Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

προτυπο εγγραφου

Ένας εφοπλιστής και ένας βιομήχανος στην «τσιμπίδα» των οικονομικών εισαγγελέων

Σάλο έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν δεσμεύσει τους λογαριασμούς ενός μεγαλο-εφοπλιστή και ενός επιχειρηματία, ο οποίος στο παρελθόν είχε θεσμικό ρόλο στη βιομηχανία, στο πλαίσιο έρευνας για φοροδιαφυγή.


αυτοκολλητα καθαρισμου μυτης

Για «αδικαιολόγητο πλουτισμό» φέρονται να ερευνώνται ο εφοπλιστής, Παναγιώτης Τσάκος και ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, οι τραπεζικοί λογαριασμοί και άλλα περιουσιακά στοιχεία των οποίων έχουν δεσμευθεί με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου εντόπισε τα ονόματα των κ. κ. Δασκαλόπουλου και Τσάκου, στις λίστες 1.364.069 καταθετών μεγάλων ποσών, οι οποίοι διαθέτουν ή διέθεταν από το 2000 έως και τον Ιούνιο του 2012 τραπεζικούς λογαριασμούς, μέσω των οποίων είχαν πραγματοποιηθεί συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ ή εμβάσματα προς το εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ. Στη συνέχεια, οι ελεγκτές του Κέντρου διασταύρωσαν τα στοιχεία από τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών κατά την περίοδο 2000-2012 με τις φορολογικές δηλώσεις της ίδιας περιόδου και διαπίστωσαν ότι μεγάλα ποσά που εμφανίζονται να έχουν διακινηθεί μέσω των τραπεζικών λογαριασμών, δεν καλύπτονται από τα δηλωθέντα στις φορολογικές δηλώσεις έσοδα και εισοδήματα.


προτυπο εγγραφου

συνέβη ή συνέβη

Για την περίπτωση του κ. Δασκαλόπουλου, η υπόθεση είναι ανοικτή εδώ και 12 μήνες, όταν δόθηκε η πρώτη εντολή για δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών, η ισχύς της οποίας παρατάθηκε πριν από λίγες ημέρες, για άλλους έξι μήνες. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Κατά την 1η Ιουλίου πέρυσι, ενημερώθηκα ότι υφίσταμαι φορολογικό έλεγχο - όπως και πολλοί άλλοι ‘Φορολογούμενοι Μεγάλου Πλούτου’ - και ότι από τον έλεγχο των τραπεζικών μου λογαριασμών προκύπτουν διαφορές που χρειάζονται δικαιολόγηση.

Η προκαταρκτική αυτή διαδικασία, ως γνωστόν, οδηγεί κατά τον νόμο σε προληπτική δέσμευση περιουσιακών στοιχείων για διάστημα μέχρις ενός έτους. Αυτή η ίδια δέσμευση παρατείνεται τώρα για άλλους έξι μήνες.

Μου ζητήθηκε να δικαιολογήσω 1700 επί μέρους συναλλαγές από 10 διαφορετικές τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, ξεκινώντας από το έτος 2000.

Επί ένα έτος, ανέσυρα και παρουσίασα στις φορολογικές αρχές πλήρη και αδιαμφισβήτητα παραστατικά που δικαιολογούν μία - μία τις συναλλαγές και αποδεικνύουν ότι στη φορολογική μου ιστορία δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένα ευρώ κρυμμένο εισόδημα.

Προσδοκώ την περαίωση της υπόθεσης άμεσα διότι, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να παραμένω πρακτικά και ηθικά όμηρος μιας λεόντειας διαδικασίας που το κράτος δεν μπορεί να διεκπεραιώσει αποτελεσματικά και σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Το κράτος δικαιούται και οφείλει να ελέγχει τη φοροδιαφυγή. Ταυτοχρόνως όμως και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να βρίσκει και το δίκιο του, ιδίως όταν το έχει αποδείξει».

Από την πλευρά του εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου τηρείται «σιγήν ιχθύος». Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του mononews.gr, το γραφείο του κ. Τσάκου απέφυγε να σχολιάσει την υπόθεση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η τελική έκβαση της υπόθεσης. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η διερεύνηση ύποπτων φορολογικών υποθέσεων μεγάλου πλούτου θα πρέπει επιτέλους να αποδώσει καρπούς, τόσο για το κοινό αίσθημα ισονομίας, όσο και για να μπουν έσοδα στα δημόσια ταμεία, τα οποία μέχρι στιγμής στηρίζουν με «αιματηρές» θυσίες μισθωτοί και συνταξιούχοι.


μενταγιον φθηνα

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: Δέντρο πέφτει στο δρόμο την ώρα που περνούσε μία 4χρονη

Είχαν την τύχη με το μέρος τους


μενταγιον φθηνα

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα το απόγευμα της Πέμπτης (07/07/2016) όταν δέντρο έπεσε σε δρόμο στην Αλικαρνασσό την ώρα που περνούσε ένας 37χρονος οδηγός μηχανής κι ένα 4χρονο κοριτσάκι με το ποδήλατό του.


ανακαλώ μετάφραση



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 όταν ο 37χρονος κινούταν στο δρόμο του Αστυνομικού Μεγάρου. Ξαφνικά πέφτει μπροστά στο δρόμο του ένα… δέντρο.


σκληροι λεμφαδενες

Ο 37χρονος την τελευταία στιγμή κατάφερε και άλλαξε πορεία με τη μοτοσuκλέτα του ενώ παράλληλα κόρναρε και στο 4χρονο κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο στο σημείο προκειμένου να την προστατεύσει.

Ευτυχώς τόσο ο 37χρονος όσο και το 4χρονο κοριτσάκι δεν έπαθαν το παραμικρό.


Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ανασφαλιστος στο νοσοκομειο 2015

Έβγαλε «λαβράκι» το ΣΔΟΕ: Δεκάδες παραβάσεις σε καφετέριες και ταβέρνες (pics&vid)

Πρωινά «ντου» ξεκίνησε η Υπηρεσία Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων σε αρκετές καφετέριες και ταβέρνες, σε παραλίες στο Δήλεσι και στον Ωρωπό.


Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι ιδιοκτήτες των καφετεριών και των ταβερνών έδειξαν να αιφνιδιάζονται όταν αντίκρισαν το πρωί κλιμάκιο να ελέγχει τις αποδείξεις για να ερευνήσει τυχόν φορολογικές παραβάσεις.


δημοτικο αγιου παντελεημονα

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ιδιοκτήτη ταβέρνας ο οποίος δεν είχε κόψει αποδείξεις για κατανάλωση 400 ευρώ!


ανασφαλιστος στο νοσοκομειο 2015

επαναληπτικες βουλευτικες εκλογες ποτε γινονται

Στον τελευταίο έλεγχο που έκαναν οι ελεγκτές παρατήρησαν ότι 25 τραπέζια «χτυπήθηκαν» στο ίδιο χρονικό διάστημα σε διάστημα πέντε μόλις λεπτών!! Οι ελεγκτές αφήνουν να εννοηθεί πως ο ιδιοκτήτης είχε ενημερωθεί για τους ελέγχους και «χτύπησε» όλες τις αποδείξεις ταυτόχρονα.

Στόχος της υπηρεσίας είναι «η συμμόρφωση και η ενίσχυση της συνείδησης των πολιτών για να αποδίδουν ότι τους αναλογεί. Οι πολίτες πρέπει να ζητούν αποδείξεις. Δεν θέλουμε να τιμωρούμε τις επιχειρήσεις, θέλουμε να τις συμμορφώσουμε», ανέφερε η κ. Μαρία Τσίγκα προϊστάμενη του κλιμακίου ελέγχων στην κάμερα του Newsbomb.gr και συνέχισε: «Η παραβατικότητα αγγίζει το 100%».

Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες

Δείτε το βίντεο


Έβγαλε «λαβράκι» το ΣΔΟΕ: Δεκάδες παραβάσεις σε καφετέριες και ταβέρνες (pics&vids)
01
Έβγαλε «λαβράκι» το ΣΔΟΕ: Δεκάδες παραβάσεις σε καφετέριες και ταβέρνες (pics&vids)












ποτε κλαδευεται η μανταρινια

Τριπλή καραμπόλα στις στροφές του Μπράλου (pics)

Τριπλή καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε πριν από λίγο στο 10ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας-'Αμφισσας κοντά στον Μπράλο .


ποτε κλαδευεται η μανταρινια

βασεις 2015 σχολες νηπιαγωγων

Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν δύο Ι. Χ. και ένα φορτηγάκι καθώς πρώτα τα δύο Ι. Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά και στη συνέχεια με το φορτηγάκι χωρίς , ενώ η κυκλοφορία διεκόπη για μία ώρα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Πυροσβέστες και αστυνομικοί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες και στο νοσοκομείο της Λαμίας μεταφέρθηκαν 5 άτομα από τα οποία ο οδηγός του ενός Ι. Χ. με βαριά τραύματα.


οταν καποιο βραδυ

Η τροχαία της Λαμίας συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Πηγή φωτογραφιών: lamiareport.gr


Τριπλή καραμπόλα στο δρόμο Λαμίας - Άμφισσας
01
Τριπλή καραμπόλα στο δρόμο Λαμίας - Άμφισσας











θεσεις εργασιας νοσηλευτων ασεπ

Το χωριό της Φθιώτιδας που οι κάτοικοι φυλάνε… σκοπιά για τους κλέφτες

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι δηλώνουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση - Συγκαλούν έκτακτη λαϊκή συνέλευση το βράδυ της Τετάρτης στο Κοινοτικό κατάστημα της Ανθήλης.


Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που οι απανωτές κλοπές από ρομά στην περιοχή της Ανθήλης έχουν φέρει τους κατοίκους της κοινότητας στα όριά τους.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


«Μας έχουν κατακλέψει. Γεωτρήσεις, καρούλια, σωλήνες, μπεκ, από τα χωράφια μας. Μπαταρίες, πετρέλαια και ανταλλακτικά από τα τρακτέρ, αυτοκίνητα και ό, τι άλλο βρουν σε αποθήκες και σπίτια. Αναγκαζόμαστε να φυλάμε σκοπιά τις νύχτες και φοβόμαστε μη γίνει κανένα κακό. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν πάει άλλο...», έλεγε κάτοικος της Ανθήλης.


θεσεις εργασιας νοσηλευτων ασεπ

ελληνικο σπιτια

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι μας επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ανθήλης, Παντελής Λαγός, ο οποίος μάλιστα, σήμερα επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας για να προσκαλέσει τον Αστυνομικό Διευθυντή στη λαϊκή Συνέλευση της Τετάρτης, όπου έχουν κληθεί και όλοι οι φορείς της περιοχής.


chinese new year 2015 greetings

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:





εθνικη κυπρου ελλαδα

Προσφορές για συντήρηση της εκκλησίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Λευκόνοικο

Τη διαδικασία προσφορών για εργασίες συντήρησης της εκκλησίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο κατεχόμενο Λευκόνοικο ανακοινώνουν η Τεχνική Επιτροπή για την Πολιτιστική Κληρονομία, η UNDP και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


εθνικη κυπρου ελλαδα

Οι εργασίες συντήρησης της εκκλησίας χρηματοδοτούνται πλήρως από την ΕΕ στο πλαίσιο του κονδυλίου ύψους €8,1 εκ. του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την Πολιτιστική Κληρονομιά που εφαρμόζει η Κομισιόν μέσω της UNDP στην Κύπρο.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.com. cy


bristol city v preston highlights


σεμινάρια για νηπιαγωγούς 2017

μαρξιστικο ξεκινημα εκπαιδευτικων

Οργή των εργαζομένων στα «Ελληνικά Λιπάσματα» κατά Λαυρεντιάδη

Παρατείνεται η «ομηρία» των εργαζομένων στα «Ελληνικά Λιπάσματα – ELFE» του ομίλου Λαυρεντιάδη, αφού μία ακόμη τριμερής συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (12/07/2016) στο υπουργείο Εργασίας, δεν έδωσε λύση στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παραπέμποντας τις όποιες αποφάσεις στο επόμενο διάστημα.


αιθουσα δεξιωσεων δαφνη

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ - ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η «ΟΜΗΡΙΑ» ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ, Νικόλ Παπάζογλου


μαρξιστικο ξεκινημα εκπαιδευτικων

Η διοίκηση Λαυρεντιάδη οδηγεί τη μοναδική βιομηχανία παραγωγής λιπασμάτων που διαθέτει η χώρα σε πτώχευση, αφήνοντας στα «Ελληνικά Λιπάσματα» μόνο υπέρογκα χρέη και μεταφέροντας τις κύριες δραστηριότητές της σε τρεις νεοσύστατες εταιρείες, με καινούρια ΑΦΜ, για να μην πληρώσει ούτε ευρώ. Για να ξεμπερδεύει και με τους εργαζόμενους, έχει επιδοθεί σε ένα σκληρό παιχνίδι εκβιασμών, με απολύσεις και σωρεία μηνύσεων, ώστε να μην καταβάλει ούτε αποζημιώσεις! Στόχος του ομίλου Λαυρεντιάδη είναι να απολυθούν «οικειοθελώς» εκατοντάδες εργαζόμενοι και να επαναπροσληφθούν ως «εργολαβικοί» στις νέες εταιρείες, χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας, με μειωμένους μισθούς και χωρίς δικαιώματα.


ξενοδοχεια αγιου βαλεντινου 2014

Οι εργαζόμενοι, απηυδισμένοι από την πολύμηνη ομηρία αλλά και την «ύποπτη» σιωπή της κυβέρνησης, αποφάσισαν να ταξιδέψουν από την Καβάλα στην Αθήνα, για να ακουστούν εκ του σύνεγγυς στο υπουργείο Εργασίας και στο Μέγαρο Μαξίμου. Η διοίκηση Λαυρεντιάδη, μία ημέρα πριν από την κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας και την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση, προχώρησε σε 30 ακόμη απολύσεις. Ωστόσο, η αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων δεν κάμφθηκε, περίπου 200 εργαζόμενοι ήρθαν με τέσσερα πούλμαν από την Καβάλα και έκαναν αισθητή την παρουσία τους φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Δεν είμαστε γαλέρα, Λαυρεντιάδη λέρα», «ΒΦΛ ανοιχτή, ο Λαυρέντης φυλακή», «Δικάστε τον κλέφτη τον Λαυρεντιάδη», «Διακόσιες απολύσεις, δεν μίλησε κανείς, πού είναι η κυβέρνηση, είναι να απορείς».



Το τελευταίο σχολίασε δηκτικά και η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήταν παρούσα στη συγκέντρωση των εργαζομένων στο υπουργείο Εργασίας. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε, επίσης, ο Δημήτρης Στρατούλης εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, ο οποίος ήταν παρών και στην τριμερή συνάντηση υπό τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Δείτε εδώ το χρονικό της κινητοποίησης

Το αποτέλεσμα της τριμερούς, μάλλον πίστωση χρόνου στη διοίκηση Λαυρεντιάδη προσφέρει, καθώς η οριστική θέση του υπουργείου θα διατυπωθεί στο τέλος της εβδομάδας, αφού γίνουν νέες συναντήσεις με το σωματείο των εργαζομένων και τους εκπροσώπους της εργοδοσίας, ξεχωριστά. Την ίδια ώρα, όμως, περισσότερες από εκατό μηνύσεις σε βάρος εργαζομένων παραμένουν, αποδεικνύοντας ότι ο όμιλος Λαυρεντιάδη θα δείξει σε πολλούς ακόμη το δρόμο της απόλυσης, εφαρμόζοντας το σχέδιό του.

Το υπουργείο Εργασίας διαπίστωσε ότι πράγματι υπάρχει μεταβίβαση εργασιακών σχέσεων, όμως επιφυλάχθηκε να διατυπώσει πρόταση για τη λύση του προβλήματος. Επίσης, ζήτησε από την εργοδοτική πλευρά να πάρει πίσω τις 30 απολύσεις, καθώς και να αποσύρει τις μηνύσεις, ωστόσο οι εκπρόσωποι του ομίλου Λαυρεντιάδη εύκολα παρήλθαν το αίτημα, λέγοντας ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένοι να δεχτούν κάτι τέτοιο...

Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, Νίκος Βογιατζίδης, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς, χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη στάση της εργοδοσίας Λαυρεντιάδη, η οποία «εμπαίζει τους εργαζόμενους».



Ωστόσο, ο αγώνας των εργαζομένων στα «Ελληνικά Λιπάσματα» Καβάλας θα συνεχιστεί, όπως διαμηνύουν οι ίδιοι. Επόμενος σταθμός είναι η συνάντηση την Τετάρτη (13/07/2016) με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη. Επίσης, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο συνάντησης με τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.


τρελέ τσιγγάνε αρβανιτάκη

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στον Αλμυρό Βόλου

Φωτιά ξέσπασε, στην περιοχή Μπεσέικα κοντά στο Νεοχωράκι Αλμυρού, σε πουρνάρια.


Όπως αναφέρει το e-volos.gr, η πυρκαγιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και στο σημείο βρίσκονται επτά οχήματα της Π. Υ. με 14 άτομα για να ελέγξουν τη φωτιά.


χρειαζεται βιζα για ιαπωνια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)



ιωαννου σαββασ αεβε
τρελέ τσιγγάνε αρβανιτάκη

αρνι γεμιστο με μελιτζανα και γραβιερα

Τραγική αποκάλυψη: Ξεκληρίστηκε οικογένεια στο ναυάγιο της Μυτιλήνης

Η χθεσινή (13/07) τραγωδία ήρθε να προστεθεί στις πάρα πολλές που έχουν καταγραφεί στα νερά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με πρόσφυγες να χάνουν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.


Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες δύο μίλια ανοικτά από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, όταν αναποδογύρισε βάρκα που μετέφερε 13 άτομα από το Δικέλι στο ελληνικό νησί.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τα μέλη μιας οικογένειας, η οποία ξεκληρίστηκε καθώς πνίγηκαν ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο τους παιδιά, ένα τεσσάρων κι ένα έξι ετών.


αρνι γεμιστο με μελιτζανα και γραβιερα

τσιγαρα στην βουλγαρια

ποια χωρα εχει τα μεγαλυτερα πεη

Επρόκειτο για οικογένεια Σύρων προσφύγων που είχαν εγκαταλείψει το σπίτι τους στο βομβαρδιζόμενο Χαλέπι προκειμένου να βρουν καταφύγιο σε μια πιο ασφαλή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι τέσσερις νεκροί, μέλη της ίδιας οικογένειας, αναγνωρίστηκαν όταν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος βρήκαν στη θάλασσα να επιπλέει μια πλαστική σακούλα σκουπιδιών μέσα στην οποία βρίσκονταν έγγραφα των μελών της οικογένειας.

Στη βάρκα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων, επέβαιναν άλλα εννέα άτομα. Τα έξι διασώθηκαν, ενώ τρία, μεταξύ των οποίων και ο Τούρκος μεταφορέας, ακόμα αγνοούνται.

«Επανενεργοποιήθηκε ο δρόμος Τουρκία - Μυτιλήνη»

Εν τω μεταξύ ανησυχία προκαλεί στις αρχές, η αυξημένη κίνηση πλαστικών λεμβών από τα απέναντι παράλια προς τη Μυτιλήνη. Δυο βάρκες με 55 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν την περασμένη Κυριακή.

Τρεις βάρκες με 79 άτομα εντοπίστηκαν χθες, ενώ ακόμα και σήμερα Πέμπτη (14/07) στη βόρεια Μυτιλήνη έφθασε νωρίς το πρωί μια βάρκα με 40 περίπου άτομα.

Αντίθετα στη Χίο και στη Σάμο από την Τρίτη 27 Ιουνίου μέχρι και σήμερα - σε 15 δηλαδή συνολικά μέρες - εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν συνολικά μόλις 12 πρόσφυγες και μετανάστες.

«Το γεγονός» έλεγε χθες στέλεχος των ελληνικών διωκτικών αρχών, «δημιουργεί την εντύπωση ότι επανενεργοποιήθηκε με την ανοχή των τουρκικών αρχών ο δρόμος προς την Ευρώπη από τις ακτές απέναντι από τη Μυτιλήνη, τις περιοχές του Δικελί ανατολικά της πόλης της Μυτιλήνης και του Μπεχράμ Καλέ βόρεια της περιοχής Μήθυμνας και Εφταλούς».

Πρόκειται για δρόμους που το περσινό καλοκαίρι και το φθινόπωρο διάβηκαν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη Χίο και στη Σάμο δεν παρατηρούνται ροές μεταναστών αφού η παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών και ιδιαίτερα Τούρκων στον Τσεσμέ και στο Κουσάντασι απέναντι από αυτά τα νησιά, λόγω του Μπαϊραμιού των μουσουλμάνων, δεν επέτρεψαν τη λειτουργία του δουλεμπορικού κυκλώματος.

Σήμερα το πρωί, στη Μυτιλήνη σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας βρίσκονταν εγκλωβισμένοι 2.902 πρόσφυγες και μετανάστες. Στη Χίο βρίσκονταν 2.420 και στη Σάμο 1.063. Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου βρισκόταν 6.385 άτομα τα οποία στο σύνολο τους έχουν αιτηθεί τη χορήγηση ασύλου.

Δείτε ΕΔΩ τις προσφυγικές ροές σήμερα


μέσα κοινωνικής δικτύωσης προφίλ

Η φωτογραφία με τη Φιλλιππινέζα από τη Μύκονο που έχει προκαλέσει σάλο

Μπορεί μια εικόνα, σύμφωνα με τον κινεζικό θυμόσοφο λαό, να ισούται με χίλιες λέξεις, ωστόσο η συγκεκριμένη έχει… προκαλέσει πολλές περισσότερες, έχοντας γίνει αντικείμενο συζήτησης, αντιδράσεων και διαπληκτισμών στα social media.


μέσα κοινωνικής δικτύωσης προφίλ

μινα αρναουτη βιντεο

Και πώς όχι όταν σε αυτήν, μια Φιλιππινέζα απαθανατίζεται να κάνει μασάζ σε ένα παιδί, ενώ αυτό διαβάζει στην ξαπλώστρα του, σε κοσμική παραλία της Μυκόνου...




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


«Οι γονείς αυτού του 10χρονου (το πολύ) παιδιού πληρώνουν την κοπελίτσα απ´ τις Φιλιππίνες να κάνει μασάζ στα κουρασμένα(;) πόδια του μικρού, ενώ αυτό παράλληλα διαβάζει το βιβλίο του & όλα αυτά διαδραματίζονται σε μια απ´ τις πιο κοσμικές παράλιες της Μυκόνου. Η προδιαγεγραμμένη «καταστροφή» αυτού του παιδιού είναι η απάντηση στο αιώνιο & δυσεπίλυτο ερώτημα: "που πάμε ως κοινωνία"», γράφει ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία, προκαλώντας διαδικτυακό σεισμό.


φλοραλ πουκαμισα 2017

Αρκετοί πάντως είναι και αυτοί που δεν βλέπουν τίποτα το μεμπτό για το ανθρώπινο είδος σε αυτήν τη φωτογραφία (gallery)… Εσείς;


Η φωτογραφία με τη Φιλλιππινέζα από τη Μύκονο που έχει προκαλέσει σάλο
01
Η φωτογραφία με τη Φιλλιππινέζα από τη Μύκονο που έχει προκαλέσει σάλο

αυτοματος πωλητης γαλακτος νικαια

Τρόμος σε πανηγύρι της Αχαΐας: Μπούκαρε με αυτοκίνητο και έπεσε πάνω σε κόσμο (video)

Απίστευτες εικόνες έζησαν θαμώνες σε πανηγύρι της Σεργούλας, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον κόσμο που διασκέδαζε. Δεν πρόκειται για τροχαίο, αλλά για παρεξήγηση.


τουριστικη ημαθιας

Θαμώνας που διασκέδαζε σύμφωνα με το flashstars, παρεξηγήθηκε για άγνωστο λόγο, σηκώθηκε και εν μέσω απειλών, πήρε το αυτοκίνητό του και μπούκαρε μέσα στο κόσμο, πατώντας το γκάζι μέχρι τέρμα. Ο κόσμος αιφνιδιασμένος και αντιδρώντας άρχισε να ρίχνει πέτρες στο αυτοκίνητο.


υγεια και μυθολογια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Δύο γυναίκες διακομίσθησαν στο νοσοκομείο από την ταραχή, η μία εκ των οποίων είναι έγκυος.

Ο κόσμος αντέδρασε με την αστυνομία να φθάνει στο σημείο μετά από 45 λεπτά αφού το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται μακριά από το σημείο, χωρίς όμως να προχωρήσει σε σύλληψη, αφού οι κάτοικοι του χωριού δεν κατονόμασαν τον υπαίτιο από φόβο.


αυτοματος πωλητης γαλακτος νικαια


τροχος για νυχια ebay

Ποιές ημερομηνίες δεν τελούνται γάμοι και βαπτίσεις;

Όλα τα υποψήφια ζευγάρια προετοιμάζουν το γάμο τους ξεκινώντας από τον ορισμό της ημερομηνίας ή ψάχνουν την καταλληλότερη από τις ημερομηνίες για να βαπτίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.


Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες, κατά τις οποίες δεν επιτρέπεται η τέλεση γάμων σύμφωνα με την εκκλησία.


αερακης γλυφαδα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι ημερομηνίες, κατά τις οποίες δε γίνονται γάμοι και βαφτίσεις είναι οι ακόλουθες:

14 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία τιμάται η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού
Από 18 ως 25 Δεκεμβρίου, το διάστημα δηλαδή της Νηστείας των Χριστουγέννων
5 Ιανουαρίου, την παραμονή των Φώτων
6 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Θεφανείων – Ανήμερα των Φώτων
Σαρακοστή, το διάστημα από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο
Τα Ψυχοσάββατα, εάν είναι μέσα στη Σαρακοστή
Του Αγίου Πνεύματος
Των Αγίων Αποστόλων, από Κυριακή Αγίων Πάντων μέχρι της Παραμονής της εορτής
Από 1 ως 15 Αυγούστου, τη Νηστεία Δεκαπενταύγουστου
29 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία τιμάται η αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου


τροχος για νυχια ebay

εταπ μμε δ διευθυνση

Επίσης, αξίζει να γνωρίζετε ότι κάποιος Ναός, μπορεί να απαγορεύσει έναν γάμο ή μια βάφτιση αν η ημερομηνία συμπίπτει με την ημερομηνία που γιορτάζει ο Ναός, όπως διαβάζουμε στο dogma.gr.

Ωστόσο, εάν υπάρχει σοβαρός λόγος που πρέπει να τελεσθεί ένα μυστήριο, τότε πρέπει να δοθεί ειδική άδεια από τον Μητροπολίτη.


σανδαλια λευκα

Συνεδριάζει στην Αθήνα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τα εργασιακά

Συνεδριάζει, σήμερα το πρωί στην Αθήνα, η Διεθνής Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τα εργασιακά, η οποία έχει αναλάβει το πόρισμα, που θα περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το θεσμικό πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων στην Ελλάδα θα ευθυγραμμιστεί με τις βέλτιστες πρακτικές στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Οι άξονες της διαπραγμάτευσης είναι η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που έχει θέσει η ελληνική κυβέρνηση και οι ομαδικές απολύσεις και ο συνδικαλιστικός νόμος που τέθηκαν από τους δανειστές.


τρεις πηγες φωτος



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, έχει τονίσει πως δεν έχει τεθεί θέμα κατάργησης του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ενώ έχει θέσει «κόκκινες» γραμμές στο ζήτημα των ομαδικών απολύσεων.



προσληψεις στα ελτα λαμιας
σανδαλια λευκα

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

γιωργοσ ζαμπετασ η μαρινα η σαλονικια

Παιδεία σε... πανικό! 95.456 αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους

Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική Παιδεία αλλά και οι εκπαιδευτικοί επιβεβαιώνουν οι αιτήσεις που κατατέθηκαν για μια θέση αναπληρωτή ή ωρομίσθιου.


Η πραγματικότητα για τους εκπαιδευτικούς είναι απογοητευτική καθώς οι περισσότεροι βγαίνουν από τις σχολές και το μέλλον είναι απλά αβέβαιο καθώς γνωρίζουν ότι θα προσληφθούν μετά από πολλά χρόνια.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Χθες ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης και μουσικών σχολείων, με συνολικά 95.955 εκπαιδευτικούς να καταθέτουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για εργασία ως αναπληρωτές και 54.456 ως ωρομίσθιοι.


γιωργοσ ζαμπετασ η μαρινα η σαλονικια

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τους αναπληρωτές συνεχίζεται, με τους εκπαιδευτικούς της Ειδικής Εκπαίδευσης που καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 25 Ιουλίου.


μια ελλαδα φως κωνσταντινα

art of jewellery magazine online

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αριθμητικά περισσότερες ήταν οι αιτήσεις των φιλολόγων (21.942),των δασκάλων (13.450) και των νηπιαγωγών (11.123).

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, για πρώτη φορά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έγινε ηλεκτρονικά και το υπουργείο κάνει λόγο για το τρίτο «χτύπημα κατά της γραφειοκρατίας», μετά την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τις αποσπάσεις και την κατάργηση προσκόμισης πιστοποιητικών γέννησης για τις εγγραφές των μαθητών.


αδυνατισμα με γιογκα

Άγιος Παΐσιος: Η αχαριστία είναι μεγάλη αμαρτία

Η αχαριστία χαρακτηρίζει την εποχή μας...Οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα ήθη. Δυυστυχώς δεν υπάρχει χειρότερο στον άνθρωπο από την αχαριστία, από το να μην αναγνωρίζει τι πραγματικά του προσφέρει ο συνάνθρωπος του.


Ας δούμε τι έλεγε ο Άγιος Παϊσιος για την αχαριστία:




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


"-Γέροντα, γιατί πολλοί άνθρωποι, ενώ τα έχουν όλα, νιώθουν άγχος και στενοχώρια;


αγιοσ αντωνιοσ ονομαστικη εορτη

σιουτη δικηγορικο γραφειο

-Όταν βλέπετε έναν άνθρωπο να έχη μεγάλο άγχος, στενοχώρια και λύπη, ενώ τίποτε δεν του λείπει, να ξέρετε ότι του λείπει ο Θεός.


αδυνατισμα με γιογκα

Όποιος τα έχει όλα, και υλικά αγαθά και υγεία, και, αντί να ευγνωμονή τον Θεό, έχει παράλογες απαιτήσεις και γκρινιάζει, είναι για την κόλαση με τα παπούτσια. Ο άνθρωπος, όταν έχη ευγνωμοσύνη, με όλα είναι ευχαριστημένος. Σκέφτεται τι του δίνει ο Θεός κάθε μέρα και χαίρεται τα πάντα. Όταν όμως είναι αχάριστος, με τίποτε δεν είναι ευχαριστημένος, γκρινιάζει και βασανίζεται με όλα. Αν, ας πούμε, δεν εκτιμάη την λιακάδα και γκρινιάζει, έρχεται ο Βαρδάρης και τον παγώνει.... Δεν θέλει την λιακάδα, θέλει το τουρτούρισμα που προκαλεί ο Βαρδάρης.

-Γέροντα, τι θέλετε να πήτε μ' αυτό;

-Θέλω να πω ότι, αν δεν αναγνωρίζουμε τις ευλογίες που μας δίνει ο Θεός και γκρινιάζουμε, έρχονται οι δοκιμασίες και μαζευόμαστε κουβάρι. Όχι, αλήθεια σας λέω, όποιος έχει αυτό το τυπικό, την συνήθεια της γκρίνιας, να ξέρη ότι θα του έρθη σκαμπιλάκι από τον Θεό, για να ξοφλήση τουλάχιστον λίγο σ' αυτήν την ζωή. Και αν δεν του έρθη σκαμπιλάκι, αυτό θα είναι χειρότερο, γιατί τότε θα τα πληρώση όλα μια και καλή στην άλλη ζωή.

-Δηλαδή, Γέροντα, η γκρίνια μπορεί να είναι συνήθεια;

-Γίνεται συνήθεια, γιατί η γκρίνια φέρνει γκρίνια και η κακομοιριά φέρνει κακομοιριά. Όποιος σπέρνει κακομοιριά, θερίζει κακομοιριά και αποθηκεύει άγχος. Ενώ όποιος σπέρνει δοξολογία δέχεται την θεική χαρά και την αιώνια ευλογία. Ο γκρινιάρης, όσες ευλογίες κι αν του δώση ο Θεός, δεν τις αναγνωρίζει. Γι' αυτό απομακρύνεται η Χάρις του Θεού και τον πλησιάζει ο πειρασμός, τον κυνηγάει συνέχεια ο πειρασμός και του φέρνει όλο αναποδιές, ενώ τον ευγνώμονα τον κυνηγάει ο Θεός με τις ευλογίες Του.

Η αχαριστία είναι μεγάλη αμαρτία, την οποία ήλεγξε ο Χριστός. «Ουχ οι δέκα εκαθαρίσθησαν; οι δε εννέα που;» είπε στον λεπρό που επέστρεψε να Τον ευχαριστήση. Ο Χριστός ζήτησε την ευγνωμοσύνη από τους δέκα λεπρούς όχι για τον εαυτό Του, αλλά για τους ίδιους, γιατί η ευγνωμοσύνη εκείνους θα ωφελούσε".

ΠΗΓΗ vimaorthodoxias.gr


σποτακια κκε

Βυθίστηκαν λόγω χιονιά οι βάρκες δύο εμβληματικών ψαράδων που διέσωσαν εκατοντάδες πρόσφυγες

Οι ψαρόβαρκες δυο εμβληματικών ψαράδων της Σκάλας Συκαμνιάς, στη βόρεια Λέσβο, του Κώστα Πιντέρη και του Θανάση Μαρμαρινού, που μαζί με τους άλλους ψαράδες του χωριού τους έσωσαν εκατοντάδες πρόσφυγες από πνιγμό τα τελευταία χρόνια, βούλιαξαν το βράδυ της Δευτέρας (9/1) στο λιμανάκι του χωριού τους από τo βάρος του χιονιού, αποτέλεσμα της σφοδρής χιονοθύελλας.


Οι ψαράδες που ρίσκαραν τη ζωή τους για τους συνανθρώπους τους επιδεικνύοντας πρωτόγνωρα αισθήματα αλληλεγγύης και αυτοθυσίας, που αποτέλεσαν αφορμή για να είναι υποψήφιοι με τους συγχωριανούς τους για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, αδυνατούν από χθες το βράδυ να κερδίσουν καν τα προς το ζην. Ακόμα και αν οι βάρκες δεν έχουν υποστεί ολοκληρωτική ζημιά, έχει καταστραφεί ο μηχανολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός τους καθώς και τα εργαλεία της δουλειάς τους.


δωρεαν ξεναγηση αρχαια αγορα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως έγινε γνωστό δεν προβλέπεται στην περίπτωσή τους κάποια αποζημίωση και θα πρέπει να επιβαρυνθούν οι ίδιοι με τα έξοδα ανέλκυσης των βαρκών τους, οπότε αυτό γίνει, καθώς και με το κόστος της επισκευής τους, εάν αυτό γίνεται. Εκτός από τις δυο επαγγελματικές ψαρόβαρκες μήκους έξι μέτρων η καθεμιά, στο λιμανάκι της Συκαμνιάς βυθίστηκαν και δυο βάρκες ερασιτεχνών αλιέων.


σποτακια κκε

Ας σημειωθεί ότι ο δρόμος προς Συκαμνιά και Σκάλα Συκαμνιάς είναι κλειστός εδώ και τρεις μέρες ενώ είναι αδύνατη και η τηλεφωνική επικοινωνία. Συχνές είναι και οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση του χωριού.


ελληνικη βυνη

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα

Καιρός: Βυθίστηκαν από το χιόνι οι βάρκες δύο ψαράδων που συνέβαλαν στη διάσωση εκατοντάδων προσφύγων


πρωτοι ερωτες

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ που ανέδειξε η σημερινή κληρωτίδα


πρωτοι ερωτες

χρωματοπωλεία χαλάνδρι

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:
5, 15, 29, 32, 44
ΤΖΟΚΕΡ: 18




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αναδείχτηκε κανένας τυχερός στην σημερινή κλήρωση, καθώς σημειώθηκε τζακ - ποτ



αξιοπρεπης γαμος

εκδοσεις απειρον

Ακιντζί για Κυπριακό: Το 2016 πλαίσιο λύσης και το 2017 οι λεπτομέρειες

Το 2016 μπορεί να προκύψει το πλαίσιο της λύσης και τους πρώτους μήνες του 2017 θα εισέλθουμε στις λεπτομέρειες, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.


δελτιου τυπου τζοκερ

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, είπε ότι για πρώτη φορά οι δύο ηγέτες έφθασαν σε κάποιου είδους συμφωνία το 2016 αλλά παραμένουν οι δυσκολίες.
Ακόμη δεν συζητήσαμε θέματα που άπτονται του εδαφικού, της ασφάλειας, των εγγυήσεων, αλλά κάναμε σημαντική πρόοδο σε τέσσερα κεφάλαια, της οικονομίας, της ΕΕ, των περιουσιών και της διακυβέρνησης.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com. cy


εκδοσεις απειρον

σουπερ μαρκετ ελληνικων συμφεροντων

επαναληπτικες εξετασεις 2011 λογοτεχνια απαντησεις

ΟΑΕΔ: Στη δημοσιότητα ο προσωρινός πίνακας για 2.500 προσλήψεις σε hotspot

Αναρτήθηκαν χθες Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού, (στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016»), ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Κατάταξης Ανέργων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, για 2.500 θέσεις εργασίας του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α’ υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών – Α΄ κύκλος καθώς και ο Πίνακας Αποκλειομένων στο πλαίσιο του ανωτέρω Προγράμματος.


νεα φαρμακα για σκληρυνση κατα πλακασ

αμαρυλλις νεο τραγουδι θα ζω

Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για οκτώ (8) μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 6/2016.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η κατάρτιση των Πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους είτε από το Μητρώο τους μέσω του eServices IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους πίνακες κατάταξης ανέργων που έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων που είναι αναρτημένος στον ίδιο διαδικτυακό τόπο (www.oaed.gr).


επαναληπτικες εξετασεις 2011 λογοτεχνια απαντησεις

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των ανωτέρω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την 22α Ιουλίου και ώρα 10η πρωινή έως και τη 26η Ιουλίου και ώρα 12η μεσημβρινή, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά, (επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 της 26ης Ιουλίου προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2), σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία που ορίζει η Δημόσια Πρόσκληση Νο 6/2016.


δε σε ξέρω αλλά

Στην Αθήνα υπό άκρα μυστικότητα οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κάτω από άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκαν στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που αυτομόλησαν στην χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία


ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ – ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τη δικηγόρο τους, Ίλια Μαρινάκη η οποία ωστόσο δεν διευκρίνισε τους λόγους μεταφοράς τους από την Καβάλα στην Αθήνα.

Η μεταγωγή των πραξικοπηματιών ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί, ωστόσο, οι συνήγοροι υπεράσπισής τους ενημερώθηκαν μερικές ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής, η οποία βρίσκεται μέσα στο Ολυμπιακό χωριό.


δε σε ξέρω αλλά

αγ.γεωργιοσ λιχαδα ευβοια

ant1 tv συμμαθητες

Η Τουρκία πάντως επιμένει να ζητά την έκδοσή τους και το σχετικό αίτημα επανέλαβε την Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Τσαβούσογλου.

Την Πέμπτη, το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης τους έκρινε ένοχους για παράνομη είσοδο στη χώρα και τους επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο μηνών με τριετή αναστολή.

Οι «8» έχουν καταθέσει αίτηση ασύλου στην Ελλάδα και η συνήγορός τους σημειώνει ότι φοβούνται για τη ζωή τους εάν επιστρέψουν στην Τουρκία.

Οι αιτήσεις ασύλου θα αρχίσουν να εξετάζονται στις 27 Ιουλίου.

Οι συνήγοροι των «8» επισημαίνουν ότι σε περίπτωση που η υπηρεσία ασύλου απορρίψει τις αιτήσεις τους, θα αξιοποιήσουν το δικαίωμα προσφυγής σε δευτεροβάθμια επιτροπή, που εδρεύει στην Αθήνα, ενώ αν χρειαστεί θα καταφύγουν και στα διοικητικά δικαστήρια.


ivf mit icsi

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, πίσω από το ξενοδοχείο «Αριστοτέλης», το οποίο δεν απειλείται μέχρι στιγμής.


ivf mit icsi

τρυπα στη γλωσσα τιμες

ποτισμα με καρουλι

Στην επιχείρηση κατάσβεσης έχουν σπεύσει 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 22 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 καναντέρ και 2 ελικόπτερα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)