Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

λουκουμι σερρων

Επιχείρηση της ΕΛ. ΑΣ. για την εξάρθρωση του μεγαλύτερου πανευρωπαϊκού κυκλώματος ναρκωτικών

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας για την εξάρθρωση του μεγαλύτερου πανευρωπαϊκού κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.


Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 678 κιλά χασίς, αξίας άνω του 1,5 εκατ. ευρώ ενώ έχουν γίνει και 15 συλλήψεις.


σια κοσκινα σχολη διδακτρα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στο χώρο των μεταφορών και θεωρείται «βαρόνος» ναρκωτικών στα Βαλκάνια.


λουκουμι σερρων

φορεματα 2015

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κατασχεθείσα ποσότητα κάνναβης προοριζόταν για το Όσλο της Νορβηγίας, όπου η τιμή της είναι πολύ υψηλή.

Πρόκειται για διεθνή σπείρα η οποία εισήγαγε στην Ελλάδα και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (χασίς και κοκαΐνη) από την Αλβανία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, διεξάγεται σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως η Αθήνα και η Ζάκυνθος και εκτός από τις συλλήψεις και την κατάσχεση του χασίς, η Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην κατάσχεση φορτηγών αυτοκινήτων κι ενός ταχύπλοου τα οποία χρησιμοποιούσε η σπείρα για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Τα μέλη της οργάνωσης φέρονται να μετέφεραν με ταχύπλοα σκάφη τα ναρκωτικά από την Αλβανία σε νησί του Ιονίου και από εκεί προωθούνταν σε διάφορα σημεία, απ' όπου με τα φορτηγά διεθνών μεταφορών, μεταφέρονταν στις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου