Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

οικοπεδο στη θασο

Συνταγματικές αλλαγές ή πρόωρες εκλογές: Εβδομάδα αποφάσεων στα Σκόπια

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για την κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, καθώς τη Δευτέρα ξεκινούν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες για τη συνταγματική αναθεώρηση - μια από τις προϋποθέσεις για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.


Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων καλείται να πείσει βουλευτές της αντιπολίτευσης να στηρίξουν τις συνταγματικές αλλαγές, που θα ανοίξουν το δρόμο για την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η πρόταση της κυβέρνησης Ζάεφ έχει τη στήριξη 72 βουλευτών, κάτι που σημαίνει ότι για να εξασφαλιστεί η πλειοψηφία των 2/3 που απαιτείται θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών οκτώ βουλευτές τoυ αντιπολιτευτικού συνασπισμού.


οικοπεδο στη θασο

οικονομοπουλος εννοειται download

Σε συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο», ο Ζόραν Ζάεφ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καλύτερη συμφωνία από αυτή των Πρεσπών και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα προβλήματα λύνονται με τη χάραξη νέας πολιτικής και όχι «με τη χάραξη νέων συνόρων».


συμβεβλημενοι γιατροι εοπυυ διαβητολογοι

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι όλα τα μέλη του κοινοβουλίου - ανεξαρτήτως της πολιτικής τοποθέτησής τους - έχουν ιστορικό χρέος εξ ονόματος των πολιτών να εξασφαλίσουν τον δρόμο της χώρας προς τη «σταθερότητα, την ασφάλεια και την οικονομική ευημερία».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου