων έγραψε από 18 έως 20, τη στιγμή που πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 32,34%.


«Η πτώση θα είναι μεγάλη στα κεντρικά τμήματα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε ο κ. Χατζητέγας, «ενώ στα περιφερειακά οικονομικά τμήματα οι βάσεις αναμένεται να είναι χαμηλότερες των 10.000 μορίων».


ρουκετες ρωσικες

Στα πολυτεχνικά τμήματα, επίσης, αναμένεται πτώση, η οποία θα είναι σύμφωνα με την ανάλυση του κ. Χατζητέγα, μεγαλύτερη των 500 μορίων, ακόμα και στις σχολές των μεγάλων αστικών κέντρων. «Στα περιζήτητα τμήματα του Πολυτεχνείου θα υποχωρήσουν εμφανώς οι βάσεις. Η πτώση επιβεβαιώνεται από τις χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά προσανατολισμού, καθώς οι επιδόσεις από 18 έως 20 ήταν εμφανώς χαμηλότερη σε σχέση με πέρυσι» τόνισε.


Πράγματι, φέτος, το 4,39% των υποψηφίων της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών αρίστευσε (βαθμοί 18-20), ενώ πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 6,6%. Επιπλέον, στην πτώση των βάσεων του 2ου πεδίου, των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, συνηγορεί και το γεγονός ότι ήταν πολύ λιγότεροι οι άριστοι σε Φυσική και Χημεία: Το 25,56% των υποψηφίων είχε επίδοση 18-20 (27,88% πέρυσι) στη Φυσική και αντίστοιχα, στη Χημεία, το 23,92% (35,34% πέρυσι).