Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

γοργόνες και μάγκες ηθοποιοί

Στο… φουλ η προπαγάνδα του Ερντογάν: «Πέντε χρόνια φυλακή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς»

Δικαστική πηγή σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι δύο Έλληνες αξιωματικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης διέπραξαν τις παράνομες πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται, επικαλείται το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Anadolou».


κολεξιον η&μ

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο, η ποινή που προβλέπεται για τις παράνομες πράξεις που φέρονται να έχουν διατελέσει είναι πέντε χρόνια φυλάκισης.


γοργόνες και μάγκες ηθοποιοί



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Anadolou φιλοξενεί τις παραπάνω πληροφορίες σε δημοσίευμά του αναφορικά με την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

Όπως αναφέρει, το δικαστήριο έκρινε τη συνέχιση της κράτησής τους, καθώς δεν έχουν μόνιμη άδεια παραμονής στην Τουρκία και θα μπορούσαν να τραπούν σε φυγή μετά την απελευθέρωσή τους.


δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω

Συνεχίζοντας την προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας και του Ερντογάν, το Anadolou, στο τέλος του δημοσιεύματος, αναφέρει ότι οι Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται μετά από «ακούσια» παραβίαση των συνόρων στη Βορειοδυτική Τουρκία, βάζοντας σε... εισαγωγικά τη λέξη!

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση - σοκ Μπαχτσελί σε Τσίπρα: «Ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος με τους παππούδες σας»

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για κακοκαιρία – Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα


move on up.org

Προσφυγή πολυτέκνων στο ΣτΕ για το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ

Την ακύρωση ως αντισυνταγματικής και παράνομης της απόφασης του υφυπουργού Περιβάλλοντος με την οποία εισάγονται εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση μειωμένου τιμολογίου κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος (ΔΕΗ), ζητεί η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και δύο πολύτεκνοι.


καταστολη στη μεθ

περιγιαλι της πολης

Η Συνομοσπονδία με προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπογραμμίζει ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση είναι αντίθετη στις συνταγματικές αρχές της ισότητας, της αναλογικότητας, της προστατευόμενης εμπιστοσύνης και του κοινωνικού κεκτημένου, ενώ προσκρούει σε πλέγμα συνταγματικών διατάξεων και ειδικά εκείνων που προστατεύουν τις πολύτεκνες οικογένειες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ενδεικτικά οι δύο πολύτεκνοι που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ, ο ένας έχει 4 ανήλικα παιδιά και ο δεύτερος έχει 2 ανήλικα και 2 ενήλικα παιδιά. Οι πολύτεκνοι αναφέρουν ότι δεν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή μειωμένου τιμολογίου της ΔΕΗ, καθώς το οικογενειακό τους εισόδημα το περασμένο έτος υπερβαίνει το ποσό των 31.500 ευρώ και η ακίνητη περιουσία του υπερβαίνει τα 180.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να απορριφθούν οι αιτήσεις τους, λόγω εισοδηματικών κριτηρίων.


move on up.org

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες η ίδια Συνομοσπονδία, όπως και δύο πολύτεκνοι, είχαν προσφύγει και πάλι στο ΣτΕ και ζητούσαν να ακυρωθεί τόσο ο νόμος 4512/2018, όσο και η από 17.1.2018 απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Εργασίας και Οικονομικών κατά το σκέλος εκείνο με το οποίο θεσπίζονται εισοδηματικά όρια και κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος στους πολυτέκνους.


βουδαπεστη ρουχα

Κατερίνη: Εφιάλτης για καταστηματάρχες σπείρα εκβιαστών και τοκογλύφων

Την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται ότι διέπρατταν εκβιασμούς και τοκογλυφίες σε βάρος επιχειρηματιών και καταστηματαρχών, δρώντας στο νομό Πιερίας, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.


tap bpm online

Ως «ιθύνων νους» της οργάνωσης φέρεται 52χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης. Μαζί του συνελήφθησαν άλλα έξι άτομα, πέντε Έλληνες κι ένας Αλβανός, ηλικίας από 34 έως 54 ετών, που κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, φαίνεται ότι πρόκειται για κύκλωμα «μπράβων», το οποίο αναλάμβανε να εισπράξει εκβιαστικά από τα θύματά του διάφορες οφειλές για λογαριασμό τρίτων προσώπων, αποκομίζοντας οικονομικό όφελος.

«Χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερη πίεση προς τους οφειλέτες με απειλές και αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, με σκοπό να τους εκβιάσουν και να καταβάλλουν τις οφειλές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ασκούσαν και σωματική βία σε βάρος τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.


βουδαπεστη ρουχα

τζον περκινς βιογραφια

Η δικογραφία περιλαμβάνει δέκα περιπτώσεις αποκαλούμενων «εκβιαστικών εισπράξεων οφειλών», από τις οποίες το κύκλωμα αποκόμισε κέρδος 19.400 ευρώ, καθώς, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ποσοστό που κρατούσε από κάθε είσπραξη χρέους κυμαινόταν από 20 έως 30%. Στη δικογραφία περιγράφονται, ακόμη, 14 περιπτώσεις απόπειρας εκβίασης και τρεις περιπτώσεις τοκογλυφίας, από τις οποίες αποκόμισε κέρδος 3.000 ευρώ.

Η δράση της οργάνωσης ξεκίνησε τουλάχιστον από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ τα μέλη της εμπλέκονται επιπλέον σε μία περίπτωση ψευδορκίας, άλλη μία περίπτωση παράνομης βίας, διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απλής σωματικής βίας κ. ά.

Στην ίδια δικογραφία βρίσκονται και τα πρόσωπα που απευθύνθηκαν στο κύκλωμα για την είσπραξη των χρημάτων που τους όφειλαν τα θύματα. Πρόκειται για 14 άτομα που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση, της συνέργειας σε τοκογλυφία κ. ά.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε διάφορα σπίτια και οχήματα των συλληφθέντων, βρέθηκαν - μεταξύ άλλων - σημειώσεις με επωνυμίες και οφειλές, φύλλα επιταγών, κενά φύλλα συναλλαγματικών, κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά, ένα μεταλλικό αντικείμενο που μοιάζει με αρχαίο λυχνάρι, ένας ανιχνευτής μετάλλων, ενώ από το σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων κατασχέθηκαν μία σιδερογροθιά, δύο μαχαίρια, μία βαλίστρα με τρία μεταλλικά βέλη, ένα σπαθί κι ένα στιλέτο.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τυχόν διάπραξη παρόμοιων αξιόποινων πράξεων από τους ίδιους.


ομιλοσ αγορων δελτα

«Κραυγή αγωνίας» καθηγητών: Κατάσταση βαριάς παρανομίας γύρω από τη Νομική

«Κραυγή αγωνίας» από 93 καθηγητές της Νομικής Αθηνών, οι οποίοι με ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφουν, περιγράφουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο της Σχολής, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων.


Οι καθηγητές κάνουν λόγο για «κατάσταση βαριάς παρανομίας» και τονίζουν ότι «καθημερινά τελούνται στον χώρο αυτό αξιόποινες πράξεις (διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών, απειλές, σωματικές βλάβες και εξυβρίσεις), κάποιες εκ των οποίων έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα».


χαλί ή μοκέτα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Διαμαρτυρόμαστε ως ακαδημαϊκοί δάσκαλοι για τη χείριστη παιδαγωγική του φαινομένου, την παιδαγωγική της ανοχής της παρανομίας. Διαμαρτυρόμαστε για τη διαστροφή της έννοιας του ασύλου, το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για την παράνομη συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων που καθημερινά τελούνται εντός και εκτός του κτιρίου της Νομικής Σχολής. Διαμαρτυρόμαστε για την έλλειψη ουσιαστικής και οργανωμένης προστασίας των πλέον δυστυχούντων συνανθρώπων μας, των θυμάτων των εμπόρων ναρκωτικών». Αυτά υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων, στην ανοικτή τους επιστολή.


προφυλακτηρες πολυεστερικοι

«Απευθύνουμε ύστατη έκκληση προς όλες τις αρμόδιες Αρχές για την αντιμετώπιση αυτού του απαράδεκτου και χρόνιου φαινομένου παρανομίας ακριβώς δίπλα στον χώρο, όπου διδάσκεται το Δίκαιο και σπουδάζουν οι αυριανοί δημόσιοι λειτουργοί, δικαστές και δικηγόροι της χώρας», σημειώνουν οι καθηγητές στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον διοικητή του Α. Τ. Εξαρχείων, τον δήμαρχο Αθηναίων, τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


ομιλοσ αγορων δελτα

Η κατάσταση, όπως υποστηρίζουν, θέτει σε κίνδυνο την υγεία, την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των φοιτητών, των διδασκόντων και όλων των εργαζομένων και παράλληλα, προσβάλλει την ιστορία της Σχολής.

«Εδώ, όπου άλλοτε δόθηκαν αγώνες για τη δημοκρατία και την ελευθερία, επιβιώνει και μακροημερεύει ένα άντρο παρανομίας, όπου δρουν άτομα ξένα προς την ακαδημαϊκή κοινότητα» τονίζουν.

Οι 93 υπογράφοντες την επιστολή διαμαρτύρονται για την απραξία της Πολιτείας, «η οποία ανέχεται αυτή την κατάσταση, παντελώς αναντίστοιχη με την προσφορά και το έργο που επιτελείται στο παλαιότερο ακαδημαϊκό ίδρυμα της πατρίδας μας», αλλά και την αδράνεια των αρμοδίων και τη «διαχειριστική μετάθεση ευθυνών».

Παράλληλα, δηλώνουν ότι εάν δεν αντιμετωπισθεί το φαινόμενο από την Πολιτεία, θα προστατεύσουν την ασφάλεια και την υγεία των φοιτητών και θα περιφρουρήσουν το κύρος της Σχολής, «λαμβάνοντας κάθε μέτρο, ακόμη και επώδυνο αν χρειαστεί».

Σημειώνεται ότι, από το 2012, έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά προς τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ζήτημα εξαιρετικής φύσης που πρέπει να αντιμετωπισθεί κατά προτεραιότητα. Μάλιστα, με την υποστήριξη των πρυτανικών Αρχών, έχουν γίνει προσφυγές σε όλες τις αρμόδιες Αρχές, με «μηδαμινή ανταπόκριση» όπως υποστηρίζουν οι καθηγητές της Νομικής.


φερνάντο μποτέρο

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία συνταξιούχων έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ

Συγκέντρωση έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΕΦΚΑ στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποίησαν συνταξιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή των συντάξεων και την κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος και ζητώντας επιστροφή των αναδρομικών και επαναχορήγηση των δώρων των γιορτών Χριστουγέννων και Πάσχα.


μικρος παρακλητικος κανων με ιερεα

65 μονιμοι δεη

Έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ μιλησαν ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του σωματείου συνταξιούχων η «Συσπείρωση» και στη συνεχεια ακολούθησε πορεία, η οποια κατέληξε έξω από το ΥΜΑΘ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



φερνάντο μποτέρο

τρομοσ στο σχολειο f

Εντυπωσιακό βίντεο από την υπερχείλιση στο Φράγμα Κρεμαστών

Ανεβαίνει καθημερινά η στάθμη του νερού στα φράγματα του Αχελώου εξαιτίας των διαρκών και έντονων βροχοπτώσεων σε μία περίοδο που έτσι κι αλλιώς τα υδατικά αποθέματα είναι υψηλά.


τρομοσ στο σχολειο f

αληθινα σεναρια μαρτυρικα χωρια

Όπως έχει γίνει γνωστό, η στάθμη έχει φτάσει στο υψηλότερο σημείο στα χρονικά, παρά το γεγονός ότι τα εργοστάσια της ΔΕΗ δουλεύουν σε πλήρες φορτίο προβαίνοντας σε αυξημένη υδροηλεκτρική παραγωγή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αυτή ήταν η εικόνα στο Φράγμα Κρεμαστών τη Δευτέρα (26/3) όπου η στάθμη του νερού ανέβηκε επικίνδυνα. Για να αποφευχθεί το έσχατο μέτρο του πλήρους ανοίγματός του, που θα προκαλούσε προβλήματα στον κάτω ρου του Αχελώου, η ΔΕΗ προέβη σε ήπιο άνοιγμα των υπερχειλιστών.

Ο υπερχειλιστής είναι τεχνικό έργο που τοποθετείται χαμηλότερα από τη στέψη του φράγματος και επιτρέπει την ομαλή διοχέτευση των πλημμυρικών ροών, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος υπερπήδησης του φράγματος.


γαλατης ειδη δωρων

Την λειτουργία του υπερχειλιστή που εντυπωσιάζει στο Φράγμα Κρεμαστών καταγράφει το ακόλουθο βίντεο (του Γρ. Φέρρα):



Με πληροφορίες από agrinionews.gr


σωκρατης μαλαμας οι πρωτες λεξεις στιχοι

Κοτζιάς: Εξετάζουμε τη διεκδίκηση αποζημίωσης για το συμβάν με τους Τούρκους στα Ίμια

Υπό εξέταση βρίσκεται η πιθανότητα διεκδίκησης οικονομικής αποζημίωσης για τις ζημίες που προκλήθηκαν στο ΠΑΘ (Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης) του Λιμενικού Σώματος, κατά το συμβάν της 12ης Φεβρουαρίου 2018, στην περιοχή των Ιμίων, όπως έκανε γνωστό, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.


μαχαιριτσας μα τι ειναι αυτος ο γιωργος

Το έγγραφο διαβιβάστηκε στις 20 Μαρτίου ύστερα από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Αντωνιάδης αναφορικά με το ενδεχόμενο να διεκδικήσει η Ελλάδα αποζημίωση για τη ζημία που προκάλεσε η τουρκική ακταιωρός.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Όπως έχω τονίσει κατ΄επανάληψη στο παρελθόν, το υπουργείο Εξωτερικών μεριμνά για την αποτελεσματική προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και τον άμεσο εντοπισμό (από κοινού με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής) των παράτυπων ενεργειών και παράνομων διεκδικήσεων της γείτονος», αναφέρει.

Ο υπουργός Εξωτερικών στην έγγραφη απάντησή του τονίζει ότι το υπουργείο Εξωτερικών προβαίνει συστηματικά στα κατάλληλα, κατά περίπτωση, διαβήματα διαμαρτυρίας, καθώς και σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια για την ενημέρωση των εταίρων και συμμάχων, σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.


σωκρατης μαλαμας οι πρωτες λεξεις στιχοι

παντελιδης χρηστος

«Αυτό έπραξε και στην περίπτωση του συγκεκριμένου περιστατικού με το ΠΑΘ προβαίνοντας σε όλες τις δέουσες ενέργειες», ενημερώνει ο υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε επίσης:

Αναστάτωση στη Χίο: Οι δύο «εκρήξεις» και τα τουρκικά μαχητικά


εκπαιδευση μπουλμαστιφ

Επίσημο: Ξεκινάει οριστικά η Super League

Την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος και επίσημα αποφάσισε ο Γιώργος Βασιλειάδης


Στη σέντρα και τυπικά στέλνει τις ομάδες ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Ανακοινώθηκε και επίσημα η άρση της διακοπής της Super League έπειτα από την αποδοχή των ΠΑΕ στη δέσμη μέτρων που ζήτησε το υπουργείο.


εκπαιδευση μπουλμαστιφ

γερμανια χαρακτηριστικα φαγητα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Super League ξεκινά αυτό το σαββατοκύριακο με την 26 αγωνιστική, όπως αποφασίστηκε στο χθεσινό (26/3) ΔΣ της διοργάνωτριας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr


ξυλινο δαπεδο σε μπαλκονι

παραπομπη αγγλικα

Συναγερμός στο Κερατσίνι με ενόπλους

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (28/03).


Ληστεία από δύο δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Αγχιάλου 103 στο Κερατσίνι.


παραπομπη αγγλικα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι δράστες με την απειλή όπλου απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τον υπάλληλο του πρατηρίου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


φορολογικη δηλωση νομικων προσωπων 2016

kia sportage lpg olurmu

Διαβάστε επίσης:

Ωμός εκβιασμός Ερντογάν: Δώστε μας τους «8» για να σας δώσουμε πίσω τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

«Βόμβα» μεγατόνων: Αυτές είναι οι τηλεφωνικές υποκλοπές που καίνε τον Ερντογάν!


καζαντζιδης τραγουδα καμηλιερη

Ελεύθερος ο 88χρονος που πυροβόλησε ληστές στη Γλυφάδα

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος με έναν περιοριστικό όμως, όρο.


Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά δύο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.


προσφυγικη μουσικη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε βάρος του είχε ασκηθεί πονική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.


καζαντζιδης τραγουδα καμηλιερη

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά ότι πυροβόλησε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του.


τι προσφερουν τα αυγα

Παράλληλα, ποινική δίωξη για ληστεία έχει ασκηθεί σε βάρος των δυο ληστών, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τον 88χρονο.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής υπηκοότητας και έναν 18χρονο Έλληνα. Και οι δύο συνελήφθησαν στο νοσοκομείο όπου πήγαν για τις πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό.

Πηγή φωτογραφίας: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο Αιγαίο: Σκάφος του Λιμενικού άνοιξε πυρ κατά τουρκικού πλοίου

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ψέμματα όλα - Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων προσώπων στο φόνο της εφοριακού






διοδια κορινθου κλειστα

Πάτρα: Συγκέντρωση κατοίκων και αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών για το προσφυγικό

Κινητοποίηση έξω από νέο λιμάνι της Πάτρας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (29/3) κάτοικοι νοτίων συνοικιών της πόλης, «σε ένδειξη διαμαρτυρίας», όπως ανέφεραν εκπρόσωποι των συλλόγων που πήραν την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση, «λόγω της υποβάθμισης της περιοχής με την συνεχιζόμενη λειτουργία άτυπων κέντρων φιλοξενίας μεταναστών σε εγκαταλελειμμένα πρώην εργοστάσια της Ακτής Δυμαίων».


Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία από και προς το λιμάνι. Στην ίδια συγκέντρωση συμμετείχαν αστυνομικοί και λιμενικοί, ύστερα από αποφάσεις που έλαβαν οι ενώσεις τους.


διοδια κορινθου κλειστα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι των κατοίκων, «η κινητοποίηση δεν έχει να κάνει με ρατσιστικά κίνητρα, αφού άλλωστε ήμασταν πάντα δίπλα στους μετανάστες προσφέροντας τους βοήθεια, αλλά όμως αυτή η κατάσταση με τους άτυπους καταυλισμούς πρέπει να σταματήσει».


συλλογος ηλεκτρολογων αυτοκινητων θεσσαλονικης

φορτιστες laptop hp eshop

Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Νίκος Κοντοές ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «σε αυτή την φάση αυτό που απαιτείται είναι ηρεμία, νηφαλιότητα και επαγγελματισμός», προσθέτοντας ότι «τέτοιου είδους κινητοποιήσεις, αυτή την δεδομένη στιγμή, δεν βοηθούν, ώστε να επικρατήσει τέτοιο κλίμα ηρεμίας που θα λύσει ή θα αμβλύνει το δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε».

Την ίδια ώρα, αλληλέγγυοι και ομάδες αντιεξουσιαστών είχαν συγκεντρωθεί σε χώρο πρώην εργοστασίου επί της Ακτής Δυμαίων, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους μετανάστες. Στο μεταξύ, τόσο η Αστυνομία, όσο και το Λιμενικό είχαν λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από το λιμάνι, ώστε να μην δημιουργηθούν απρόοπτα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

Πηγή φωτογραφιών/βίντεο: patrastimes.gr


Πάτρα: Συγκέντρωση κατοίκων και αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών για το προσφυγικό
01
Πάτρα: Συγκέντρωση κατοίκων και αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών για το προσφυγικό











τι ειναι το πρισμα στα μαθηματικα

Προκήρυξη για προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη – Ποιους αφορά


ταμπλετες χλωριου πισινας

Ανακοίνωση για τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωματικών καθηγητών/ριών, που θα διορισθεί για να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2018 – 2019.


on the road t



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


τι ειναι το πρισμα στα μαθηματικα

Όσες/οι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση ενδιαφερομένου/ης ιδιώτη/ιδος (Υπόδειγμα Α1) και εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικών - στρατιωτικών (Υπόδειγμα Α2), δηλώνοντας μέχρι δύο (2) μαθήματα επιθυμίας διορισμού (επιπλέον μαθήματα θα θεωρούνται ως μη δηλωθέντα).
  • Υπεύθυνη Δήλωση - Βιογραφικό Σημείωμα ενδιαφερομένου/ης ιδιώτη/ιδος (Υπόδειγμα Β1) και εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικών - στρατιωτικών (Υπόδειγμα Β2).
  • Αντίγραφο τίτλου ή τίτλων σπουδών.
  • Πιστοποιητικό ισοτιμίας από το Δ. Ο.Α. Τ.Α. Π (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ), αν οι τίτλοι σπουδών έχουν απονεμηθεί από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
  • Οι διορισμένοι σε θέση Δ. Ε.Π., αντίγραφο του Φ. Ε.Κ. διορισμού τους.
  • Φωτοτυπία των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας.
  • Μία φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων 4 Χ 4 εκατοστών.
  • Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986, για τους/τις υποψήφιους/ες ιδιώτες/ιδες (Υπόδειγμα Γ1).
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 για τους/τις υποψήφιους/ες εν ενεργεία αστυνομικούς - στρατιωτικούς (Υπόδειγμα Γ2).
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 για τους/τις υποψήφιους/ες εν συντάξει αστυνομικούς - στρατιωτικούς (Υπόδειγμα Δ).
  • Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου για τους/τις υποψήφιους/ες εν συντάξει αστυνομικούς ή στρατιωτικούς, στο οποίο να εμφαίνεται, ότι έχουν αποστρατευθεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους.
  • Αντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για τους/τις υποψηφίους/ες των αθλητικών ομάδων, στο άθλημα που αιτούνται το διορισμό τους.

Πέραν των ανωτέρω, σημειώνεται ότι για την επιλογή των ενδιαφερομένων θα ληφθεί υπόψη η ιδιότητά τους (Μέλη Δ. Ε.Π, Πανεπιστήμιο, Τ. Ε.Ι.).

Για την απόδειξη της εμπειρίας τα δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται είναι τα εξής:

  • Για τους/τις μισθωτούς/ες του δημοσίου τομέα, βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.
  • Για τους/τις μισθωτούς/ες του ιδιωτικού τομέα, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και υπεύθυνη δήλωση του/της υποψηφίου/ας, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται, επακριβώς, ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του/της εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
  • Για τους/τις ελεύθερους/ες επαγγελματίες, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης και υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας.

Η δηλωθείσα, στα υποδείγματα Β1 και Β2, εμπειρία στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας θα διαπιστώνεται από την ίδια τη Σχολή.

Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων, μετά την απόκτηση του απαιτούμενου από την ανακοίνωση του βασικού τίτλου σπουδών, με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες, καλούνται να υποβάλουν στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ. Κ. 13679 - Αχαρναί Αττικής, τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά από την 2-4-2018 μέχρι και την 17-4-2018 ταχυδρομικά (συστημένα, με ευκρινή τη σφραγίδα ταχυδρομείου) ή αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση από Δευτέρα έως και Παρασκευή (εκτός αργιών) και ώρες 08:00'-13:30'. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις.

Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιολογητικά που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δε λαμβάνονται υπόψη.

Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της αιτήσεως είναι αποκλειστικά της/του υποψήφιας/ίου.

Αποκλείεται από τον διαγωνισμό υποψήφιος/ια χωρίς ειδοποίηση, στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Όταν τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή.
  • Όταν τα δικαιολογητικά δεν υποβάλλονται εμπρόθεσμα.
  • Όταν δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Με πληροφορίες από dikaiologitika


ρουστικ ταπετσαριες

Τραγωδία με 28χρονο στην Πάτρα (pics)

Τραγικός επίλογος για έναν 28χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πάτρα.


Η τραγωδία, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (30/03/2018).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη, εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη συνέχεια το όχημα της γυναίκας συγκρούστηκε με τη μηχανή, στην οποία επέβαινε ο 28χρονος, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών. Δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα ο 28χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.


ρουστικ ταπετσαριες

ιδρυτική διακήρυξη-ανασύνθεση

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.


δωματια ευγενια σιφνος

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο.

Πηγή φωτογραφιών: Patrastimes.gr

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Ζέμπερη: Νέο στοιχείο - σοκ στην υπόθεση δολοφονίας - Εντοπίστηκε δεύτερο «ορφανό» DNA

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Προσοχή τις επόμενες ώρες


Τραγωδία με 28χρονο στην Πάτρα (pics)
01
Τραγωδία με 28χρονο στην Πάτρα (pics)

















τιμες σακχαρου

Εξοργιστικός ο Γιλντιρίμ: Έλληνες μην ξεχνάτε το 1922

Λίγες ώρες μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αγία Σοφία, τη «σκυτάλη» των εμπρηστικών δηλώσεων πήρε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, σε ομιλία του στα παράλια της Τουρκίας.


ποδοσφαιρο live παοκ

«Η Τουρκία δεν πρόκειται να ανεχτεί ποτέ κύκλους που παραβιάζουν την κυριαρχία της στη Μεσόγειο και το Αιγαίο. Όσοι κάνουν ζωή κουρσάρων στα νερά του Αιγαίου, ας μην ξεχνούν την 9η Σεπτεμβρίου του 1922», δήλωσε αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην Ελλάδα.


τιμες σακχαρου

snr of image sensor



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Απευθύνομαι κυρίως σε όλους εκείνους που προσπαθούν να θολώσουν τον αγώνα που δίνει η Τουρκία ενάντια στην τρομοκρατία πέρα από τα σύνορα της. Να μην τρέχετε πίσω από τα άδεια όνειρα του Αιγαίου και της Κύπρου» είπε και τόνισε πως «τα βιβλία ιστορίας γράφουν για την τύχη όσων είχαν κάνει και παλιότερα ανώφελα όνειρα για το Αιγαίο και την Κύπρο».

«Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που θα σκύψει το κεφάλι και θα πει ‘σας ευχαριστούμε’, υποβοηθώντας έτσι τα όνειρα εκείνων με τη φιλόδοξη εξωτερική πολιτική» δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Πηγή: Hurriyet


αναγεννηση και ενδυμασια

Εξάρχεια: Εμπρηστική επίθεση σε συμβολαιογραφεία

Δύο εμπρηστικές επιθέσεις που είχαν στόχο συμβολαιογραφεία στα Εξάρχεια, σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (30/03).


αναγεννηση και ενδυμασια

πουλαρι ονειροκριτης

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 21:15, όταν άγνωστοι πυρπόλησαν την είσοδο συμβολαιογραφείου το οποίο βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Σιροπούλου, στα Εξάρχεια.


φορολογικη δηλωση νομικων προσωπων 2016



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η δεύτερη επίθεση, ακολούθησε μιάμιση ώρα αργότερα, σε συμβολαιογραφείο που στεγάζεται στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, στη Ζωοδόχου Πηγής στην ίδια περιοχή.

Και στις δύο περιπτώσεις, εκτιμούν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις υποθέσεις, δράστες είναι τα ίδια άτομα, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι είδαν δύο ύποπτους.

Διαβάστε επίσης:

Η μεγάλη νύχτα των στρατηγών – Το μυστικό πολεμικό συμβούλιο στο Πεντάγωνο

Ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό: Αυτό είναι το νέο όνομα που φέρεται να έχει προταθεί



μότσαρτ και σαλιέρι

Βάρη: Με άδεια χέρια έμειναν οι επίδοξοι ληστές

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (31/03), σε χρηματαποστολή έξω από γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών, το οποίο βρίσκεται στη Βάρη.


Ήταν λίγο μετά τις 17:30, όταν δύο άγνωστοι δράστες, με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν υπαλλήλους χρηματαποστολής, προκειμένου να τους πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα.


ποίηση ελύτη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ενεργοποιήθηκαν, όμως, οι χρωμοπαγίδες και έτσι οι δράστες διέφυγαν άπρακτοι, ενώ το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα καμένο σε περιοχή της Βάρης.


μότσαρτ και σαλιέρι

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


εργασια μανικιουρ αθηνα

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Η μεγάλη νύχτα των στρατηγών – Το μυστικό πολεμικό συμβούλιο στο Πεντάγωνο

Ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό: Αυτό είναι το νέο όνομα που φέρεται να έχει προταθεί


ζωγραφισε τον τοιχο σου

Make-A-Wish: Ένα κονσέρτο για τις ευχές στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός στις 26 Aπριλίου

"Οι Φίλοι του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός" συμμετέχουν στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής με τη διοργάνωση ενός ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ρεσιτάλ αφιερωμένου στην επέτειο εκπλήρωσης της 1ης Ευχής παιδιού που σηματοδότησε την ίδρυση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).


Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός με τη συμμετοχή του διεθνώς αναγνωρισμένου πιανίστα, Lukas Vondracek, νικητή του παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού πιάνου, Queen Elisabeth, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει: Johannes Brahms: Sonata No 3 in F minor, Op. 5, Bedřich Smetana: Four Czech Dances και Robert Schumann: Carnaval Op. 9.

Μέρος των εσόδων του ρεσιτάλ θα διατεθεί για τη στήριξη του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

O Lukas Vondracek πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην ηλικία των τεσσάρων ετών και έκανε το ντεμπούτο του στα δεκαπέντε του χρόνια, το 2002, με την Τσεχική Φιλαρμονική Ορχήστρα και τον Vladimir Ashkenazy. Ακολούθησε μια σημαντική περιοδεία στις ΗΠΑ το 2003 και με τις εξαιρετικές τεχνικές του ικανότητες χαρακτηρίστηκε εδώ και καιρό ως ένας ταλαντούχος και ώριμος μουσικός. Έχει συνεργαστεί με φημισμένους δημιουργούς παγκοσμίως όπως ο Paavo Järvi, ο Gianandrea Noseda, ο Marin Alsop και ο Christoph Eschenbach. Επιπλέον, έχει συμπράξει με ορχήστρες όπως η Ορχήστρα της Φιλαδέλφειας και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης. Τα επιτυχημένα ρεσιτάλ του τον οδήγησαν στο Wigmore Hall του Λονδίνου, στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στο Tonhalle της Ζυρίχης, στο Konzerthaus της Βιέννης και στο Concertgebouw του Άμστερνταμ.

Σας περιμένουμε όλους στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, την Πέμπτη 26 Aπριλίου και ώρα στις 20.30, Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 για να κάνουμε όλοι μαζί την ευχή ενός παιδιού πραγματικότητα!

Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων έως και τις 10 Απριλίου: 2109637660
Τιμές: €20 (πλατεία) και €10 (εξώστης)

Μετά τις 10 Απριλίου η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μέσω TICKET SERVICES.


αθερινα μεταφραση



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



θεματα εξετασεων γαλλικων γ γυμν
ζωγραφισε τον τοιχο σου

πιατοθηκες ντουλαπιων

Πέθανε ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος.


πιατοθηκες ντουλαπιων

Ο πλοιοκτήτης των μυθικών φέρι, της ναυτιλιακής εταιρείας GA Ferries είχε γεννηθεί στην Αγία Ευφημία της Κεφαλονιάς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Καπτα-Μάκης όπως τον αποκαλούσαν ήταν μια εμβληματική προσωπικότητα της ακτοπλοΐας. Σπούδασε Ναυτιλιακά σε ιδιωτικό κολέγιο των Αθηνών, ενώ παράλληλα απασχολούνταν στην εταιρεία.

Εδώ και πολλά χρόνια, ο Γεράσιμος Αγούδημος έχει μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Στη μεγαλύτερη ιταλόφωνη πόλη στο καντόνι Τιτσίνο στη νότια Ελβετία.


φωτιστικα σαλονιου στο πρακτικερ

αδενεσ αιδιο

Ο Αγούδημος θεωρούνταν ως ο μοναδικός παραδοσιακός εφοπλιστής της ακτοπλοΐας που κατάφερνε να παραμένει στο χώρο για δύο συνεχόμενες δεκαετίες, σε μία περίοδο που ο κλάδος είχε κλονιστεί από την αυτοκτονία του Π. Σφηνιά και τα λουκέτα του Π. Παναγόπουλου και του Γ. Στρίντζη.

Ο Μάκης Αγούδημος ο ιδιοκτήτης των επιβατηγών πλοίων «GA Ferries», στις εποχές δόξας του, καθώς ήταν το παιδί (όπως τον έλεγε) του Ανδρέα Παπανδρέου, αγόραζε το ένα πλοίο μετά το άλλο και σε όλα έδινε το όνομα των αγαπημένων του προσώπων!

Ο καπετάν Μάκης άρχισε την καριέρα του από ναύτης σε πλοία που έκαναν ταξίδια στη Μεσόγειο για να φτάσει να γίνει καπετάνιος και αργότερα πλοιοκτήτης. Μπορεί να έγινε γνωστός λόγω της ακτοπλοΐας, η εφοπλιστική του πορεία όμως άρχισε με φορτηγά πλοία το 1967, ενώ ο μύθος τον θέλει να έχει πουλήσει και να έχει αγοράσει μέχρι την ηχηρή πτώση του περισσότερα από 250 πλοία.

Στην επιβατικό ναυτιλία ξεκίνησε το 1989 στην Ακτοπλοΐα με το «Νταλιάνα» και το «Μιλένα», ενώ στην συνέχεια προστέθηκε στο στόλο του η «Δήμητρα», τα ονόματα των τριών θυγατέρων του.

Το 1991 προστέθηκε στο στόλο του η επιβλητική «Ροδάνθη», προς τιμήν της συζύγου του Ροδάνθης Αγούδημου.

Το 1993 θα αποκτηθεί το «ΡΟ ΜΙΛ ΝΤΑ» που θα πάρει το όνομά του από τα αρχικά των ονομάτων της «ΡΟ δάνθης», της «ΜΙ λένας» και της «ΝΤΑ λιάνας».

Το 1994 θα συμπληρωθεί η αρμάδα με τη δρομολόγηση του «Μαρίνα» στη γραμμή για Κάλυμνο-Κω-Ρόδο.

Λίγο μετά θα αποκτηθεί το δεύτερο «Δήμητρα», πρώην «Ionian Fantasy» του Στρίντζη σε αντικατάσταση του πρώτου «Δήμητρα» που πουλήθηκε στον Αντώνη τον Αγαπητό.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας με τις δυνάμεις του να τον προδίδουν και να φεύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν και πότε θα μεταφερθεί η σορός του στην Ελλάδα.


καμμενο παιδι

Σοκ στον Πειραιά: Επιδειξίας αυνανιζόταν έξω από σχολεία

Στα χέρια των Αρχών έπεσε 37χρονος επιδειξίας που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις μπροστά από σχολεία στην περιοχή του Πειραιά.


Σοκ έχει προκαλέσει σε εκατοντάδες γονείς η είδηση ότι ένας 37χρονος εντοπίστηκε να αυνανίζεται σε σχολεία. Ο επιδειξίας συνελήφθη την Πέμπτη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Α. Τ. Δημοτικού Θεάτρου για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ. Α Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.


καμμενο παιδι

εμβολια στον ποπο

συνθετες λεξεις απο υπερ

γυρος κοτοπουλο συνταγη αργυρω

Ηράκλειο: Καρεκλιές και άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης για τη ζωοκτονία

Απίστευτη τροπή έλαβε σήμερα (3/4) η υπόθεση που «άνοιξε» την περασμένη Παρασκευή (30/3) στο Γεράκι, με την ζωοκτονία 100 προβάτων για λόγους αντεκδίκησης και που φάνηκε προς στιγμή να λαμβάνει τέλος, μετά τη σύλληψη των τριών δραστών.


γυρος κοτοπουλο συνταγη αργυρω

Οι τρεις κατηγορούμενοι για την σφαγή, πέρασαν σήμερα την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου για να απολογηθούν με βασικό κατηγορούμενο έναν 44χρονο, πού είχε συλληφθεί στην περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.


θα ανεβω σε ενα αεροπλανο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο ιδιοκτήτης της στάνης και θύμα της εκδικητικότητας των δραστών, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο 44χρονος δεν φαίνεται να κρύβεται πίσω από την σφαγή των προβάτων του.


κατ αρχάς ή καταρχήν

Η κατάθεση αυτή έκπληξη του θύματος όπως καταγγέλλεται με βάση τα όσα ακολούθησαν, είχε μοναδικό σκοπό να οδηγήσει τη δικαιοσύνη στην απελευθέρωση του κατηγορούμενου έτσι ώστε να μπορεί έπειτα ο ίδιος να «επιβάλει το νόμο».

Το δικαστήριο, μετά την καθοριστικής σημασίας κατάθεση του θύματος, άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους το 44χρονο βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος μετά την ευνοϊκή για αυτόν απόφαση, πήγε με την οικογένειά του για καφέ, κοντά στα Δικαστήρια.

Τότε, ο ιδιοκτήτης της στάνης που δέχτηκε την επίθεση, περνώντας από την καφετέρια, λογομάχησε με τον 44χρονο και στη συνέχεια ο καβγάς μετατράπηκε σε άγρια συμπλοκή με τον 44χρονο να οδηγείται στο Νοσοκομείο χτυπημένος στο κεφάλι με καρέκλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, είχε προκληθεί ένταση, όταν άτομα από την οικογένεια του θύματος, επιτέθηκαν σε βάρος ενός εκ των άλλων δύο κατηγορουμένων και της γυναίκας του.

Ο δικηγόρος του 44χρονου αλλά και ο δικηγόρος των δύο άλλων κατηγορούμενων, σε δηλώσεις τους καταδίκασαν την επίθεση ενώ όπως όλα δείχνουν η υπόθεση δεν θα σταματήσει εδώ.

Οι συλλήψεις

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές και στο τμήμα οδηγήθηκαν συγγενείς και των δύο οικογενειών.

Οι συνολικά πέντε προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και αφορούν συγγενείς του κτηνοτρόφου που βρήκε σφαγιασμένα τα ζώα του.

Πρόκειται για έναν 49χρονο, έναν 27χρονο, έναν 26χρονο, έναν 24χρονο κι έναν 19χρονο οι οποίοι κατηγορούνται για εξύβριση, επίθεση αλλά και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Οι ίδιοι βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη καθώς αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Πηγή: flashnews.gr, cretapost.gr


Ηράκλειο: Καρεκλιές και άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης για τη ζωοκτονία
01
Ηράκλειο: Καρεκλιές και άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης για τη ζωοκτονία